Wkudk

Hvordan at få god til Halo 3

For alle de nye til hele Halo serien, vil denne guide får du begyndte at spille online med en af ​​de mest populære spil i nationen på dette tidspunkt.

 • 1 trin
  • 1.1 Controls
  • 1.2 Maps
  • 1.3 Teamwork
  • 1.4 Strategi
   • 1.4.1 Facing Nogen med en snigskytteriffel:
   • 1.4.2 Facing Nogen i et køretøj:
   • 1.4.3 Facing Nogen i en Aerial Vehicle:
  • 1.5 våben
 • 2 Tips
 • 3 Ting du skal
 • 4 Advarsler
 • 5 Relaterede Googles

Af den måde, før du begynder at spille Xbox leve, hvis du ikke har en god forbindelse, du vil finde, at det kan give dig nogle virkelig risikable og partisk opkald.

Steps

Hvordan at få god til Halo 3. Bliv fortrolig med knapperne, så du ikke behøver at konstant at se ned på controlleren, når du har brug for at komme i et køretøj, eller når du har brug for at skifte våben.
Hvordan at få god til Halo 3. Bliv fortrolig med knapperne, så du ikke behøver at konstant at se ned på controlleren, når du har brug for at komme i et køretøj, eller når du har brug for at skifte våben.

Controls

 1. 1
  Bliv fortrolig med knapperne, så du ikke behøver at konstant at se ned på controlleren, når du har brug for at komme i et køretøj, eller når du har brug for at skifte våben.
 2. 2
  Undersøg kontrolsystem. Selvfølgelig skal du lære de kontrolelementer, før du kan spille. Du bør nok bruge Standard styring. Men du kan skifte til andre kontrolordninger vha. menuen.
  • Men hver af de kontrolordninger, kommer med deres egne fordele. For eksempel tillader Bumper Jumper ordningen dig at slå og hoppe / nærkamp på samme tid, osv., osv. Prøv at lære at bruge mere end én, og skift når du har fået en større fordel med den ene over den anden.

Maps

 1. 1
  Få at vide kortene. At vide, hvor magten våben spawn (dvs. shotgun, sniper, raketkaster, etc.) vil hjælpe dig i teamet slayer og regelmæssig FFA (gratis for alle). Og ved, hvor de magt ups er (Dvs. Over skjold, usynlighed på kortet guardian re-gyder hvert 3. minut)
 2. 2
  Brug de første par af jeres liv til anvendelsesområdet ud på kortet. Få at vide, hvor køretøjerne er, og hvor de gode våben er. Også prøve og finde ud af din modstanders yndlingssted.

Teamwork

 1. 1
  Lær at kommunikere. Kommunikation spiller en stor rolle i alle holdspil, fortæller dit team, hvad våben netop udklækkede og placeringen af ​​fjenden er en kæmpe rolle.
 2. 2
  Kom i harmoni med gamer lingo: Når nogen ringer til dig trash / skrald de mener, du er dårlige. Båret betyder, at du gør dårligt og den person, der bærer trækker din vægt.
 3. 3
  Hvis du ønsker at blive meget god til teamwork, skal du lære kortet udrykninger, så du bedre kan kommunikere med dine holdkammerater om, hvor dine fjender befinder

Strategi

 1. 1
  Head shots er nøglen. Nogensinde spekulerer på, hvordan du mistede den kamp, ​​og du fik det første skud fra? Din fjende var sandsynligvis få headshots off med hvad våben, de brugte. Husk altid at bevæge sig i en kamp og hoppe lidt rundt, det gør det sværere for fjenden at ramme dig. Uanset om din hjælp af en riffel eller kamp riffel, gå altid til headshot, hvis du kan trække det ud til højre, kan du vinde de fleste af dine 1v1 kampe.
 2. 2
  Brug vægge! Brug for en måde at tage ud af, at fjenden omkring væggen, men du kan bare ikke få et skud off? Kast en granat på en væg i gangen for at gøre granaten hoppe ud i gangen og forårsage skade eller endda dræbe fjenden, der var der.
 3. 3
  Find nogen at lege med. Jeg har altid spillet bedre med folk, der kan kommunikere, og jeg kan arbejde godt sammen med.
 4. 4
  Bliv ikke vred på dig selv. Det vil kun gøre at spille hårdere for dig og dit team, du altid har tendens til at spille bedre, når din afslappet og kan tænke det igennem.
 5. 5
  Crouch. Det kan være meget nyttigt at Crouch, dette gør du målbart på radaren, indtil du fyrer eller begynde at køre igen, det er også meget nyttigt, så kan snige sig rundt på kortet, uden påvisning, brug overraskelsesangreb og snige sig ind på de irriterende snigskytter, og dette fungerer bedst med camo.

