Wkudk

Hvordan til at bygge en perfekt Pokémon

En perfekt Pokémon er klar til at tage på noget, især dens svaghed.

Steps

Hvordan til at bygge en perfekt Pokémon. Fang eller opnå Pokémon.
Hvordan til at bygge en perfekt Pokémon. Fang eller opnå Pokémon.
 1. 1
  Plan. Planlægge, hvad type Pokémon, du ønsker. Den perfekte Pokémon vil vide trækkene at afværge dens svaghed, mens normalt bekæmpe andre Pokémon. Brug Pokémon bøger eller online referencer for at forske i forskellige typer af Pokémon og finde ud af hvilke du ønsker.
 2. 2
  Fang eller opnå Pokémon. Søg højt græs eller vand. Kig efter folk in-game, der ønsker at handle. Dette er en fantastisk måde at finde sjældne Pokémon. Handel med venner, der har Pokémon spil, især hvis de har den version modsat din. Dette er en nem måde at få Pokémon som du ikke er i stand til at nå. For eksempel, hvis du har Leaf Green, og du ønsker en Tyranitar gå finde nogen, der har Fire Red! Natures er også vigtigt. Hvis du beslutter at gå med din starter, gemme og genindlæse indtil du får naturen, du tror vil være den mest hensigtsmæssige. (Dette er en smart ting at gøre med enhver anden Pokémon du beslutter dig på så godt, men da du ikke er garanteret nogen Pokémon for din indsats, kan det tage endnu længere tid end med starter!)
 3. 3
  Ev-træne det. Få alle statistikker op med vitaminer, såsom protein. Må ikke fodre den, hvad den ikke har brug for. Dette vil give et Pokémon 10 EV steder i dette stat, indtil den når 100 elbiler, hvilket er det højeste du kan nå med medicin. Det er her, EV-UDDANNELSE spiller en rolle! Elbiler eller Effort Værdier er statistiske modifikatorer, der forbedrer forskellige statistikker, afhængigt af hvilken Pokémon du besejrer i kamp. For eksempel giver en Pidgey en +1 EV point til Speed, mens en Staraptor giver +3 EV punkter at angribe. Hver 4 elbiler i en bestemt stat er lig med 1 point i denne stat. Også hver Pokémon kan have et maksimum på 510 elbiler med maksimalt 255 elbiler i én stat. Da hverken 510 eller 255 er delelige med fire, der har 252 elbiler i én stat er den mest gavnlige for dig. Brug dette til din fordel, og træne de statistikker, du gerne vil stige mod Pokémon, der giver den rigtige elbiler.
 4. 4
  Brug logik eller internettet til at vide, hvad slags punkter forskellige Pokémon giver - Flying-typer er som regel hurtigt (hastighed), rock-typer er robuste (forsvar) osv En Pokémon, der ikke har udviklet sig, eller en Pokémon, der ikke gør. udvikle sig på alle, giver 1 EV point. En 1rst etape evolution Pokémon giver 2 EV point og en 2. etape evolution Pokémon giver 3 EV punkter, sammen med legendariske Pokémon. Elementer som en Macho Brace fordoble elbiler optjent i kamp, ​​og undvigende Pokerus, skal du være så heldig at nogensinde opleve det, dobbelt EV gevinst også.
 5. 5
  IVS. Individuelle værdier er ganske vigtigt. Som du sikkert har bemærket ved nu, hver Pokémon har forskellige statistikker, selv om det er den samme type og har samme natur! Dette er på grund af nogle numre kaldes individuelle værdier. I modsætning til elbiler, er der ingen måde at ændre dem, når du har fået Pokémon. Disse tal går fra 0 til 31, fortæller kvaliteten af ​​Pokémon s statistik, 0 er det svageste, 31 er det bedste af dem alle. De er stort set de samme som op til 31 ekstra point i hver stat, hvilket er hvorfor de kan være så freaking vigtig. Den bedste måde at få gode IVs er at avle Pokémon som du allerede kender har nogle gode IVs i en bestemt stat. Men da det vil tage ganske tid til at forklare, bare Google det, indtil du finder de svar, du har brug for på dette emne. Smogon, Bulbapedia, Serebii, valget er dit. Det er muligt at vinde nogen Pokémon-spil med et team bestående af 6 high-nivelleret Magikarps, så dette vil sandsynligvis ikke noget overhovedet for dig.
 6. 6
  Undervise i det de bevæger sig. Kend sine svagheder og undervise i det træk, der kan bruges til at slå Super Effektiv på de andre Pokémon. Prøv at undervise super hårde bevæger sig som jordskælvet. Lær bevægelser, der passer Pokémon. Bemærk, at hvis en angribende træk bliver brugt af en Pokémon af samme type, vil det være betydeligt mere kraftfuld, takket være samme type Effect Bonus (STAB), hvilket kan være nyttigt.
 7. 7
  Det niveau. Træne det til niveau 100! Enkel og ligetil. Afhængigt af hvilket spil du spiller, kan du ikke ønsker at bruge sjældne Candies hele vejen til level 100, og hvis du gør det, kan det miste muligheden for at vinde elbiler. Det er 126 påstå points tabt på lvl 100. Hvis du ønsker at være sikker, så sørg for du er færdig EV træning det indtil du er færdig nivellering det til lvl 100 (normalt, da en masse kæmper er nødvendig for at nå lvl 100 uden Sjælden Candy'ing det, vil disse udfylder helt op af selv).
 8. 8
  Race! Nogle specielle træk kan kun læres ved avl. For eksempel får en lys bold, en Mand Pikachu / Raichu og Female Pikachu / Raichu, giver den kvindelige Light Ball, og sætte dem begge i dagpleje. Det skraverede Pichu vil have Volt Tackle.

