Wkudk

Hvordan du opretter en balanceret Pokémon hold

Forberedelse til et link fest? Afslut spillet og har brug for noget at gøre? Har din ven har en uovertruffen team? At have en afbalanceret Pokémon team kan hjælpe dig med at blive parat til at tage på noget.

Steps

Hvordan du opretter en balanceret Pokémon hold. Overvej, hvad dit motiv er.
Hvordan du opretter en balanceret Pokémon hold. Overvej, hvad dit motiv er.
 1. 1
  Overvej, hvad dit motiv er. Hvis du forsøger at slå en ven, så er du nødt til at opbygge et hold specielt skabt til at imødegå hans / hendes. Hvis du forsøger at gøre et team for konkurrencedygtig kæmper, så er du nødt til at gøre et hold, der er klar til noget. Hvis du bare keder sig, eller ønsker at gøre det af hensyn til at have et team, og derefter overveje stikning til dine favoritter.
 2. 2
  Forskning alle de Pokémon og deres mulige bevægelser. Du ønsker måske at bruge et site som Serebii.net, Bulbapedia eller Smogon. Hvis du ikke kan opnå den Pokémon du ønsker i din version, kan du bruge GTS i Jubilife By til at handle for dem. Utilfredsstillende statistik eller flytter fra Pokémon du handles for kan løses med avl, når du er færdig planlægge alt ud.
  • Husk, at for at avle med en mandlig Pokémon og holde den samme art, til den kvindelige behov udskiftes med en Ditto. Også, når du race, nogle bevæger sig, især horisontale, blive overført til afkommet.
 3. 3
  Vælg dine Pokémon. Hvis du forsøger at slå en ven, så prøv at bruge Pokémon hvis typer er super-effektiv mod hans / hendes. Også forsøge at gøre strategier, der kan imødegå din vens. For eksempel, hvis hans vigtigste Pokémon er en Snorlax som tanke (kan tage mange hits, mens der beskæftiger skader på dit team, helbrede sig selv med Rest) overveje Sub-Stansning det (eller lægge op en Stedfortræder, og derefter bruge Focus Punch det næste sving ).
  • Alle hold skal have en høj typen sort, sædvanligvis med ikke mere end to Pokémon af samme type. Det betyder ikke kun blande type, men også fysiske og specielle brugere som godt. Men hvis du har planer om Baton Passing Nasty Plot eller Swords Dance, der har mere af en type af angreb end den anden udvide dine muligheder lidt.
  • Det er også en god idé at holde nogle Pokémon på dit hold, der ikke er beregnet til at angribe, men i stedet for helbredelse andre Pokémon eller tage mange hits ("stå").
  • Hvis du ikke kæmper konkurrencedygtige, behøver du ikke at være så selektiv, men det er en god ting at huske på, og dit Pokémon team vil være langt stærkere på grund af det!
  • Overvej en klippe / jord Pokémon som en mulig teammedlem. Deres defensive statistikker er som regel høj, som afvejer de svagheder nogle andre Pokémon.
 4. 4
  Vælg din Pokémon træk. Vær sikker på, at den bevæger sig, at du tildeler dem er kompatible. Undtagen i nogle tilfælde ikke har to træk af samme type på en Pokémon, såsom Surf og Hydro Pump. Dette er fordi du ønsker at sikre, at dine Pokémon kan besejre så mange typer af Pokémon som muligt. Stat boostere og restaurering flytter er OK (Synthesis, aromaterapi, vækst og Petal Dance er alle Grass-type bevæger sig, men kun én bruges til at angribe), som er bevæger sig som Flamethrower og overophedning, som kan bruges i forskellige situationer.
 5. 5
  Må ikke fiksere på brutal magt. Husk, at konkurrencedygtige kæmper ikke kun handler om at udslette din modstander, det handler om strategi og forudsigelse, også. Vær sikker på at du kan lægge fælder (f.eks Stealth Rock, pigge, Spikes). Har statistiske boostere såsom Swords Dance. Det er måske ikke ud af meget, som du bare måske ønsker at angribe så hurtigt som muligt, men Swords Dance kan DOUBLE Attack Power. Selv om det blot tilføjer 50%, prøv det anyways. Brug flytter med ekstra effekter såsom flammekaster og snestorm, som har en chance for afbrænding og frysning målet, hhv. Sørg dog, at den bevæger du bruger, suppleres af Pokémon statistik.
  • For eksempel ville bruge flammekaster og snestorm med en Pokémon, der har en lav særlige angreb stat være en dårlig idé.
  • Også huske på, at mange Pokémon ikke offensivt tilbøjelige. Disse Pokémon vil sandsynligvis være mest effektive med status bevægelser, der forårsager disse virkninger, da de ikke ville gøre meget skade med fysiske eller specielle angreb.
 6. 6
  Tjek din team for svagheder. Hvis du ser, at halvdelen af ​​Pokémon har en svaghed til en type, så ændre en Pokémon. Blot at give din Pokémon et Water flytte vil ikke beskytte det fra en Gallade s Fire-Punch, så tror ikke, at ændre flytningen sæt vil give dig beskyttelse. Du vil ende med at spilde en flytning slot og ikke fastsættelse af problemet.
 7. 7
  Sørg for at du forstår EVS. Disse er punkter, som din Pokémon gevinst for at besejre andre Pokémon, uanset om det er i en kamp med en træner eller i naturen. De er meget vigtige for at hæve stærke Pokémon. Bemærk, at du ikke vil modtage elbiler i et link kamp med venner eller i slaget Tower / Battle Subway.
  • Du kan maksimalt have 255 elbiler per stat og 510 elbiler i alt på alle stats. Med hver 4 EV punkter, som du modtager, får du 1 stat point på niveau 100. Det betyder, at den maksimale mængde elbiler, der kan bruges til at øge en Pokémon s statistik er 508. På grund af dette, ikke giver 255 elbiler til en stat, men 252. Denne måde, du har 4 ekstra EV er at give til en anden stat, der vil give dig 1 mere stat point.
  • Husk, at du ikke behøver at give den maksimale mængde elbiler til enhver stat du investerer i. For eksempel kan du vælge at give 64 elbiler til Defense, til 128 elbiler Attack, 128 elbiler til Special Defense, til 128 elbiler Speed, og 60 elbiler til HP.
  • Finde ud af hvad statistik du ønsker at udvikle på dine Pokémon, og finde ud af, hvor mange og hvilke Pokémon du skal kæmpe for den nødvendige elbiler. Sørg for at holde en log over dine fremskridt. Et regneark anbefales til at gøre dette.
 8. 8
  Tog Pokémon gennem kampe. Det er mere effektivt at øge venskab og hæve styrken af ​​dine Pokémon, end hvis du bruger sjældne slik at vinde niveauer hurtigt. Kampen Undervisere på øen nord for Sinnoh (efter Elite 4) vil tjene en masse erfaring (og penge)!
  • Prøv at træne nogle af dine Pokémon til niveau 100. Det kan ikke være muligt, men det kan virkelig hjælpe, dine Pokémon vil blive meget stærkere og hurtigere!
 9. 9
  Bruge elementer til at fremskynde level-up proces. Hvis du vil kæmpe online, EV toget hjælp Power Items. Brug Exp. Del eller Macho Brace under tidlige niveauer. Den Macho Brace vil fordoble elbiler, du modtager fra hvert Pokémon du kæmper, men det sænker hastigheden, mens det holdes.
  • Hvis du har adgang til det, give dine Pokémon Pokérus. Det er også fordobler elbiler, men uden den hastighed udtynding. Virkningerne stadig selv efter Pokérus er væk. Dette resulterer i din Pokémon ender med større stats.
 10. 10
  Tag din tid og have det sjovt. Har den bedste Pokémon hold i verden ikke vil være det værd, hvis du ikke har knoklet over det og tortureret dig selv undervejs!

