Wkudk

Sådan får dine Pokémon til niveau 100

Pokémon er et spil nydes af mange mennesker over hele verden. Det begyndte at vinde popularitet, især i Japan, hvor de er kendt som "Pocket Monsters" og USA. I spillet, "monstre" kaldet Pokémon kamp hinanden. Undervisere træne deres Pokémon til at blive den bedste, og deres mission er at fange alle Pokémon og gøre det til toppen. Hver Pokémon har sin egen plan med maksimalt være Lv100. Men det tager en masse arbejde, og praksis.

Steps

Sådan får dine Pokémon til niveau 100. Først indse, hvor lang tid det vil tage.
Sådan får dine Pokémon til niveau 100. Først indse, hvor lang tid det vil tage.
 1. 1
  Først indse, hvor lang tid det vil tage. Det vil tage længere eller kortere, afhængigt af hvor høj din Pokémon niveau er på. En Lv5 Squirtle vil tage meget længere tid at træne end en Lv80 Blastoise. Den Blastiose kan tage omkring 5:00 til 7:00 timer for at spille tid til at få det til den "gyldne niveau". Som for Squirtle, vil det tage omkring 48:00.
 2. 2
  Lær dine pokemon effektive bevægelser! Dette er vigtigt, fordi at vælge trækkene vil afgøre, hvor effektivt dine Pokémon kampe. En Pokémon kan enten blive undervist flytter med TMS (tekniske maskiner), horisontale (skjulte Machines), eller det vil lære et træk på egen hånd.
 3. 3
  Battle! Dette er den mest oplagte teknik. Kæmper mod andre Pokémon øger exp. Jo stærkere Pokémon, du slog, jo mere exp. dine Pokémon gevinster. Hvis dine pokemon er på niveau 80 eller højere, Elite Four er et godt sted at træne. Deponere alle pokemon undtagen den, du ønsker at træne og kæmpe mod Elite Four. Du vil sandsynligvis miste (brug ikke poster), men du vil gøre de penge tilbage, du har tabt og dine Pokemon vil træne meget hurtigt.
 4. 4
  Hvis du ikke har vs søgende gå til Vermillion og tale med den person ved skranken i Pokemon Center, og hun vil give det til dig. Den vs søgende vil lade dig kamp undervisere, du allerede har kæmpet, som er en fantastisk måde at level op dine Pokémon og blive rigere.

Liga metode

 1. 1
  Træne 5 pokemon til liga standard (level 50 +).
 2. 2
  Derefter vælge, hvilke pokemon bedst passer hver person.
 3. 3
  Sørg for at dine kampe kan slå den person.
 4. 4
  Gør ligaen igen og igen og igen.
 5. 5
  Dette fungerer godt, hvis du ønsker at træne op mere end én pokemon ad gangen.
 6. 6
  Sørg for at du bringe masser af genopliver og fuld gendanner, hvis du besvimer.
  • Hvis du ønsker at gøre dette til Johto League, du har brug for en mørk træk for vilje, Ground og Rock for Koga, Flying og vand til Bruno, Kæmper for Karen, og Electric for Lances Gyrados og is til hans hvile. Den bevæger sig vil tage sine dragonites og en vand skridt vil tage hans aerodactly og Charizard. Pas på, at Aerodactly kender thunderfang, så vær forsigtig med vandtyper.

Dagpasning metode (diamant, perle og platin)

 1. 1
  Gå til solaceon by.
 2. 2
  Sæt Pokémon, du ønsker at komme til niveau 100 i dagpleje.
 3. 3
  Gå til feugo jernværk.
 4. 4
  Find et sted hvor der er en flise, der sender dig til en væg.
 5. 5
  Sætte noget tungt på den retning, knap, der vender den modsatte retning af den retning, som den flise sender dig.
 6. 6
  Lad dit spil som, at der for et par timer. (Tilslut din DS til sin oplader)
 7. 7
  Hvis du vil have det til at gå hurtigere, sætte noget på "B"-knappen også.

Tips

 • Replay Elite Four, hvis muligt. Når du træner en svag Pokemon bare udstyre den med en exp. dele!
 • Gem Sjældne slik. Når din Pokémon s Lv er højere, er det sværere at få exp. op.
 • Brug en LUCKY EGG! Disse afholdes tilfældigt af vilde Chanseys. De fordoble de indhøstede erfaringer.
 • Handel med andre. Du får en 50% oplever løft, når du kæmper med Pokemon, der er blevet handlet til dig.
 • Hvis Pokémon er på et lavere Lv, kan du gøre dette tip i 1 af 2 måder, eller begge dele. Du kan enten få en Exp. Share, eller du kan gøre svage Pokémon 1st i partiet, og derefter skifte det og lad den stærkere kamp. De både får exp.
 • Pack potions. Du får brug for dem, især når de er i områder, hvor en Pokémon Center er ikke tilgængelig, såsom en skov eller hule.
 • Hvis din Pokémon er i stand til at udvikle sig, så lad det! Du vil ikke kun få en anden Pokémon tilføjet til din Pokédex, men du kan også bemærke, at dens HP går højere op end det var før. Desuden vil dine Pokemon øvrige statistik være højere. Men i nogle særlige tilfælde, kan dine Pokemon s statistik gå ned, når det udvikler sig. For eksempel sker det i tilfælde af Scyther til Scizor og Murkrow til Honchkrow: deres hastighed stats falde. På den anden side, stiger deres angreb og specielle angreb statistik en masse.
 • Hvis du har pokemon HeartGold / SoulSilver, bruge pokewalker! (BEMÆRK: Det kan KUN hæve 1 niveau maksimum, men det hjælper, når din næsten til den gyldne niveau eller det niveau, du ønsker.).
 • Du kan også give dine Pokemon Poke'Rus. Mere information om, der er tilgængelig, når du Google det. Det fremskynder STAT vækst i dine Pokemon.
 • Få Pokémon med en gavnlig natur og gode IVs. De vil være stærkere i det lange løb.

Advarsler

 • De fleste Pokémon vil lære bevæger tidligere, nogle op til otte niveauer tidligere, hvis man ikke udvikler dem med det samme. Men nogle i de nyere spil, såsom Diamond eller Pearl, stoppe læring bevæger helt efter en vis niveau, hvis ikke udviklet. Læs en guide til forskning, når du ønsker at lade din Pokémon udvikle sig.
 • Må ikke blive frustreret, hvis det tager et stykke tid.
 • Sørg for at gemme spillet, før det slukkes. Alt der ikke er gemt vil gå til spilde.
 • Hvis du ikke har slået den sidste gym leder, ikke gør disse ting, eller dine Pokémon ikke vil adlyde dig, hvis du fik dem i en handel.
 • Hvis du bruger Daycare Method kan du bruge Protein, kulhydrater undervejs osv. eller EV træne det, før du starter. Desuden kan nogle bevægelser erstattes af uønskede dem så det niveauer op. Det er ikke et problem, hvis du har Heart Scales, men brug dine sjældne TM'er efter det bliver level 100.