Wkudk

Sådan overlever nazistiske zombier på call of duty 5

Er de nazistiske zombier dræbe dig, før du kommer til tocifrede runder? Her er et par måder at få op til omkring runde tyve.

Steps

Sådan overlever nazistiske zombier på call of duty 5. Hold fra de nazistiske zombier (2 player).
Sådan overlever nazistiske zombier på call of duty 5. Hold fra de nazistiske zombier (2 player).

Metode 1

 1. 1
  Hold fra de nazistiske zombier (2 player).
  1. Begynd i det første rum ved at tildele bestemte områder til bestemte spillere. For eksempel omfatter en spiller et vindue i den ene ende, og én person dækker andet vindue nær det. Den midterste vindue kan kontrolleres ved begge Spillere bør starte med at købe et våben fra væggen, da pistolen gør lidt skade. Nogle mennesker foretrækker Kar 98k, da det er mere kraftfuld, har længere rækkevidde og med kun 5 skud du virkelig gøre dem tælle. Men måske erfarne spillere ønsker at gå til karabin. Afværge zombier ved at skyde gennem vinduerne, der tager dem ud på så langt et stykke som muligt.
  2. Ved udgangen af ​​runder tre, du fire eller fem vil sandsynligvis nødt til at besøge HJÆLP rummet, for at få bedre våben. At have nok tid til at besøge det rum, du ønsker at ansætte en taktik undertiden benævnt "Det sidste zombie". For denne taktik, holder én person de sidste zombie live, så den anden har tid til at køre til HJÆLP værelse, og også bord op på alle vinduer. Så den anden person holder zombie live, mens den anden går til HJÆLP værelse. For at holde den sidste zombie live, enten beholde boarding vinduet op, som han forsøger at rippe det ned, eller bare køre rundt for at undgå ham. Pointen med at holde den ene zombie live, er at forsinke ankomsten af ​​en ny bølge. Når begge spillere har gjort, hvad de skal gøre for den næste runde, kan zombie blive henrettet.
  3. Nu, HJÆLP døren er åben, skal en spiller have 3 vinduer, mens den anden har 2 vinduer og den hjælp døren til at bevogte. Selv om det er en god idé at gå ombord up-vinduer i rummet, at du er i, skal du ikke bord up-vinduer på HJÆLP rummet, da dette vil føre til en hel bølge af zombier, der kommer gennem hjælp rummet på en gang i stedet rislende gennem.
  4. VÅBEN Våben er din egen personlige valg, men altid forsøge at få ray pistol. Kombinationen af ​​stråle pistol og et maskingevær er blevet sagt at fungere godt. I mangel af stråle pistol, er en kraftig riffel at plukke off zombier på lang afstand anbefales, sammen med en mellemlang rækkevidde maskingevær eller haglgevær til at tage dem ud, mens de er inde.
 2. 2
  Husk, at du får 2 granater per runde, så brug dem.
 3. 3
  Efterhånden som du får højere i spil niveauer, er det blevet rådet til at gå ovenpå og gå ind i rummet direkte over det rum, hvor du starter. Dette er fordi der er kun en døråbning og et vindue indgang, så det er lettere at slagte zombier ind. Ved hjælp af denne teknik, har nogle mennesker været kendt for at komme så langt som Level 19. Selvfølgelig, når du er i dette rum er det umuligt at forlade uden at anvende de "sidste zombie" taktik. Du skal håbe på gode power ups for at give dig mere ammunition eller Insta-kill til at dræbe zombier med det samme. Brug kun en atombombe, hvis du har brug for det, da det betyder, at du ikke får point. Når du har fået ovenpå alt du behøver at gøre, er der er en granat købe plet på væggen, Crouch, gå op til det, og se om du kan stå. Hvis du ikke kan stå det bør holde zombier væk eller i det mindste forsinke dem, når de kommer i. Men hvis zombier over flow, de vil komme forbi den imaginære væg. og altid få en max ammo når du finder en, især hvis din ammunition er under 100 for en pistol
 4. 4
  Husk kommunikation med din partner er indbegrebet. Altid lade dem vide, hvad du gør, og hvor du er, og selvfølgelig, tid din ladning så somebody altid fyring prøve. Teamwork er nøglen til sejr i dette spil.
 5. 5
  Ideen er at få magten våben tidligt i spillet. Prøv at få en af ​​følgende: Ray pistol deployerbare MG42 deployeres bruning magnum så tidligt som muligt. Du er nødt til at maksimere mængden af ​​point du kan få fra hver zombie tidligt fx skyde zombie 4 gange i overkroppen, og derefter kniv det. Kun gøre dette på runde 1-2, når du har brug for point. Det er ikke en god idé at få kar eller karabin, da disse hurtigt blive forældede på de højere runder. Den ideelle våben combo ville være en stråle pistol på grund af sin ammunition kapacitet og skader sats, og MG42 for sin ammunition kapacitet og skudhastighed. Jeg foreslår, går i hjørnet med granater, fordi når du har begrænset ammunition, kan du smide granater og de er relativt billige. Det gode ved dette område er, at du ikke behøver at kigge bag dig og der er kun to mulige indtaste punkter: en barriere til højre og en dør lige foran dig. Med to mennesker være meget forsigtig med den barriere område som zombie kunne fange dig uvidende og dræbe dig. Den eneste ulempe er, at det er svært at købe tilfældige våben, og du bliver nødt til at sprinte nedenunder, hvis du vil have et nyt våben.