Tips

 • Et vellykket formel er:
  • Fysisk Sweeper (Pokémon med High Attack Stat)
  • Special Sweeper (Pokémon med høj Special Attack Stat)
  • Fysisk Wall (Pokémon med høj Defense, der kan opsuge skade)
  • Special Wall (Samme som Physical Wall, men for Special forsvar)
  • Traplayer (Pokémon der bruger arena farer som giftige pigge, bruger derefter Eksplosion)
  • Crippler (Pokémon som påfører statustilstande, skifter derefter ud til en Sweeper)
 • Køb så mange vitaminer (f.eks protein, kulhydrater undervejs) til dine Pokémon som du kan, og bruge dem, før EV træning. Hvert vitamin, som du giver til dine Pokémon vil øge sin elbiler med 10 i en bestemt stat. Hvis Pokémon har ingen elbiler på alle, kan 10 bruges per stat. Hvis Pokémon har elbiler allerede, kan du bruge vitaminer indtil deres respektive stat har 100 elbiler. Hvis du har 100 elbiler eller mere, vil vitaminer har nogen effekt. For eksempel giver kulhydrater undervejs din Pokémon 10 elbiler. Hvis du bruger 10 kulhydrater undervejs uden tidligere vundet Speed ​​elbiler, vil dine Pokémon vinde 100 Speed ​​elbiler. Hvis du allerede har 10 Speed ​​elbiler, kan du bruge 9 kulhydrater undervejs. Hvis du har 70 Speed ​​elbiler, kan du bruge 3 kulhydrater undervejs. Hvis du har 99, kan du bruge 1 kulhydrater undervejs, og det vil kun give dig 1 EV. Husk at give din Pokémon elbiler, som de kan bruge. Må ikke give en Alakazam et protein, for eksempel, fordi de ikke er fysiske angribere.
 • Brug sjældne slik, før du har nået EV cap vil forårsage nogen bivirkninger, det er simpelthen en udbredt rygte.
 • Du kan bruge bestemte bær på dine Pokémon, der øger deres venskab, men sænke deres elbiler i en stat. Hvis Pokémon har over 100 elbiler i den statistiske sænkes, vil mængden af ​​elbiler sænkes til 100. Hvis den har mindre end 100 elbiler i den statistiske vil hver bær forårsage Pokémon at tabe 10 elbiler i denne stat. Det er godt for sletning uønsket elbiler. Opbevar altid vitaminer handy, hvis du ved et uheld sænke elbiler i den forkerte stat. Husk også at spare, før du bruger disse bær.

Ting du behøver

 • Pokeballs
 • Poké radar
 • Macho Brace
 • En masse tid og beslutsomhed (afhængigt af Pokémon)
 • En stærkere Pokémon til at bakke op Pokémon du træner
 • Exp. Aktie, men kun hvis din Pokémon er for svag til at besejre modstanderne for elbiler det behov. Husk, at en Pokémon, der holder Exp. Del stadig får den samme mængde elbiler, at det ville, hvis det besejrede modstander på egen hånd.
 • EV-reducerende bær