Wkudk

Sådan får Halo 2 til din pc

Alle elsker Halo 2, men hvad med at få det til pc? Du kan få en tæt mod for multiplayer. Det er lovligt, så længe du har Halo PC. Opdatering: HALO 2 er på PC NU! Det er kun Vista, men stadig, det er awesome, og hvis du har en god computer, det kører perfekt, og det har gratis online spil!

Steps

Sådan får Halo 2 til din pc. Køb den nye halo 2 hvor computerspil sælges.
Sådan får Halo 2 til din pc. Køb den nye halo 2 hvor computerspil sælges.

Vista

 1. 1
  Køb den nye halo 2 hvor computerspil sælges.

Alternative

1.. Hent uTorrent 2. Hent WinZip eller WinRAR (begge har gratis forsøg) 3.. Hent PeerGuardian 2 (ikke at blive arresteret) 4.. Gå til og finde Halo 2 torrent. 5.. Når du har gemt filen, kan du downloade det på uTorrent 6.. Efter download er færdig (som bør tage omkring 2 eller flere timer at gennemføre) åbne filen i WinZip eller WinRAR (måske sige rar eller zip-fil, men jeg har ikke haft til at behandle eventuelle problemer bruger på filen på en anden fil emhætte så...), og udpak filen. 7.. Gem det og gøre, hvad nogensinde du ellers har at gøre med det. 8.. Start den op og have det sjovt!

Note: måske ikke har multiplayer. Jeg har ikke prøvet at bruge det endnu.

Windows XP og tidligere

 1. 1
  Erkend, at den "rigtige" halo 2 er kun tilgængelig på Windows Vista. Det er muligt at opnå en ændret version, der gør slags arbejde på Windows XP. Her er hvordan du kan gøre det.
 2. 2
  Få en brugerdefineret glorie custom edition. Halo Brugerdefineret Edition eller Halo CE, er et multiplayer-only version af Halo PC, med forbedret multiplayer og muligheden for at indlæse skræddersyede kort. Se eksterne links til sites.
 3. 3
  Åbn installer, og installere den. Du har brug for et gyldigt Halo PC CD-nøgle. Nu kan du spille Halo Brugerdefineret Edition online, men der er ingen Halo 2 maps.
 4. 4
  Hent Halo 2 maps (se eksterne links), og sætte. MAP i din Halo CE maps bibliotek. Standarden er C: \ Programmer \ Microsoft Games \ Halo Brugerdefineret Edition \ maps, så se først.
 5. 5
  Boot op halo custom edition, og spille på en glorie 2 kort.

Tips

 • Windows Vista-version er langt overlegen i forhold til den ændrede version.
 • Halo 2 Vista kan afspilles på Windows XP, men kræver en patch og Single-Player er den eneste funktion, der virker, for nu.

Ting du behøver

 • En voksen ledsaget med dig, hvis du er under 17, og din køber det i en butik. Halo 2 er vurderet M, som ikke er den video game bedømmelse svarende til R.
 • En form for ID, hvis du er 17 og ældre, hvis din køber det i en butik. Du behøver ikke at have en lærende tilladelse eller et kørekort til at have et id DMV kan udstede ikke-førerkort. Et pas kan også arbejde.
 • Penge til at købe det.

Advarsler

 • Det er nemt at blive skuffet af Windows XP-versionen, det er temmelig glitchy, og der er ofte halter.
 • Halo 2 er vurderet M. Hvis dine forældre ikke lade dig spille det, ikke skubbe deres grænser.