Wkudk

Hvordan til at dominere i multiplayer Call of Duty 4

Denne artikel beskriver, hvordan at dominere i multiplayer Call of Duty 4.

Steps

Hvordan til at dominere i multiplayer Call of Duty 4. Først bliver fortrolig med spillet og de ​​grundlæggende begreber i kampe og bevægelse.
Hvordan til at dominere i multiplayer Call of Duty 4. Først bliver fortrolig med spillet og de ​​grundlæggende begreber i kampe og bevægelse.
 1. 1
  Først bliver fortrolig med spillet og de ​​grundlæggende begreber i kampe og bevægelse. Det anbefales, at du slog singleplayer, før du forsøger at kæmpe online.
 2. 2
  Bliv fortrolig med dine våben. Lær Hvert våben skud og deres detaljer. For eksempel har dit våben har en høj skudhastighed? Hvad er dens niveau af rekyl? Hvor lang tid tager det at genindlæse? Er det bedst i tæt kvartaler, eller på afstand? Kende svarene på disse spørgsmål kan hjælpe med at forberede dig til at vælge det bedste våben for netop din situation.
 3. 3
  Lær at bruge granater. Stun og frag granater er især nyttige mod flere fjender i en stram, lukket indstilling, såsom en bygning i hovedkvarteret multiplayer mode.
 4. 4
  Bliv fortrolig med at bruge din radar. Radaren er et vigtigt redskab, som kan vise, hvor dine fjender er, og det er især nyttig i Free-for-alle kampe online. Men husk radaren viser kun, hvor folk er, hvis de fyre deres våben, hvis de har lyddæmpere på deres pistoler, de er væsentlige usynlige for radar.
 5. 5
  Efter at begynde at træne dig selv hvordan man reagerer på visse situationer. Hvis en fjende er farende ind i en bygning, hvor du gemmer, skal du begynde at tage ilden? For at blive god du skal være i stand til at reagere på disse situationer med split sekund reflekser og præcise beslutninger, der vil hjælpe med at redde dig og dine holdkammerater, men vil stadig besejre dine fjender.
 6. 6
  Øv i dækning! At lære at tage dækning er en af ​​de vigtigste værktøjer i spillet. Hvis du får skudt, i dækning bag en mur kan redde dit liv. Men husk, at visse overflader kan gennemtrænges af kugler (som kan bruges til din fordel). For eksempel, hvis din fjende gemmer sig bag en tynd betonmur, kan du afslutte ham gennem væggen, dine kugler vil give ham mindre skade, men du bør stadig være i stand til at afslutte ham ret hurtigt.
 7. 7
  Under hensyntagen til de ovennævnte punkter, for at udvikle en strategi, der passer dig begynde. Hvis du er en snigskytte, uddanne dig til hovedet til gode sniper pletter og være tålmodig. Hvis du foretrækker at haste lige ind i kampen, lære at haste, skyde fra hoften, og bruge granater.

Mere avancerede teknikker

 1. 1
  Har en go med en snigskytte, hvis forholdene tillader det. Misty og regnfulde betingelser tillader dig at tage dækning på steder, hvor du ikke vil skille sig ud. Bygninger med revner og huller i vægge gør dig næsten uovervindelig, så længe ingen kommer op bag dig. Du kan plante claymores bag dig for at undgå dette. Husk at bruge Crouch og udsatte positioner til din fordel - en snigskytte liggende i højt græs ofte målbart. Husk, når guerillaen, tålmodighed er key.In SAS VS. Spetznaz spil, snigskytter er endnu mere effektive, fordi de er iført Ghillie dragter. Også, ikke give op, når dit mål crouches bag en væg. Skyd væggen, og chancerne er, vil du dræbe ham gennem væggen
 2. 2
  Få headshots hvis du føler dig sikker - de er en øjeblikkelig dræbe. Med en snigskytteriffel på lang afstand tager ikke sigte efter hovedet! En snigskytte skød på lang afstand, bør normalt være rettet for brystet. Tættere eller still mål bør tilstræbes i spidsen.
 3. 3
  Boom! Biler i multiplayer-kort kan eksplodere. Brug RPG, granater, C4, eller kugler til at skyde på en bil, indtil det fænger og til sidst eksploderer. Dette kan få dig classy drab, hvis fjender gemmer sig bag køretøjer. Men pas ikke får at lukke, bilerne har en høj eksplosion området (mere end en granat).
 4. 4
  Brug luftangreb omtanke. Når du ringer i et luftangreb, så sørg for at du har en UAV radar på din side, så du kan se, hvor fjender er placeret, men ikke placere luftangreb på den røde prik sites, men føre dem lidt og forudse deres bevægelse i kortlægge for at få den maksimale effekt. I hovedkvarteret game mode, sigte omkring bygningen eller området med den målsætning.
 5. 5
  Voice chat kan være et meget nyttigt værktøj i form af taktik, men spillet bevæger sig hurtigt, og mange mennesker ikke bruger deres headsets til meningsfulde formål i Call of Duty 4. Selv enkle budskaber såsom "Man kommer ind fra ovenpå" kan enormt hjælpe dit team, som kan reagere og tage sig af flanker.
 6. 6
  Brug hovedtelefoner eller en surround sound opsætning. Dette kan hjælpe enormt til at høre, hvor dine fjender er. Ved hjælp af en god lyd setup kan hjælpe de fleste i Free-for-alle kampe.
 7. 7
  Go tavse Du kan få en kæmpe fordel ved at udvælge en fjende hold fra bag ved hjælp af en UAV jammer, bandolier og et tavshed P90 eller MP5 (MP5 er bedre for Silenced) Stick væk fra alle andre og bruger mindre ruter for at komme rundt fjenden team, med dem peger den anden vej, og du bagefter med ingen måde for at blive opdaget, kan du skabe ravage på dem.
 8. 8
  Den ACOG har en anvendelse Prøv "quicksniping" med et M40A3 med et vedhæftet ACOG. Det kan virke mod hensigten, men er meget hurtigere på kortere rækkevidde og øger skader på en garanteret kill på et ikke-mastodont, når du har stoppe magt anvendt 100 - (75x1.4) = -5 sundhed. Det betyder, at det dræber dig modstander i en kugle, selvom skudt i foden. Dette gælder kun for M40A3.
 9. 9
  Og endelig, hvis din virkelig ønsker at forbedre din undvige i nærkamp forsøger at hoppe rundt og skyde, og med hjælp af stadige mål, du kan skære ned en fjende i sekunder. Også for at opnå den fordel på en person, der kan skjule omkring et hjørne løbe og hoppe rundt om hjørnet. Det vil fuldstændig tage dem på sengen og med den tid, de genvinde deres sindsligevægt, vil du forhåbentlig have dræbt dem.
 10. 10
  Campister Tag alle campister, eller helt undgå dem. Tag campister et hurtigt som muligt. De fleste campister vil have Claymores, så tjek dine hjørner. Hvis det er nødvendigt kaste en stun eller flash i rummet. I nogle tilfælde er udsat ned bag en Claymore og kniv bagsiden af det, og det vil eksplodere. Kender alle de camping pletter, så du ved hvor de skal lede for campister.