Facing en person med en snigskytteriffel:

 1. 1
  Hvis du er bag en klippe, og du kan se, at nogen venter på at komme ud, har du to muligheder: 1) Kør som gale i den retning, der er længst væk fra centrum af fjendens rækkevidde. 2) Baseret på, hvad du ser i modstanderne skærmen, finde ud af, hvor de er, og smide en granat i deres retning.
 2. 2
  Kør aldrig lige på snigskytte, da det vil være lettere for dem at skyde dig. Prøv i stedet at køre fra side til side, som man bevæger sig mod modstanderen. Også, kan du ønsker at hoppe, hvilket vil gøre det sværere for den gennemsnitlige spiller til at dræbe dig. Men pas på, vil det kun gøre det lettere for en erfaren spiller til at dræbe dig, da du ikke kan ændre retninger i luften. Skyd på ham så meget som du kan, mens farende, idet skader vil medføre riffel til at un-scope og give dig mere tid til at komme i dækning.
 3. 3
  Hvis nogen er i nærheden af en afsats, og for travlt til at lægge mærke til nogen omkring dem, så du ikke behøver at spilde nogen kugler på dem. I stedet ramte dem med melee angreb eller tage et par aflæser på dem med et sværd. Vær sikker på ikke at tage for meget tid snige sig ind på dem, fordi spilleren kunne se på din skærm og vende rundt for at gøre dit arbejde hårdere.

Facing en person i et køretøj:

 1. 1
  Kør lige på dem. Hvis køretøjet har våben på den, hoppe op og ned, som du løber, da de fleste biler ikke kan justere deres mål op og ned. Hvis køretøjet ikke har nogen våben ikke hoppe, før du bliver ramt. Og hvis din i et køretøj og forsøger at splatter folk, som om din kommer til at køre dem over, vente for dem at hoppe, når springet, det er når du stopper, vente, indtil de begynder at falde til at opkræve på dem, tro mig, får du dem, da de ikke kan ændre retning i luften.
 2. 2
  Vær sikker på at kaste granater i luften og være at skyde på din modstander (snarere end selve køretøjet), når du ikke smide granaten. Hvis alt andet fejler, så prøv at holde bilen med en plasma eller en pind granat. Kast en frag foran dig, før du ville blive kørt over, og køretøjet vil vende i løbet af dig og gå ned.
 3. 3
  Hvis du dræber din modstander, stop skyde med det samme, hvis du ikke ønsker at ødelægge bilen. Hvis du gør, fortsætte med at skyde.
 4. 4
  Hvis du er ude af ammunition eller bare ikke ønsker at spilde det, så prøv at stjæle en bil, mens personen skyder en anden.
 5. 5
  Det hjælper ofte at holde RB (brug), mens de kæmper en bil, da dette vil udløse din karakter automatisk kapre det.
 6. 6
  Hvis du står over et spøgelse (den lilla en), ikke engagere indtil de stopper fyring og begynde at bruge deres turbo mod dig. Du vil være i stand til at fortælle, fordi de ikke kan skyde og siderne glød blå. (De også fremskynde betydeligt.) Hvis du er lav på skjolde eller ammunition, vær ikke bange for at skjule! Dit helbred vil regenerere.

