Wkudk

Hvordan man laver en perfekt mix tape eller cd

En samling af sange brændt på en cd eller anbragt i en afspilningsliste kan være en betænksom gave til en, du sætter pris på. Her er hvordan man laver en.

Steps

Hvordan man laver en perfekt mix tape eller cd. Lyt til en bred vifte af sange.
Hvordan man laver en perfekt mix tape eller cd. Lyt til en bred vifte af sange.
 1. 1
  Lyt til en bred vifte af sange. Hvis du ønsker at udvide dit musikbibliotek, før du begynder at lave spillelister, tjek tjenester, der kan anbefale nye kunstnere til dig. Se Kilder og citationer nedenfor for nogle ideer.
 2. 2
  Overvej publikum. Er denne samling til dig selv? Dine venner? En væsentlig anden? Vælg musik, der er passende for de smager af lytteren. Din bedstemor måske ikke lide en samling af dine yndlings dødsmetal sange, men hun kan nyde sjældne jazz optagelser fra da hun var ung.
 3. 3
  Opret en meddelelse med blandingen (ekstraudstyr). Vil du have din playlist at lade nogen vide, hvordan du føler om ham eller hende? Hvis ja, lytte opmærksomt til sangtekster af hver sang, du medtager i blandingen, og sørg for at de er afstemt med, hvad du føler.
 4. 4
  Saml en kladde. Saml en "kladde" i din spilleliste ved at indsamle en masse sange, du tænker herunder. Du kommer sandsynligvis ikke bruge dem alle i sidste ende, men dette trin hjælper dig med at indsnævre dine muligheder.
 5. 5
  Redigering af afspilningslisten (ekstraudstyr). Hvis du samledes flere sange, end du havde brug for din spilleliste eller mix, begynde at fjerne dem, der ikke en perfekt pasform. Er teksterne lidt forkert? Er musik gør sangen passer dårligt med de andre sange? Kunne nogen bruge denne sang at misfortolke din mening? Spørg dig selv disse spørgsmål, som du synes om, hvad man skære.
 6. 6
  Arranger sporene. Tænk på afspilningslisten som en forlænget lytteoplevelse - du ikke ønsker lytteren at kede sig eller springe sange.
  • Start ud med et par numre, som grab lytteren og få hans eller hendes opmærksomhed.
  • Gruppens sange af lignende tempi sammen, og gradvist flytte ind langsommere eller hurtigere melodier.
  • Afslut mix på en høj tone, med den ene en sang, som du tror vil virkelig holde med lytteren. Binde i den sidste sang til temaet udarbejdelse kan gøre det meget mere effektivt.
 7. 7
  Foretage justeringer. Færdiggør track arrangement og lytte til den version et par gange. Du er velkommen til at fjerne nogle spor og tilføje andre. Det er muligt, at du kan indse nye numre, du gerne vil tilføje sent i processen.
 8. 8
  Titel dit mix (valgfrit). Hvis du deler din spilleliste elektronisk, give det en titel, der afspejler temaet for mix. Eller, hvis du er ude af ideer, navngive det efter den person, du giver det til.
 9. 9
  Del din kompilering. Når du er tilfreds med blandingen, brænde cd'en eller deler afspilningslisten.

Tips

 • Må ikke altid fokus på en genre, og et tema. Sætte vidt forskellige spor i en samling kan tilføje overbevisende kontrast til lytteren.
 • Det vigtigste er at brænde tidlige udkast på en cd og lytte til mix selv, fra start til slut, for bedre at forestille sig, hvad din målgruppe vil tænke, når de lytter til det. Lyt i så mange forskellige steder og højttalere som muligt: ​​Computeren højttalere, din bil stereo, billige hovedtelefoner, høj kvalitet hovedtelefoner, osv. Hold en notesblok med dig at skrive ned ideer til at forbedre det.
 • Se din holdning! Være sikker på du er i humør, du ønsker cd'en til at formidle, når du laver mix-cd - ellers andre følelser er tilbøjelige til at sive ind i sange, du vælger.
 • Undgå at plukke flere sange fra én kunstner. Snarere fokusere på en bred vifte af kunstnere. Især forsøge at undgå at inkludere to sange af den samme kunstner back-to-back. Selvfølgelig er der altid undtagelser, såsom sange, der er lavet til at blive spillet sammen (såsom "The Hellion" og "Electric Eye" af Judas Priest, "dybet" og "Surfacing" af Chapel Club "We Will Rock You" og "Vi er Champions" ved dronningen, eller "Brain Damage" og Eclipse "af Pink Floyd) og to sange, der har særlig betydning for din tiltænkte publikum, når spillet sammen.
 • Det er muligt gradvist at opbygge et mix cd. Mens du lytter til MP3, hvis du støder på en sang, der ville være en god pasform til en samling, skal du kopiere den over til en mappe reserveret til din fortsatte kompilering.
 • Med avanceret cd-brænding software, er det muligt at flette tracks, hvilket gør det nemt at indsætte lydklip (såsom citater fra film) mellem sporene. Fusionere lydklippet til starten af ​​sporet for at gøre CD mere interessant.
 • Gør omslag eller kreative liner notes kan gøre udarbejdelse mere personlig.
 • Gør udarbejdelse køretid ikke længere end nødvendigt - hvis det er muligt, holde det under en time.
 • Picking et sæt af sange, der virkelig definerer en specifik (muligvis strøm) tid i dit liv kan blive værdsat senere, når du lægger på albummet, og bliver mindet om gamle dage.
 • Overvej at bruge software som Ableton. Det er ikke snyd, og vil tillade dig at gøre dit mix langt mere interessant ved at tilføje effekter og looping sektioner, som du ønsker. Det er også et nyttigt redskab til at få dit hoved omkring, hvis du beslutter at blande i farten.
 • En anden vej til at overveje, er at have en egentlig DJ blande sange til dig. En ven, som deejays, eller en professionel DJ kan blande sange sammen for dig. Husk, der er mange måder at samle musik til at skabe kompilering mix, men at de virkelig være en blanding CD musikken bør blandes - problemfrit blandet fra en sang til en anden. Du skal bruge en DJ eller musik blanding software som tidligere nævnt. Ved at blande og blande din musik, kan du som regel passer til mange flere sange på cd'en, end der normalt er muligt, da du ikke vil spille hver sang i sin helhed. Dette gør også mix-cd mere spændende og foretrækkes, når de foretager part blander at spille for dine venner.

Advarsler

 • Der er virkelig ikke sådan noget som den endelige, alfa, omega, perfekt mix-cd. De retningslinjer, her er ting at huske på, at hjælpe dig forme din cd til at være, ikke en liste over regler, der er beregnet til at blive strengt. Lege, prøve nye ting, være kreativ, men altid tage dit publikum i betragtning eller alle dine hårdt arbejde vil være for ingenting!
 • Sørg for at du får al din musik fra en legitim hjemmeside, eller online butik, hvis det er hvordan du køber din musik!