Wkudk

Hvordan til at overføre rock band 1 sange til Rock Band 2 på Xbox 360.

Lige hentet Rock Band 2 til Xbox 360 og ønsker at overføre dine sange fra Rock Band 1 til din harddisk? Denne praktiske funktion fjerner besværet med at bytte spil diske, når du ønsker at spille et bestemt sang fra Rock Band 1, mens du spiller Rock Band 2. Andre end 3 ud af 58 sange, der ikke kan overføres på grund af licensproblemer, det temmelig meget gør Rock Band 2 disc det eneste du skal bruge, når du har lyst til at rocke ud på plastik instrumenter.

Steps

Hvordan til at overføre rock band 1 sange til Rock Band 2 på Xbox 360. Sæt rockband 1 spil disk i din Xbox 360 og starte det op.
Hvordan til at overføre rock band 1 sange til Rock Band 2 på Xbox 360. Sæt rockband 1 spil disk i din Xbox 360 og starte det op.
 1. 1
  Sæt rockband 1 spil disk i din Xbox 360 og starte det op.
 2. 2
  Hvis du ikke har spillet det for nylig (siden rock band 2 lanceret 9/14/08), skal det vise, at der er en lille opdatering til download. Dette bør kun tage et par sekunder og derefter spillet skal starte.
 3. 3
  Gå til indstillinger på hovedmenuen, og du skal have en ny valg, hvilket er eksport sange. Vælg det.
 4. 4
  Når valgt, bør du blive bedt om at indtaste en adgangskode, som er på et lille stykke papir, der kommer inde i sagen for Rock Band 2. Indtast denne adgangskode.
 5. 5
  Kig på skærmen. Skærmen bør derefter vise, hvor meget gebyret for overførslen er (400 Microsoft Points eller 5€), hvis du ikke har 400 point eller mere bundet til din konto, vil du nødt til at købe dem online med en kredit / betalingskort eller indtaste koden fra en butik købt point kort.
 6. 6
  Vælg bekræfte download og en fil vil hente, hvilket bør kun tage et par sekunder.
 7. 7
  Vent. Når dette er downloadet, skal den begynde overførslen proces, der tager omkring 10 minutter (og ca 1,5 GB plads på din harddisk).
 8. 8
  Når dette er færdig, du kan tegne rockband 1, sat i Rock Band 2 og har nu adgang til 55 af de 58 sange fra rock band 1. Føj dette til de 84 sange på Rock Band 2 og downloadede sange, du måtte have, og du har en ganske sætliste.

Tips

 • Der er en kode i Rock Band 2 manual bør du input på RockBand.com følge de medfølgende instruktioner for at få en kode sendt til dig. Brug denne kode på Xbox Live i yderligere 20 sange til gratis.
 • Hvis du lige har Rock Band 2, kan du faktisk bare leje Rock Band 1, og gøre dette. Efter alt, er du køber en licens til disse 55 sange.
 • Derudover er der fem sange på Xbox Live, der er gratis Still Alive ved GLaDOS og Jonathan Coulton, fra spillet Portal,. Charlene (jeg er lige bag dig af Stephen og Colberts, hovedtelefoner på af Miranda Cosgrove, Saints of Los Angeles af Motley Crue og Promised Land af Vesuv.
 • Oven i det, hvis du har købt den Disturbed album Indestructible var en kode inkluderet som, når input på bandets hjemmeside, ville generere en kode til at downloade gratis, to sange fra det album til Rock Band: Inside the Fire og titelnummeret, Indestructible. Men pladeselskabet fejlagtigt sætte den samme kode i hver kopi af albummet, koden cirkulerede online, og nogen kunne bruge det, men de havde at indtaste koden på Disturbed stedet for at generere en unik Microsoft kode. Til denne dato, har ingen rapporteret Disturbed eller Microsoft eller nogen ophævelse svigagtigt-erhvervet Disturbed sange.
 • Hvis du har AC / DC Track Pack eller Track Pack 2 discs, kan du eksportere disse sange samt ved at indtaste en kode fra deres brochurer, at følge instruktionerne. Det samme vil arbejde for det kommende Klassisk rock track pack.

Advarsler

 • Tre sange vil ikke blive overført. Disse sange er Enter Sandman af Metallica, Paranoid af Black Sabbath, og Run til Hills af Iron Maiden

Ting du behøver

 • Xbox 360 med en harddisk (med mindst 1,5 GB ledig plads)
 • Rock Band 1
 • Rock Band 2
 • Xbox Live-konto og en high-speed internet-forbindelse
 • 400 Microsoft Points (svarende til 5€)