Wkudk

Sådan avle Pokémon

Har du nogensinde ønsket dine Pokémon til at have et æg? Har to af samme type Pokémon - en han og en hun. Uanset Pokemon er den kvindelige, vil den første udvikling i denne Pokemon klækkes på samme type som hende.

Og du kan gøre netop dette ved hjælp af børnehaven for at få en baby Pokemon!

Indhold

 • 1 trin
  • 1.1 Alternativ metode
  • 1.2 Skravering Ægget
  • 1.3 Stages
  • 1.4 IV Passing
 • 2 Tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du skal bruge
 • 5 Relaterede Googles
 • 6 Kilder og citationer

Steps

Sådan avle Pokémon. Sørg for, at spil skal du har en dagpleje.
Sådan avle Pokémon. Sørg for, at spil skal du har en dagpleje.
 1. 1
  Sørg for, at spil skal du har en dagpleje. I Ruby / Sapphire / Emerald, er det til venstre for Mauville. Der er en gammel mand stående udenfor mellem et hegn. I FireRed / LeafGreen er det på Route 5. I Pokemon Diamond / Pearl / Platinum, at dagpleje er i Solaceon town.In HeartGold / SoulSilver er det nær indgangen til Gyldenris. I sort / hvid, det er på rute 3..
 2. 2
  Anskaf en ditto. Denne Pokémon er den bedste Pokemon til avl, så få en. I Ruby / Sapphire / Emerald, skal du have slået Elite Four. Gå til Fossil Maniac hus, og gå den den nyligt gravet hul. Du kan finde masser af Ditto der, så bringe stikke Balls. I FireRed / LeafGreen, gå til den forladte palæ på Cinnabar Island og gå ned til kælderen gulvet. Du kan finde Ditto der eller i græs nær Fushia City. I Diamond / Pearl, kan du finde en Ditto på Route 218 med Poke Radar. I Platinum, kan du finde Ditto i Trophy Garden efter at slå Elite Four. I sort / hvid, kan Ditto findes i Giant Chasm (forbi den første bjerg i græsklædte afsnit).
 3. 3
  Sæt ditto i dagpleje. Derefter satte Pokémon, som du ønsker barnet form. De andre Pokémon skal være en han. Pas, det vil vise sig at være den første form af Pokémon (ex. Jolteon og Ditto vil producere en Eevee).
 4. 4
  Gå vente på Pokémon at lægge et æg. Det kan tage alt fra et par skridt til tusindvis af dem. Finde en måde at fordrive tiden. Den bedste måde at gøre dette på er at flyve til en lang vej og cykel op og ned det. Dette vil tillade dig at tage en stor mængde af trin i en kort tid. Må ikke kæmpe mens man venter på et æg - du tager langt færre trin end du ville forvente.

Alternativ metode

 1. 1
  I denne metode, har du brug for en ditto, men du behøver ikke at have to Pokémon i samme æg gruppe (du kan finde disse oplysninger på serebii, bulbapedia eller enhver anden god fansite), og modsatte køn. De Pokémon du ønsker, at baby skal være en kvinde.
 2. 2
  Placer begge Pokémon i samme daginstitution.
 3. 3
  Gå vente på Pokémon at lægge et æg. Det kan tage alt fra et par skridt til tusindvis af dem. Finde en måde at fordrive tiden ved at løbe, gå eller cykle!

Skravering ægget

 1. 1
  Tillykke! Du har din første æg! Æg passe, ligesom Pokémon. Men du kan ikke handle et æg, eller kamp med det (undtagen i Diamond / Pearl og Platinum, hvor begge disse er muligt). For at udklække et æg, skal du bære den rundt i din fest. Forlader din Game Boy i timevis, vil ikke gøre det arbejde. Du skal gå, løbe eller cykle. Nogle æg tage omkring 2.500 skridt, andre tager omkring 10.000. De fleste Pokémon brug 5210 trin. En af de bedste måder at gøre dette på er at tage en "World Tour" på dit spil og gå rundt på kortet. For eksempel, i Ruby / Sapphire / Emerald kan du gå fra Petalburg til Dewford at Slateport til Mauville til Fallarbor til Rustboro, derefter gentage, blandt andre veje. Du kan også køre frem og tilbage på ruten mellem Mauville og Verdanturf. Hvis du har slået Elite Four, kan du endda gå legendariske jagt, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis kedsomhed ikke er et problem, og derefter gå op og ned cykling vej kan være en effektiv måde at klække æg. I D / P / P den bedste måde at udruger er at tage ruten fra starten af ​​Route 209 til broen, halvvejs gennem Route 210.. Der er ingen græs der, så det er hurtig. Eller du kan tage en Pokémon, der har evnen Flame organ. Dette er effektivt som godt. Det skærer mængden af ​​tid udrugning ægget ved lad os sige godt nok.

