Wkudk

Hvordan man laver en afbalanceret hold i pokemon platinum

Hvis du nyder at spille Pokemon, og sprang på chancen for at købe Pokemon Platinum, så er du sandsynligvis ønsker at have en god, afbalanceret team til at hjælpe dig brise gennem spillet. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde den perfekte balance mellem type og angreb. (Denne artikel er fortrinsvis for dem, der går ind i den Elite Four, da Pokemon foreslog kun kan fås på (normalt) højere niveauer.)

Steps

Hvordan man laver en afbalanceret hold i pokemon platinum. Den første ting du ønsker at gøre, er at samle et hold af pokemon med alle de forskellige typer.
Hvordan man laver en afbalanceret hold i pokemon platinum. Den første ting du ønsker at gøre, er at samle et hold af pokemon med alle de forskellige typer.
 1. 1
  Den første ting du ønsker at gøre, er at samle et hold af pokemon med alle de forskellige typer. Prøv at have en vand, ild, elektrisk, græs, dragen og / eller stål og endelig enhver form for dit valg. Dragon er en god type. Prøv at få en Garchomp eller et flyvende Drage. Holde et team med alle de forskellige typer kan gøre det sværere for din modstander at besejre dig, som du kan rotere dine Pokemon at finde en med en modstand eller kritisk hit status mod modstanderens Pokemon.
  • Ved hjælp af en vand-Pokemon som Piplup tidligt har store fordele senere i spillet, da det er endelige form Empoleon er både vand-og stål, hvilket gør det næsten uovervindelig bortset jord / rock angreb som jordskælvet. Det kan lære vand bevæger sig som Surf og Aqua Jet (jeg anbefaler at bruge Saltlage i stedet for Aqua Jet, det packs mere magt) samt angreb som Drill Peck og Jordskælv. Det store angreb og uovertruffen forsvar gør det til et must for ethvert hold. Men der er én ulempe. Desværre, vil din rival har en Turtwig, som vil udvikle sig til Torterra, hvilket er Græs og Ground. Empoleon vil nemt snap før Torterra, så undervise i det is stråle.
  • Da der er få ild Pokemon (desværre) i Platinum, hage en Ponyta tidligt i spillet (Hvis du ikke vælger Chimchar) og niveau op. Det kan lære Ember, Fire Spin, Fire Blast, og senere på den super-magtfulde (men selvskadelige) Flare Blitz, samt angreb som Bounce (en flyvende angreb), og Stomp. Det vil gøre stor mod Gardenia s Pokemon i Eterna byen Gym, samt irriterende-vanskelige Bronzong løbet af din fjerde kamp med Elite Four.
  • Elektriske Pokemon er også knappe, så afhente en Shinx tidligt. Det er et af de svageste links til alle hold, men angreb som Aflad og Thunderbolt tilbage en stor punch, og kan bruges med succes på Pastoria Gym uden meget problem, såvel som det er mørkt angreb som Bite og Crunch på den fjerde Elite Four s Pokemon, såsom Mr. Mime og Espeon.
  • Græs Pokemon er ikke et must, men i nogle tilfælde er mere effektive end vand Pokemon. Ved hjælp af en græs Pokemon som Roserade eller Leafeon (hvis du har fået en allerede) mod Bertha i Elite Four kan er et bedre valg end en vand Pokemon såsom Empoleon, da Whiscash hun bruger ikke er svag for vand. Men Bertha bruger også en Gliscor, som ikke er svag til græs på grund af det Ground / Flying type, så valget er op til dig. Men undervise i det en is angreb, og du er god til at gå.
  • Der er ingen måde, du kan muligvis overleve uden et dragon-type Pokemon i dit team som så mange gym ledere og mange af de Elite Four Brug Dragon typer mod dig. Enten få en is Pokemon (Ligesom Glalie) eller ved hjælp af en drage Pokemon ligesom Garchomp er næsten nødvendig. Hvis du har formået at fange Giratina, brug den også. Prøv at få oprindelse forme. Drage typen angreb pack fantastiske punch og kan besejre selv højt niveau Pokemon som Salamence og Garchomp i én omgang. Det er stærkt anbefales, at du får en drage Pokemon undervejs, og sørg for at det er en af dine højeste niveau Pokemon. Det kan få dig ud af nogle temmelig klistret messer! "Også prøve for en metagross. Meteor mask, thunderpunch, jordskælv, og en bevægelse af dit valg, helst en mørk eller græs, bør det træk.