Facing en person i en antenne køretøj:

 1. 1
  Brug missil launcher hvis muligt. Dette våben låser på køretøjer og hjem ind med dødbringende nøjagtighed, og det er meget nemt at sigte. Og hvis de tilfældigvis at komme tæt nok du skal bruge en plasma pistol, så det midlertidigt lukket ned køretøjet og Hijack det, oh, og du kan takke dem for den skinnende nye Banshee / hornet.
 2. 2
  Bekæmp ild med ild. Grib din egen antenne køretøj. Du kan bede en ven til at hente fra din fjende, mens du distrahere ham, hvis du er på et hold.
 3. 3
  Hvis du spiller infektion og har nedsat tyngdekraft og / eller øget hastighed for zombier på, blot få en flyvende start. Du kan endda besejre fjender, hvis du bruger den energi sværd som dette, med tålmodighed og praksis.
 4. 4
  Eksperimenter med de våben og køretøjer i spillet for at se, hvilke af dem du er bedre til at bruge. En god måde at gøre dette på er at bruge den Forge funktion i spillet. Det ville være godt at bruge dem, når kæmper med fjender.
 5. 5
  Når du har fundet et våben, du kan lide, så tænk på hvordan det ville udføre i situationer, hvor der er mange fjender, eller måske kun en fjende. The Gravity Hammer kan være stor for at dræbe en Brute, men hvis der er en pakke med Brutes, har du et problem. Prøv at få komfortable med et våben, som virker i alle situationer, såvel som din foretrukne én. For eksempel er Assault Rifle eller Battle Rifle en stor sekundære våben til Sniper Rifle eller Beam Rifle. Også overveje, hvor ofte det er fundet i spillet, og hvor hurtigt det løber gennem ammunition.
 6. 6
  Brug dæksel og elementer til din fordel. Hvis du ser en mur, der strækker sig ind i en slagmark, skjuler sig bag det, når dit skjold begynder at køre lav, og køre ud, når dit skjold opladninger. Halo 3 er en nøjagtig spillet, så du kan bruge rigtige slagmarken taktik, ligesom flankerende og dækker ligesom i det virkelige liv.
 7. 7
  Vide, hvordan at imødegå køretøj angreb. At være i stand til at tage en pakke med Brutes er stor, men hvad nu hvis de alle får Choppers? Find og udnytte svaghederne ved de køretøjer, såsom skyde Covenant ud fra tårnet i Wraiths og skyde brændstoftanken på Ghost. At være i stand til at snipe en Brute eller Grunt ud af et spøgelse, er ikke afgørende, da det er meget vanskeligt, men at lære at gøre det kan gøre Legendary kampagne betydeligt lettere.
 8. 8
  Vær sikker på at du har ammunition. Hvis du løber tør for ammunition, bare køre til en død krop og afhente en ny pistol, og finde en ny senere. Hvis der er en lille pagt med en god pistol, køre op til den og slog den ned, og derefter træffe sin pistol og fortsætte på dit kursus.
 9. 9
  Altid være opmærksom på dine omgivelser, holde styr på din motion tracker i tilfælde af eventuelle fjender er nær.
 10. 10
  Hold en tæt hold, og en medium rækkevidde våben ved hånden på alle tidspunkter.

