Wkudk

Hvordan at tilføje farve til dit navn i call of duty

The Call of Duty-serien omfatter Call of Duty 1 (også kendt som COD) og Call of Duty 2 til PC. Call of Duty 3. Call of Duty 4, der for nylig blev lanceret til PC, er en del af Call of Duty-serien, dog ikke har farve efter navne. Derfor vil de følgende trin ikke arbejde for Call of Duty 4.

Men i Call of Duty 1 og Call of Duty 2, tilføjer farve den smule kreativitet til dem navn, der gør personen endnu mere unikt end en anden allieret. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære at farve dit navn i Call of Duty 1 og 2 og også lære dig forskellige tricks, såsom at være i stand til at fordoble farve ens navn.


Note: Farvelægning navne i COD4 (til PC) virker kun i menuen, men ikke i spillet, derfor når du er i en server på Call of Duty 4, vil dit navn ikke dukke op i farvet formular.

Steps

Hvordan at tilføje farve til dit navn i call of duty. Åbne op call of duty 1 eller 2 i multiplayer formular.
Hvordan at tilføje farve til dit navn i call of duty. Åbne op call of duty 1 eller 2 i multiplayer formular.

Version én

 1. 1
  Åbne op call of duty 1 eller 2 i multiplayer formular.
 2. 2
  Klik på multiplayer-muligheder.
 3. 3
  Find det område, som kaldes spillernavn, og klik på hvor der står ukendt soldat. For nye spillere, er standardnavnet Ukendte Soldats, men hvis du allerede har ændret dit navn før, vil den blive vist i stedet for Unknown Soldier.
 4. 4
  Hold SKIFT nede, og tryk på seks centrale, for at producere ^. Den ^ Symbolet skal komme, før alle farvelægning numre for at vise og gennemføre farven.
 5. 5
  Tryk på et tal for en farve. Farverne er opført i billedet nederst til højre, med hvert nummer farve er den farve, der vil dukke op i spillet.
 6. 6
  Skriv dit navn i, ved hjælp af de sidste to trin til din smag. Du kan farve dit navn så meget som du ønsker, indtil du trykker på Player Navn karakter maksimum.
 7. 7
  Tryk enter, når du er færdig, og dette vil gemme og anvende dit nye navn.

Version to

 1. 1
  Tryk på tilde tasten (~), mens der allerede i call of duty 1 eller 2 multiplayer.
 2. 2
  Type / navn i rektangel, der vil blive vist, kaldet konsollen.
 3. 3
  Hold SKIFT nede, og tryk på seks centrale, for at producere ^.
 4. 4
  Tryk på et tal for en farve.
 5. 5
  Skriv dit navn i, ved hjælp af farvelægning, som du har valgt i hele navnet.
 6. 6
  Tryk enter, når du er færdig, og du vil se, at dit navn har ændret sig i spillet (hvis du allerede er i et spil, hvis ikke, så vil det have anvendt, men du vil ikke være i stand til at se så medmindre du tjekke din multiplayer indstillinger.)
 7. 7
  Tryk på tilde tasten (~) igen for at lukke konsollen og genoptage din gameplay.

Tips

 • Der er en måde at "dobbelt farve" dit brugernavn, hvilket sker ved at placere to "^" tegn efterfulgt af to af samme farve, ligesom ^ ^ 11. Når du skriver dette, et sæt ^ 1 vil blive set, men frygt ikke. Dette er, hvad der skal ske - dobbelt farve dit navn ikke anvendes ofte, men det farver dit navn i nederste venstre hjørne (hvor det viser dødsfald og dræber), og også farver dit navn, når du taler i spil. Dette tilføjer yderligere kreativitet og farve til dit spil.

Advarsler

 • Brug af "double color" tip kan forvirre modstandere i spillet. Selv om det tilføjer farve til dit brugernavn i meddelelserne og drab / dødsfald i bunden, det viser dit navn på kampskemaet (når du holder fane) som det gør, når du vælger navnet, og derfor omfatter farven tegn (såsom ^ 1), såvel, der adskiller dit navn fra hinanden hver plet, du har tilføjet farve.
 • Call of Duty 4 giver mulighed for skiftende farve i dit navn. Skiftet ^ teknik gælder stadig.