Tips

 • Opret brugerdefinerede klasser, der er skræddersyet til dine evner og præferencer. Vær opmærksom på, hvad kanoner de bedste spillere bruger, og forsøge at indarbejde disse i dit spil. Glem ikke at vælge dine tre frynsegoder klogt, også.
 • Den røde prik syn er din ven. Den ACOG kan være nyttige i visse situationer, såsom med en kampriffel, adskillige maskinpistoler, M249 SAW og M60 på et kort, såsom Bog, men på mellemlangt og nært hold på ACOG tager længere at opdrage og er sværere at sigte ind med, og det skyer dit synsfelt, både omkring det umiddelbare mål og resten af ​​skærmen.
 • Aldrig bullrush i uden at vide, hvor dine fjender er de kan skjule og venter på at slå ned hvem kommer i. Hvis nogen er god i "bullrushing", er det bare fordi han er meget bedre end dem han dræber.
 • . Glem ikke UAV, luftangreb og helikoptere Hvis du får tre drab i træk uden at dø, du tjener det privilegium at tilkalde en UAV til at scanne området og vise dine fjender på din radar i 30 sekunder, men husk, at nogle mennesker kan have den UAV Jammer frynsegode, der udelader dem fra din radar. Den luftangreb er et kraftfuldt værktøj, som du låser efter at få 5 drab i træk uden at dø. Et luftangreb opkald i jetfly til at droppe bomber på en placering, du vælger. Efter 7 kills uden at dø, du har låst muligheden for at tilkalde en helikopter, der flyver rundt på kortet plukke fjender. Pas helikopteren kan skudt ned af RPG og jorden brand (du kan bruge dette, hvis dine fjender tilkalde en helikopter).

Hvis der i begyndelsen af ​​en kamp spare dig helikopter indtil du dø for at få dig en anden.

 • Brug din kniv. Det er en one-hit dræbe og afgørende for stealth tegn. Det kan også spare dig i en tæt kvartaler situation, fordi det er hurtigere end ladning eller skifte våben, men rådes du skal kun bruge din kniv, hvis du er hurtig med det, fordi hvis du ikke har nogen erfaring med at bruge kniv og savner dig vil blive dræbt og ser meget dumt. Mit råd er at ændre din kniv knap, der er tæt på fingrene og vil være behageligt og nemt at bruge i uventede nærkamp. Knappen vil jeg anbefale på en pc er 'E' knappen, som det er tæt på fingrene.
 • Gå solo! Omvendt kan flankerer en flok optaget fjender også betale sig, og du kan have hele holdet døde, hvis du er hurtig. Bare tjek disse hjørner!
 • Holde sammen! Stikning i en gruppe af to normalt betaler sig bedre end at gå solo. Grupper dækker hinanden og kan tage fjenderne ned hurtigere og nemmere end en enkelt person kan, men pas granater ledet din måde. Må ikke holde for tæt på, selv om - små grupper er nemmere at omgive end velkoordineret & spredt ud teams.