Våben

 1. 1
  Lær at bruge slaget riffel. Kampen riffel er det bedste våben i spillet for korte og mellemlange intervaller.
 2. 2
  Undersøg dit arsenal. Der er mange våben i Halo 3, og for at få bedre på dette spil, skal du lære de styrker og svagheder i dem alle.
 1. 1
  • The Guns. The Guns er dine største våben i Halo 3. Du skal lære at bruge dem, før du spiller.
 1. 1
   • The Battle Rifle. The Battle Rifle er et ret stærkt våben der skyder 3-runde byger og kan zoome ind for langtrækkende skud. Det kan gøre en hel del af skade på fjender, hvis du skyde på deres hoveder. Dette våben er godt for kort til lange afstande. Det er ikke dual-wieldable. Dette er en standard starter våben. En god teknik med slaget riffel eller BR er at kaste en frag granat på modkørende fjende eller nogen granat og derefter få en skudt i hovedet vil typisk fungere ganske godt. The Battle Rifle tager 4 skud til at dræbe en person i hovedet.
   • Den Assault Rifle. Den Assault Rifle er "fætter" til den Battle Rifle, fordi det har mange ligheder med det. Men i stedet for at skyde brister, er stormgevær en fuld-automatisk våben. Det, i modsætning til Battle Rifle, kan ikke zoome ind Dette våben er godt for kort til mellemlang intervaller. Det er ikke dual-wieldable. Det, ligesom Battle Rifle, er en standard starter våben.
   • Magnum. Magnum er en semi-automatisk pistol. Dens skudhastighed er noget lavt, og kan blive unøjagtige ved lange intervaller. Dens en temmelig kraftig pistol, som ofte underudnyttet. Magnum er godt for kort til mellemlang intervaller. Det er dual-wieldable. I dobbelt svinge konfiguration og med korte intervaller, vil tre headshots med både Magnums resultere i et kill, som er endnu hurtigere end en Battle Rifle.The Magnum tager 5 skud til hovedet for at dræbe dem.
   • SMG. SMG eller maskinpistol, er en fuld-automatisk våben. Det er forkert på mellemlang til lang afstande. Det kan gøre stor skade på kort til mellemlang rækkevidde. Det er dual-wieldable.
   • The Rocket Launcher. The Rocket Launcher er en yderst stærkt våben. Det kan sprede en enorm mængde af skader, hvor det er skudt. Det er noget unøjagtige ved lange intervaller, og fjenderne kan undvige raketter. Det kan ødelægge køretøjer. Det er godt for kort til mellemlang intervaller. Det er ikke dual-wieldable.
 1. 1
    • Skyd på din fjendes fødder! En fjende er mindre tilbøjelige til at overleve en raket skudt, hvis du skyde på deres fødder, fordi de ikke kan løbe væk så let.
   • Den Shotgun. Den Shotgun er et våben, der kan gøre ekstrem skade på tæt hold. Det kan ned næsten enhver fjende på klods hold, og er frygtet af alle fjender. Det kan håndtere lav skader på mellemlang til lang intervaller, og bør undgås i de situationer. Det er bedst på tæt hold. Det er ikke dual-wieldable. Du bør også forsøge at komme tæt med haglgevær og skyde og tryk B for en Insta-kill combo!
    • Sigt efter brystet! For lettere drab med shotgun, vente på din fjende til at henvende dig derefter slippe en regn af BBs på din modstanders brystet. Da torso er den største mål af menneskelige, vil BBs grupperet i et område resulterer i mere skade.
   • Sniper Rifle. Sniper Rifle er en semi-automatisk våben, der kan være ekstremt stærk på lange afstande. Det kan sprænge en raket, når skudt i sin direkte vej. Det kan dræbe i ét skud, når rettet mod hovedet, og to skud andre steder. Dette våben er en af ​​de bedste i spillet, og dets placering skal huskes på hvert kort. Husk, at du kan dobbeltklikke zoome med dette våben. Det er bedst på lange afstande. Det er ikke dual-wieldable.
 1. 1
    • Find "Sniper Spots". Når du bruger Sniper Rifle, nogle steder er bedst til at bruge det. Forhøjede, out-of-the-way steder er bedst, fordi du får den bedste visning af kortet, og du kan ikke ses nemt.
    • Afstå fra "No-Scoping". No-områdeafgrænsning er, når du ikke zoome og forsøge at dræbe fjender skyde "fra hoften". Så tilfredsstillende som ingen rækkevidde drab kan være, er de svære at få, og kun mestre skal forsøge.
    • Forudsige din fjendes Movement! Fjender kan pludselig hoppe og bevæge sig uventet, mens du forsøger at snipe dem. Dette kan være meget irriterende, men hvis du kan forudsige deres bevægelser, kan du nemt få en dobbeltbekkasin.
   • The Spartan Laser. The Spartan Laser er en latterligt magtfuldt våben, der skyder en rød laser, der udsletter fjender og køretøjer. Det, bortset fra Sniper Rifle, er det eneste våben, der kan dræbe flere fjender med ét skud. Det opkræver ganske langsomt og fjender kan tage det som en chance for at ænder ud af syne. Det er bedst på lang afstand. Prøv at sørge, når du ser en gruppe af fjender på lang afstand du holder dit fokus på et enkelt mål, snarere end at vælge i "mid-charge", kan det medføre en miss, spild af ammunition, og afsløre din placering. Det er ikke dual-wieldable.