Metode 2

 1. 1
  Hvis du spiller co-op lad afspiller 1 tage alle de zombier i runde 1 og i slutningen af niveauet åbne hjælpen værelset. Må ikke købe Kar98 eller M1A1 Carbineas vil der blive ubrugelige i senere niveauer. For flest point på niveau 1 skyde zombier med pistolen 8 gange i benene, lad derefter bryde vinduet ned, kniv dem og genopbygge vinduet. Hvis din gode, bør player 1 har tætte til 1800 point ved slutningen af ​​niveau 1.
 2. 2
  Efter level 1 spiller to bør begynde at dræbe zombier. For flest point, skyde zombier 8 gange med pistolen overalt undtagen hovedet, kniv og genopbygge vinduer. Fra dette punkt fremad, gå til mysteriet kassen hver gang du får 950 point indtil du enten får Ray Gun, MG42, Browning eller flammekaster.
 3. 3
  Efter level tre, du skal skyde zombier gennem vinduerne og bør knifing eller få hovedet skud. Pistolen bliver ubrugelig efter runde tre. Hold ud i de vigtigste rum indtil niveau 6 ved så skal du have kanonerne, jeg nævnte tidligere.
 4. 4
  I slutningen af runde 6 bølger af zombier vil være for stort til at håndtere i det primære rum, medmindre din virkelig gode spillere. Ved slutningen af ​​niveau 5 er det spilleren med flest point eller bedre pistoler bør åbne ovenpå i de vigtigste rum. På niveau 6 den person, der har bedre våben eller er bedre til at unddrage sig de zombier skal gå til det vigtigste rum og løbe rundt søjlerne til højre, ved siden af ​​vinduet med søjler. Den anden spiller skal være ved siden af ​​mystiske kasse, skyde zombier, der kommer hans / hendes måde. Afspilleren i hovedrummet bør gøre det til et punkt ikke at fokusere på en enkelt zombie årsag kunne man meget vel snige bag dig. Hele pointen med at bruge søjlerne er, at det grupperer zombier på en måde, som du kunne flamme em alle på én, men en zombie kan bryde fra gruppen, hvis din for skødesløs.
 5. 5
  Efter level ti, hvis du gjorde, hvad jeg fortalte dig at gøre, bør du har alle gode våben som ray kanoner og tunge maskingeværer. Hvis du ikke så holde gør, hvad jeg fortalte dig at gøre sidste trin. Hvis du har alle gode våben du skal gå op de vigtigste rum trappen og ind i bagsiden af ​​ovenpå med den enorme synet linje. Der vil være en tynd skillevæg mellem bagsiden af ​​rummet i to sektioner. En spiller skal gå til venstre side med muren ved din side, og omkring en fjerdedel af vejen inde i venstre side af muren, dybest set har en væg på hver side af ham / hende. Hvis du ikke gør det, vil zombierne kommer på dig fra højre side også, og det vil være meget dårlig. Den anden person skal bevogte et vindue i ryggen og være ansvarlig for at holde den sidste zombie. Den person i mellem de to vægge vil tage det meste af byrden af ​​zombier, så genindlæse når du kan.
 6. 6
  Hvis du spiller tre spiller derefter tildele én til vinduet og de ​​to andre til at gå mellem de to vægge, mens en genindlæser den anden vil brand og finish hans / hendes klip og den første person vil brand og så videre. Hvis man med for spillere, tildele den ene til vinduerne, satte to personer til væggene, crouching, mens en MG eller bruning er bag dem, der dækker brand, hvis noget går galt
 7. 7
  En og en Mens spillerne skal skifte spots, så andre kan score point, og for at give en pause til dem lavt ammunition

Tips

 • Når du kommer i den hjælp rummet forsøge at få en god pistol ligesom Raygun og derefter en hurtig ladning maskingevær.
 • Ved anvendelse af den sidste zombie taktik, forsøger at sikre, det ikke har nogen ben, da dette vil bremse ham ned. Men sørg for at du ikke gå glip af, eller du bliver nødt til at vente.
 • Under i høje niveauer over 10, synes max ammunition i en af ​​de zombier du dræber for de næste 2 eller 3 runder.
 • Teamwork er et must for succes i dette spil!
 • For de første 2 runder, du kunne kniv zombier, som der giver dig flere point.
 • En af de bedste taktik er at åbne den hjælp room derefter holde derude for ligesom 4-5 runder derefter gå ovenpå gennem hjælp værelse trappen derefter gå i det andet værelse til håndgranat værelse og lejr der, fordi de fleste zombier kommer på du døren lige foran dig, og lejlighedsvis gennem vinduet til højre.
 • Normalt medmindre du ønsker at fejle let, må du ikke åbne de vigtigste rum trapper, i stedet gå til den hjælp rummet, da det også indeholder Mystery Box
 • Hvis du får en stråle pistol i runder 6 eller 7, gemme det til senere, hvis noget går galt, eller der er for mange zombier og sværere at dræbe.

Advarsler

 • Hvis en af ​​dine gutter bliver uarbejdsdygtig senere i spillet, vil der være ringe chance for at genoplive ham på grund af den enorme mængde af zombier.
 • Aldrig får overmodig, når du bruger enhver glitch, især på et højt niveau. Og når du får flammekaster, bruge den til at hjælpe med at dræbe zombier hurtigere. Må ikke bare dræbe dem, medmindre du har en instant-kill.
 • Hvis en af ​​dine fyre eller spillere bliver nedskudte og alt for mange zombier er alle omkring, bare lade ham der, er der ingen anden vej, men hvis han får ray pistol, genoplive ham som du overhovedet kan eller få dækker brand, mens genoplive en holdkammerat.
 • Når din omringet, så prøv at holde sammen ovenpå tæt på grenades.If en af ​​dine holdkammerater fik en stråle pistol eller dig, brug den til at gøre det lettere at dræbe zombier i højere niveauer.