Tips

 • Trading Pokémon til en anden træner til at træne er meget bedre, at du uddannelse. De får mere EXP fra kampe.
 • Prøv at fange en Chansey eller få en post, kaldet lucky æg. The Lucky ægget er et tilbageholdt element, der øger EXP fra kampe og Chansey har det normalt som en afholdt element, hvis du fange det i naturen (Safari Zone - FR & LG)
 • Her er en liste over anbefalede Pokemon, der kan trække denne off (Non-Legendary): Tyranitar, Aggron, Dragonite, Togekiss, Blissey, Snorlax, Kingdra, Salamence, Flygon, Garchomp, Lucario, Rhyperior, Electivire, Magmortar, Starter Pokémon, og andre.
 • Hvis du har maxed ud af en Pokemon niveau og stadig ønsker at EV træne den, R / B / Y og G / S / C, kan du bruge Box Trick. Denne består af opbevaring af dine Pokemon i edb lagersystem og hente det, hvilket vil give dig de statistiske boosts. I sort / hvid og B/W2 er elbiler anvendt som du får dem, fjerne problemet helt.
 • Hvis Pokémon er i stand til at lære bevæger sig som Thunder, ild Blast, Blizzard, Frenzy Plant, Hydro Cannon, eller enhver bevægelse med angreb magt 120 eller højere, det hjælper, men de ofte savner og har lav PP. Det anbefales, du underviser Thunderbolt, Flamethrower eller Ice Beam for elementaler.

Advarsler

 • Trods det faktum, at du kan fange mest legendariske Pokémon (mærket "Ubers") helt legitimt og uddanne dem normalt, vil mange andre folk ser ned på dig for ikke at bruge andre Pokémon, som ikke bærer den legendariske status.
 • Vær sikker på, at Pokémon kan lære de bevæger sig.
 • Aldrig nogensinde fange glitch Pokémon. Det kan ødelægge andre spil og forårsage permanent beskadigelse af Pokémon spil, nogle andre spil, hvis de bliver smittet, mens du spiller spillet og spil-systemer, og det vil gå ned.
 • Vær sikker på, at du er villig til at bruge en Pokémon.

Ting du behøver

 • A Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS, NDSL eller DSi (eller en emulator, for de billige mennesker derude)
 • En Pokémon spil
 • Et velfungerende hjerne og et par arbejder hænder sammen med masser af opslidende tålmodighed
 • En kopi af denne (valgfri)
 • A Game guide kan du købe online eller på et videospil butik. (Valgfri)
 • Venner til at hjælpe dig og ærlige meninger