   • Stål Pokemon ikke er stresset som nødvendigt, men er gode holdkammerater. De er sårbare over for brand, jorden og kampene, så vær forsigtig med, hvordan du roterer. Ellers deres angreb som Steel Wing, Iron Tail, Jordskælv og Jordens Power er næsten uovervindelig. Sørg for at have sin evne som levitate.
  • For dit sidste slot, kan du vælge alt efter hvad Pokemon du vælger. Det anbefales at bruge en som Blissey eller Togetic / Togekiss, da de er utroligt svære at slå, få angreb, der til ulempe for modstanderen, og har en usædvanlig stor mængde af HP, der gør det vanskeligt at besejre. De er også gode cover-ups, som mens din modstander hacking væk på det massive HP, kan du helbrede skadet eller besvimede Pokemon uden megen bekymring. Ellers Pokemon såsom Bronzong (også svært at besejre), Gallade, Gardevoir eller Lucario er store Pokemon til at bruge som din sidste. En blissey med softboiled, giftige, jern forsvar (det har forfærdelige forsvar), og et angreb flytte ville være stor.
 2. 2
  Sørg for at afbalancere antallet af fysiske angreb og defensive angreb, du bruger. For eksempel, lad os bruge Alakazam. Dette Pokemon kan have angreb som Psychic, Psybeam, Mirror Coat og reflektere. Dette er et perfekt eksempel på et velplejede Pokemon. Mens det har to store angreb, der påfører lige skader, den har også to andre angreb, der er i defensiven, men til gavn for dig som spiller, og dine Pokemon. Mirror Coat afspejler modstanderens sidste angreb med dobbelt så meget magt, og Reflect hjælper med at øge dit forsvar. Disse to angreb kan hjælpe dig med at besejre en vanskelig fjende med lethed.
 3. 3
  Eksempel: Dette er Pokemon jeg har i min egen spil. Ash havde fanget disse pokemon, så her er de. (Nogle er i stand til at komme i spil, spille så erstatte de pokemon ude af stand til at få (Torterra:.. Styrke, Leaf Storm, Giga Drain, og Crunch Infernape:. Close Combat, Fire Spin, Focus Punch, Flare Blitz Pikachu: Thunderbolt, Strygejern Tail, Charge Beam, Thunder.Gible: Slash, Dragon Claw, Dragon Rush, Dig Buizel:. Aqua Jet, Vandfald, Whirlpool, Surf and Staraptor:. Flyv, Close Combat, Stål Wing, og Brave Bird.

Tips

 • Når du er i en kamp, ​​så husk at rotere dine Pokemon. Må ikke være bange for HP tab, hvis der er en bedre Pokemon i dit team, der let kunne tage ned din modstander, skal du skifte det ud! Der er altid en Pokemon Center i nærheden i næsten alle tilfælde, så når du ved, du har fået backup, slippes løs!
 • Husk at plukke Pokemon du føler har en god balance mellem type og angreb. Du ønsker at have så meget fordel over din modstander som muligt.
 • Hvis du er til konkurrencedygtige kæmper, brug Pokemon såsom legenderies, Salamence, Garchomp, Tyranitar, etc. Brug ikke Pokemon, du kan lide, såsom Rapidash og Empoleon. Lave strategier med dine Pokemon og EV træne dem i deres stærkeste statistik. For eksempel er at bruge enten Umbreon eller Espeon god, fordi du kan bruge Mean Look, roligt sind, og derefter Baton Pass at skifte Pokemon og virkningerne af Calm Mind ville stadig være i spil. En anden stor stafetten passer er Scizor, da det lærer agility, stafetten pass, og jern forsvar. Åh, og prøv at mindst pack tonsvis af gode elementer undervejs. Du kan få brug dem!