Wkudk

Sådan hurtigt rækkevidde på Call of Duty 4

Dette how-to, hvordan du præcist 'quick anvendelsesområde «i Call of Duty 4.

Steps

Sådan hurtigt rækkevidde på Call of Duty 4. Dybest set, du ønsker at sigte på til spilleren og hurtigt trække dine trådkorset over ham og skyde, når trådkorset er på dem.
Sådan hurtigt rækkevidde på Call of Duty 4. Dybest set, du ønsker at sigte på til spilleren og hurtigt trække dine trådkorset over ham og skyde, når trådkorset er på dem.

Træk shot

Den første er den mest almindelige, da det er den nemmeste at udføre, kaldes det træk shot (ingen dette er ikke nogen scoping).

 1. 1
  Dybest set, du ønsker at sigte på til spilleren og hurtigt trække dine trådkorset over ham og skyde, når trådkorset er på dem.
 2. 2
  Prøv ikke at holde vejret, vil huske, holde vejret ikke lade du flytter samt ikke at holde vejret.

Normal hurtig rækkevidde

Denne ene er kun normalt anvendes af de mest kvalificerede af spillere og kræver at du har stor mål.

 1. 1
  Sigt ind på målet og meget hurtigt skyde, før du slipper målet.
  • Dette bør ikke tage længere end et halvt sekund og er meget tricky.

Jump shot

Dette billede er simpelt i praksis, men meget vanskeligt at udføre i spillet.

 1. 1
  Ideen er at være skjult bag et objekt, før hoppe op, sigte og ramme dit mål.
  • Denne ene er svært og tager nogle praksis.

180 og 360 jump shots

 Disse er begge meget hårdt og anbefales kun til at prøve, efter at du har

mestrer de andre skud.

 1. 1
  Hop på en ønsket genstand og slå i luften, før sigte og skyde. # Til dette foreslås det at have en høj følsomhed, så du kan vende hurtigt i luften, sigte og skyde.
  • Et andet tip er, at når du skyder du ønsker at være forbi dem på din tur, og kuglen vil ramme, da der er en lille forsinkelse i spillet, så dybest set lige efter dine trådkorset opfylde dem skyde.

Ikke mulighed

 1. 1
  Det er mest effektivt at ingen rækkevidde eller "nos", når du bruger konstant mål. Ingen Scoping er ikke særlig effektivt på grund af den tilfældige område, hvor kuglen går.

Grundlæggende hurtig rækkevidde

 En hurtig rækkevidde anvender en snigskytteriffel (normalt intervention) til at dræbe nogen på nær midten af ​​området. 
 1. 1
  Den typiske måde at dræbe en person med en snigskytteriffel er at se ned på omfanget, og vent mål for at indtaste dine trådkorset. Quick scoping, på den anden side, ikke kræver, at behovet for at se ned scoop.
 De snigskytter vil typisk køre rundt med snigskytte i hånden, et forsøg på at dræbe dig uden at kigge ned anvendelsesområdet.
 1. 1
  Hurtigt tryk på knappen for at se ned omfanget, og fyre på aftrækkeren samtidigt. Ved at kigge ned mulighederne for et splitsekund, bliver pistolen meget præcis. Ved fyring øjeblikkeligt, vil kuglen blive skudt i den retning, det blev påpeget på, at udnytte den fulde effekt af snigskytteriffel. Disse er typisk one-shot kills, som kan være stor fordel i spil, såsom søgning og ødelægge.
 1. 1
  Vælg den bedste pistol. Den bedste klasse at bruge, er en snigskytteriffel med enten Intervention eller Barrett 50 cal. Den mest anvendte pistol er Intervention, selvom det er meget muligt at gøre med Barrett 50 cal.
 # Sørg for at du har FMJ på det. Det er nødvendigt for dig at få et one-shot dræbe, fordi du sandsynligvis vil blive dræbt, hvis du ikke dræber den anden person i ét skud. For dette eksempel, lad os antage, at du skal bruge intervention med FMJ. Din sekundære våben kan være uanset hvad du vælger. Typisk du ville bruge en pistol, såsom M9.
 1. 1
  Beslut hvad frynsegoder, du vil bruge. Med hurtig scoping, er der et par væsentlige frynsegoder, som du har brug for at have aktiveret.
  • Den vigtigste frynsegode af alt er kunstgreb-of-hånd. Dette vil være i det første parti af de frynsegoder, er det vigtigt for dig at kigge ned i løbet meget hurtigt.
  • Den anden perk er helt op til dig, men en, der typisk anvendes er at stoppe strømmen. Bremseevne i kombination med FMJ sikrer en one-shot dræbe 80% af tiden.
  • Den tredje frynsegode, at du bør overveje at bruge sin stadige mål. Dette kan hjælpe hip-brand skydning, hvilket kan hjælpe dine hurtige områdeafgrænsning indsats. Mange mennesker kan ikke lide at bruge dette, men nogle gør. Hvis ikke, er ninja også en meget god frynsegode.
 2. 2
  Beslutte, hvilket udstyr du vil bruge.
  • De fleste snigskytter, der hurtig rækkevidde bruger en kaste kniv, som deres udstyr. Hvis de glip af den første tid med deres intervention, må smide kniven redde dit liv meget hurtigt. Den kastes næsten øjeblikkeligt, og altid en én-hit kill.
 3. 3
  Vælg følsomheden du skal bruge? Hvad der kommer til din karakter følsomhed, skal det være en balance mellem kontrol og hastighed.
  • Du vil have det hurtigt nok for du har hurtige reaktioner mod mennesker.
  • lav nok til, hvor du kan styre det i en sag, der er meget præcis.
  • Når ikke hurtig scoping, nogle holder deres følsomhed indstillet på sindssyge, men når hurtigt scoping det er normalt sat det et hak højere end den "høj" indstillingen. Nogle finder dette en stor balance mellem de to problemer, og perfekt til hurtig områdeafgrænsning.

Tips

 • Normal Scope
 • ACOG
 • Jeg vil foreslå kun bruge M40A3, da det er langt den mest nøjagtige og trådkorset ikke vil bevæge sig så meget.
 • Du kan også øve med døde ting, såsom tønder eller kasser.
 • Den normale rækkevidde er meget mere præcis, og også kan bruges med enhver forbindelse, huske dog, at dette er hurtig scoping så ikke bruge aldre på dit mål.
 • For at få en sikkerhedsstillelse (one shot mere end én kill) du først ønsker at bruge ACOG-sigte, da det giver dig en større skade multiplikator, og også du skal være konstant på udkig efter den mulighed. Med dette mener jeg, hvis du ser 2 personer der løber tværs hinanden du vil vente, før de krydser og derefter skyde. Du kan blive dræbt i processen, men hvis du rammer det, er det værd at vente på.
 • Sniper -
 • Også hvis du holder bevægelse sigte og skyde du har mindre chance for at få skudt.
 • For det første ACOG kan sigte på en meget hurtigere end den normale rækkevidde. Men nogle gange selvom du tror du kan have ramt dem, du går glip af. Dette skyldes, at din internetforbindelse, og jeg vil kun foreslå at bruge en ACOG anvendelsesområdet, hvis du har en meget god forbindelse.
 • Scopes -

Advarsler

 • Det er hårdt og ikke for lys hearted.
 • Husk at være tålmodig. Du plejer lærer at hurtig rækkevidde på en dag. Øv for mindst en uge.
 • Du vil dø en masse.
 • Giv ikke op holde med det og se YouTube-video for at holde dig i gang.
 • Have det sjovt og se dig i spillet!