 1. 1
    • Brug Spartan Laser Against Klynger og køretøjer! Fra lang afstand, kan den spartanske Laser ødelægge biler og alle de fjender i dem. Det kan også dræbe klynger af fjender, hvilket resulterer i multi-drab for flere point.
    • Udvid din Beam! Lige før man brande Spartan Laser, skift enten til venstre eller højre resulterer i en buet stråle snarere end en bjælke affyret i en lige linje.
   • The Machine Gun Turret. The Machine Gun Turret er en jordet våben der skyder runder i et hurtigt tempo. Det kan afmonteres, så du kan bære den rundt som en almindelig våben. Det kan ødelægge mange fjender i træk og lette køretøjer. Det er bedst på mellemlang lang rækkevidde. Det er ikke dual-wieldable.
   • Missile Pod. Missile Pod er et våben, der, ligesom Turret, er jordet, men kan bruges som en almindelig våben, transporteres rundt. Det kan låse på og ødelægge biler, og kan dræbe fjender med lethed. Det er bedst på mellemlang lang rækkevidde. Det er ikke dual-wieldable.
   • Flammekasteren. Flammekasteren er et våben, der skyder dødbringende flammer. Det kan dræbe en fjende efter den første kontakt, fordi det holder dem på ilden efter du rammer dem med det. Det bør kun bruges på kort afstand. Det er ikke dual-wieldable.
   • The Energy Sword. The Energy Sword er en melee våben, der kan dræbe alle fjender i en "lunge". Energi Sword kan benyttes ved at trykke på nærkamp-knappen eller angrebet knappen, sidstnævnte forårsager en "lunge", der, fra en lille afstand, får din karakter til kaste mod fjenden og slå dem. Både hvis de skabe kontakt er en instant-kill. Dette våben placering skal altid huskes. Pas dog hvis du kommer i en sværd kamp er det klogt at svinge med perfekt timing og bruge hoppe angreb. Det bør kun bruges på kort afstand. Det er ikke dual-wieldable.
   • Plasma Pistol. Plasma Pistol er et våben, der kan skyde relativt svage energi skud på hurtige satser eller "opladet", stærke skud på langsomme satser. Sidstnævnte kan straks nedbryder eventuelle skjolde. Når fuldt opladet det stoppe et køretøj død i sit spor, og give dig en chance på en dræbe. Dette våben er bedst til korte til mellemstore serier. Det er dual-wieldable.
   • Plasma Rifle. Plasma Rifle er et våben, der har en meget hurtig skudhastighed, og kan være meget kraftfuld og nedbryder skjolde ganske hurtigt. Dette våben er meget lig den Plasma Pistol. Det er bedst med kort-til-medium intervaller. Det er dual-wieldable.
   • Den Needler. Den Needler er et meget magtfuldt våben, der skyder lyserøde nåle. De er i stand til at gøre dødbringende skader, når skudt tid nok. Nålene er også semi-homing. Den Needler har en hurtig skudhastighed, og kan dræbe fjender ganske hurtigt. Det er bedst med kort-til-medium intervaller. Det er ikke dual-wieldable, som det var i Halo 2.
   • Den Beam Rifle. Den Beam Rifle er Covenant ligemand Sniper Rifle. De er hovedsagelig de samme, men der er nogle bemærkelsesværdige forskelle. I stedet for at skyde kugler, skyder Beam Rifle stråler af energi. Den Beam Rifle kan ikke genindlæse og har en begrænset mængde af skud, før den skal kasseres. Det kan også optage to på hinanden følgende skud i træk, på bekostning af midlertidige overophedet. Det er bedst på lang afstand. Det er ikke dual-wieldable.
   • Den Carbine. Den Carbine er et halvautomatisk våben, der har høj nøjagtighed og skyder stråler af energi. Det kan zoome ind og være potentielt dødbringende, når skudt i hovedet. Det er bedst ved middel-til-lange afstande. Det er ikke dual-wieldable.
   • Gravity Hammer. The Gravity Hammer er en ekstremt kraftfuld nærkampsvåben. Den er frygtet af alle på grund af sin 100% dødelighed på tæt hold. Det kan også aflede en raket. Når en fjende er ramt med dette våben på nært hold, de vil enten blive skubbet tilbage eller dræbt. Dette våben kan kun bruges på tæt hold. Det er ikke dual-wieldable. Dens placering skal huskes på hvert kort.
   • Den Spiker. Den Spiker er et våben med en hurtig sats af brand. Det er en meget godt våben at bruge til at slå ned fjender. Dette våben er bedst med kort til mellemlang rækkevidde. Det er dual-wieldable.
   • Den Brute Shot. Det Brute Shot er en meget kraftfuld granatkaster. På grund af sin magt, kan dette våben dræbe fjender meget hurtigt. Det kan også, i et par skud, ødelægge biler. Det er bedst med kort til mellemlang rækkevidde. Det er ikke dual-wieldable.
   • Den Mauler. Den Mauler er en lille våben ikke ulig haglgevær. Det er mindre magtfulde, men mindre. Det kan dræbe fjender ganske hurtigt, når dual-svingede. Det er bedst med kort rækkevidde. Det er dual-wieldable.