En anden god måde at luge æg (eller alternativt få niveauer med Pokemon tilbage i Daycare) er at få Acro Bike og hold B, så du begynder at hoppe. Placere noget tungt over din B-knappen vil luge ægget på ingen tid.

Stages

 1. 1
  Hvis du vil se scenen dine æg er, bare gå til din fest og gå til oversigt over din æg.
 2. 2
  Den første fase er "Gad vide, hvad vil luge fra dette, synes det ikke tæt på klækning '
 3. 3
  Den anden fase er "det synes at bevæge sig imellem '
 4. 4
  Den tredje fase er "lyde kan høres kommer fra æg!"
 5. 5
  Den fjerde fase er ægklækning. Når du er til fods, vil en tekstboks vises sige 'Åh', og ægget vil luge på samme måde en udviklende Pokemon.

IV passerer

 1. 1
  Avl pokemon er en fantastisk måde at få pokemon med høj IVs. IVs er en skjult værdi, der er en vifte af 0-31, som bestemmer en Pokemon statistik. Højere værdier foretrækkes. Når Pokemon yngler i sort og hvid, en Pokemon s forældre passere tre IVs communally (ud af 12 IVs at begge af dem har sammen) til barnet. De tre andre IVs er udvalgt tilfældigt (og er let manipuleres af en RNG manipulator).
 2. 2
  Først skal du vælge to pokemon (helst af samme art, den kvindelige som har den korrekte karakter og holder en everstone) og plop dem i dagpleje.
 3. 3
  Derefter klækkes omkring seks spædbørn med den korrekte karakter.
 4. 4
  Har en wifi kamp med en ven (eller en anden DS), at auto-niveauer spædbørn niveauer til 100.
 5. 5
  Sæt statistik for hver af de pokemon ind i en IV regnemaskine (såsom fundet på serebii).
 6. 6
  Sammenlign IVs at du er nødt til moderselskabets IVs - hvis et barn af det ene køn outranks forælder af samme køn, skal det udskiftes i dagpleje.
 7. 7
  Gentag disse trin, indtil du har opnået iv-vis af en standard, som du vil.

Tips

 • Hvis du forsøger at finde en god karakter, og du gør masser af æg, lave en separat boks ved navn navn (indsæt Pokemon navn her) æg.
 • Avls kæder er en fantastisk måde at få fede bevæger sig på Pokemon. For eksempel kan Eevee kun bruge Ønske hvis den har lært det gennem et avlsprogram kæde. For at fuldføre et avlsprogram kæde, er det vigtigt at vide, at fædre til et avlsprogram session kan passere learnable TM s og nogle få udvalgte "æg bevæger" (disse kan slås op på en online pokedex ligesom Serebii), mens mødre videregive de arter (og naturen, hvis holder en Everstone). Derfor er det muligt at avle en mandlig Togekiss med Wish med en kvindelig Pikachu, så avle mandlig baby Pikachu (med Wish) med en kvindelig Eevee og viola - du har nu en baby Eevee med Wish.
 • Hvis du har en Pokémon, der har evnen Magma Armor eller Flame Krop (normalt Slugma / Magcargo, fordi disse er de eneste evner, de kan have) i din fest, så mængden af ​​nødvendige skridt til at luge halveres, hvis spillet er Emerald, Diamond, Pearl eller Platinum.
 • Hvis du spiller det på en emulator, så skal du maksimere frameskip hastighed og gå frem og tilbage som en gal og vil snart have din æg klækkede.

Advarsler

 • Aldrig forsøge at bekæmpe en stærk Pokemon med en nyfødt, og det vil besvime. Medmindre du sende den nyfødte ud og skifte det med en stærk partimedlem.
 • Husk legendariske Pokemon kan ikke avle (undtagen Manaphy)
 • Når en Pokemon luger det er på niveau 5 (eller niveau et i Pokemon Diamond og Pearl), så du bedre har en masse sjældne slik eller Exp. Aktie.
 • Hvis du forsøger at masseproducere en Pokémon (at finde en med en god karakter eller noget) Det kan være meget kedeligt udklækning dem.
 • Vend tilbage ofte til dagpleje, så du ikke bliver nødt til at betale for meget! Hvis de ikke får et niveau, vil det koste dig 100 Poke Dollars. Husk at tage dem ud af Day Care!

Ting du behøver

 • En Game Boy / Game Boy Advance / eller en Nintendo DS / Nintendo DS Lite / DSi
 • Pokémon Guld / Sølv / Crystal, Ruby / Sapphire / Emerald, FireRed / LeafGreen, Diamond / Pearl / Platinum eller Sort / Hvid
 • De Pokemon, som du ønsker at avle
 • En Ditto (Til Ditto Method). Hvis du ikke har en, handel med nogen, der gør!
 • Adgang til Daginstitution
 • 2 Pokemon i samme æg gruppe, men forskellige køn, der er i samme avl koncern. (Husk, den kvindelige bliver de arter produceret)
 • En cykel