Wkudk

Sådan vælger du den rigtige starteren Pokémon i alle spil

Picking en Pokémon til at starte et spil kan være svært. Snarere end blot at vælge nogen Pokemon, denne Google-til vil guide dig gennem Google til at vælge den rigtige starteren Pokemon i ethvert spil.

Steps

Sådan vælger du den rigtige starteren Pokémon i alle spil. Vide, at der ikke er nogen "rigtige" Pokémon.
Sådan vælger du den rigtige starteren Pokémon i alle spil. Vide, at der ikke er nogen "rigtige" Pokémon.
 1. 1
  Vide, at der ikke er nogen "rigtige" Pokémon.
 2. 2
  Pick hvilken type du måske ønsker. Du skal vælge fra Grass, ild eller vand.
 3. 3
  Kig på pokemon og deres senere stadier. Hvis du ved, at du i sidste ende vil erstatte en anden Pokemon til det, og derefter vælge den som din Starter.
 4. 4
  Kig på deres movesets. Hvis du kan lide en bestemt bevægelse, vil det være lettere for dig at vælge. Du bør også se på deres statistik, natur påvirker, og evner.
 5. 5
  Hvis du ønsker at fange nogle pokemon i et spil med visse typer forsøge at gøre din starter pokemon en anden type til at have en bred variation i dit team.
 6. 6
  Hvis det er muligt, så prøv at træne det ved undervisere eller pokemon i nærheden af. Brug Sjældne Slik, hvis du ønsker at niveauet dine Pokemon samme.

Tips

 • Husk, at din in-game rival vil vælge starteren med en type fordel mod dine (Dit Squirtle, hans Bulbasaur, etc.) og bruge denne viden til din fordel, hvis du har problemer med dine rivaliserende kampe.
 • Afhænger ikke kun på din starter. Opret en velafbalanceret hold og træne dem alle omkring samme niveau.
 • I Pokemon Fire Red / Leaf Green, bestemmer starter du vælge, hvilke legendariske hund Pokemon du vil støde på. Vælg Bulbasaur, og du vil finde Entei. Squirtle lader dig finde Raikou. Hvis du vælger Charmander vil Suicune vises.
 • I Ruby / Sapphire / Emerald, er det en god ide at fange en Tropius fordi han kan lære Klip, Flash, Fly, Rock Smash og styrke
 • Lær dine Pokemon forskellige typer af bevægelser, således at de kan være effektive mod flere typer af Pokemon.
 • Hvis du tror, ​​du kan have en chance at få en anden Starter på en anden måde, ikke tage denne Starter. Du har nu din første ene og den anden!
 • Selv om det er for det meste sikkert at have et velafbalanceret hold af Pokemon, er det også muligt at slå spillet ved kun at fokusere på din starter (de er skabt til at være meget effektive Pokemon, trods alt). Mange mennesker har et ekstremt højt niveau starter, en anden, næsten-as-gode Pokemon (almindeligvis et legendarisk, der er fanget på et højt niveau), og mange "HM slaver." Må være forsigtig med ikke at have en Pokémon, der kan bekæmpe din starter svaghed, selv om.

Advarsler

 • Hvis starteren efterhånden får en anden type, vil det være i stand til at trumfe flere typer af Pokemon, men vær forsigtig, da det vil have nye svagheder.
 • Må ikke fokusere på kun én eller nogle få specifikke medlemmer (især startere) af dit team mere end dine andre Pokemon, du i sidste ende vil komme på tværs af en situation dine esser vil besvime, og du kan kun afhænge af dine svage Pokemon.
 • De fleste startere vil ikke være i din fest i slutningen af ​​spillet, fordi de let kan erstattes af bedre Pokemon du vil støde på senere.

Ting du behøver

 • Enhver Pokemon spil
 • En spillekonsol til at spille dit spil med