Tips

Granater er en af ​​de nyttige ting i halo. Brug dem. Når du kører væk, når du er et skud (ingen afskærmning) kaster granater at stoppe folk jagter. Hvis dit hold koordineres nok, kan du slå "Nade" (stort set samme som hold skudt). HUSK granater sænke din fjender skjold, hvis de placeres korrekt. Bank "nades" af vægge og altid bruge dem. EG Nogle man råber "Svag P2", i stedet for at vente på ham til at komme ud simple kaste granater omkring denne placering.

 • Bullets kan Ricochet. Brug dette til din fordel.
 • Spille med gode børn, og du ikke behøver at bekymre sig om disse crappy tips, vil du lære på egen hånd...
 • Du må ikke tage det personligt, hvis du bliver kaldt en noob eller en taber eller "You suck"
 • STORE våben at have:
  • Battle Rifle *
  • Mauler ^
  • Sniper Rifle *
  • SMG ^
   • (* = Lang rækkevidde. ^ = Short Range).
 • Når du bruger en lang række våben, så prøv at spejle din modstanders bevægelser. Må ikke komme tættere på eller længere væk.
 • Når du bruger en kortrækkende våben, lukke eller drop ned på din modstander, fyre et par runder, så punch for en let kill!
 • Få en god våben, helst med en 2x rækkevidde og en anstændig skudhastighed (Battle Rifle, Covenant Carbine). Disse er super alsidige våben og egne på hver afstand.
 • Brug dit udstyr. En tyngdekraft lift kan lyde ubrugelige i en ildkamp, ​​men hvilken bedre måde at dække dit tilbagetog end at sende din fjende 15 meter op i luften. Endnu bedre: send en granat op tyngdekraften lift sammen med ham.
 • Hvis du leder efter nogen at "hjælpe" dig, en god idé er at vælge den fyr, der vinder FFA at hjælpe! Bare husk, være rart.
 • Hvis spille holdspil, kan du have en (eller flere) af dine holdkammerater distrahere fjenden, mens du sniger dig bagud for at dræbe.
 • Hvis du spiller i et lille rum bruge en tyngdekraft lift på en fjende. Din fjende vil blive sendt opad og vil blive fast mellem tyngdekraften elevatoren og loftet.
 • Vær opmærksom på din radar og krybe at gøre det lettere snige sig ind på nogen. (Gåture mens sammenkrøbet er langsom, men du behøver ikke dukke op på fjendens radar. Dette virker også hvis du går meget langsomt.)
 • Snup en tæt hold og lang rækkevidde våben. en lang række våben er en kamp riffel og kan bruges som en slagsbror våben samt. grab en plasma riffel til øjeblikkelig skjold knock out magt og når de bruges i en combo med en kamp riffel kan være sønderlemmende effektive i disse hektiske ildkampe
 • Praksis i brugerdefinerede Lege eller i Social spiltyper at forbedre og opretholde dine færdigheder med henblik på at være en god halo 3 afspiller.

Ting du behøver

 • Xbox 360
 • Halo 3
 • Xbox Live Gold medlemskab
 • TV

Advarsler

 • Gør ikke dine holdkammerater vrede, de vil sandsynligvis begynde hold dræbe dig.
 • Må ikke få distraheret, holde dine øjne på modstanderen.
 • LCD-TV kan påvirke dit spil anbefales ikke til shooter spiltyper.
 • Prøv at spille på mindre tv'er, som er bedre end store skærm til at spille shooter spiltyper