Wkudk

Hvordan man laver en smart bil overvågningssystem hjælp af en mobiltelefon

I stedet for at købe en fancy bil alarm, der vil gå ud midt om natten, når en fugl flyver forbi og irritere hele nabolaget, kan du beskytte din bil med en simpel mobiltelefon, og følgende set-up.


Steps

Hvordan man laver en smart bil overvågningssystem hjælp af en mobiltelefon. At vælge en mobiltelefon til systemet får en GSM mobiltelefon, som har auto-svar, og mute funktioner.
Hvordan man laver en smart bil overvågningssystem hjælp af en mobiltelefon. At vælge en mobiltelefon til systemet får en GSM mobiltelefon, som har auto-svar, og mute funktioner.
 1. 1
  At vælge en mobiltelefon til systemet får en GSM mobiltelefon, som har auto-svar, og mute funktioner. Det burde have god modtagelse og en perfekt mikrofon. Dem med små udvendige antenner er de mest egnede.
 2. 2
  Bemærke nummeret tage ned IMEI nummeret på din mobiltelefon. Dette nummer er normalt trykt i batterirummet, placeret under batteriet på mobiltelefonen. Tag batteriet for at finde den. Alternativt kan du få dette nummer, der vises på skærmen, ved at taste * # 06 # på tastaturet af mobiltelefonen. Hvis du ikke er sikker, søge hjælp fra leverandøren.
 3. 3
  Kom en ny mobil forbindelse købe en ny post-betalt mobil forbindelse. Enhver plan, der vil sikre en langsigtet pålidelig forbindelse, med bred dækning og roaming facilitet ville være tilstrækkeligt. Vælg den mest økonomiske plan til rådighed, da forbindelsen vil blive sjældent brugt. Hold mobilnummer til dig selv.
 4. 4
  Montering af SIM-kortet monteres SIM-kortet (Subscriber Identity Module) i mobiltelefonen og test, om forbindelsen fungerer godt.
 5. 5
  Gør telefonen stille slå telefonen ved at fjerne dens højtaler. Hvis du vælger ikke at fjerne højttaleren, skal du sørge for at slukke for højttaler, ringetoner og alarmer. Også slukke skærmen lys og vibrationer muligheder. Ideen er at gøre det helt stille og roligt.
 6. 6
  Indstillinger tænde auto-svar, og automatisk netværk søgemuligheder i mobiltelefonen. Aktiver PIN-koden (Personal Identification Number) funktion. Låse tastaturet af mobiltelefonen.
 7. 7
  Montering af systemet i din bil få en passende bil-mobile oplader. Tilslut 12 volt input fra opladeren til bilens batteri, med nogle ledninger. For tilslutning, ledningerne sammen lodning er den bedste metode. Husk, at 12V cigarettænder stik vil indeholde elektronik til at konvertere 12V bil spænding til telefonen spænding. Skæring wiren og forbinde telefonen direkte til 12V batteri - ligesom videoen nedenfor antyder - betyder, at du, at telefonen får 12V i stedet for den lavere spænding (ligesom 5V) og vil sandsynligvis ødelægge din telefon. Forbind output pin af opladeren til mobiltelefonen. Nu montere mobiltelefon og mobil oplader sikkert bag instrumentbrættet eller et andet synligt sted inde i bilen. Begge skal være smart skjult.
 8. 8
  Afprøvning af tilslutningerne Test installationen ved at ringe til den mobile installeret inde i bilen fra en anden telefon. Auto-svar funktion bør fungere. Spørg en person at komme ind i bilen og holde på at tale nogle ting. Du bør være i stand til at høre ham tydeligt taler over den anden telefon. Hvis det sker, er din Smart Car Surveillance System installeret korrekt.
 9. 9
  Hvad skal gøre, når du finde din bil mangler, når din bil bliver fundet mangler, straks rapportere til politiet og informere din mobile netværk. Fortæl dem om din Smart Car Surveillance System, telefonnummeret og IMEI-nummer. De vil være i stand til at opspore de skyldige nemt, basere på placeringen af ​​GSM tårn, som erhverver signaler fra mobiltelefonen. Husk at fortælle netværket ikke at blokere SIM, som de normalt ville gøre, når en mobiltelefon er meldt stjålet. Hele vejen, kan du høre biltyve taler til hinanden, og at også kan give dig nyttige tips til at spore dem.
 10. 10
  Vedligeholdelse teste systemet en gang imellem for at sikre, at det fungerer korrekt.

Tips

 • Fjernelse af ydre dæksler i mobiltelefon før montering det kan gøre det mere uidentificerbare.
 • Din aktuelle celle plan kan have en billig, "Add-a-Line" mulighed, du kan drage fordel af til dette projekt.
 • I nogle lande-lignende Norge vil et forudbetalt abonnement gøre fint, eftersom operatørerne der kun vil opkræve for opkald foretaget-ikke modtaget, eller dage betjenes.
 • Effektiviteten af ​​dette system er direkte proportional med vilje og intelligens mobilnettet og politi.
 • Der er også hjemmesider rundt, der lader dig se, hvor telefonen er (GPS baserede tjenester baseret på triangulering af dit mobile signal) på websteder som www.childlocate.co.uk og www.mapamobile.com. Når din bil bliver stjålet, kan du bare give politiet dette link og lad dem få det på den måde så godt.

Advarsler

 • Glem ikke den mobilnummer eller dens IMEI nummer.
 • Hold mobilnummer hemmelighed.
 • Du bliver nødt til at betale de månedlige regningen for efterbetalte mobil forbindelse. Det vil være det mindste, da du ikke vil være at gøre nogen udgående opkald.
 • Hvis du ikke er bekendt med elektriske forbindelser og kredsløb, søge hjælp hos en kyndig ven, til at udføre installationen for dig.
 • Må ikke gå rundt og fortælle alle om din nye Smart Car Surveillance System.. Når kendt, er det meget let at afmontere systemet. Husk, en kendt fælde er ingen fælde på alle!
 • Monter hele systemet diskret.
 • Forsøge at montere mobiltelefonen meget nær til førersædet.
 • Den mobile forbindelse bør være en post-betalt (kontrakt) plan, medmindre du er sikker på, at et forudbetalt plan ville arbejde.
 • Det kan ikke fungere, hvis bilen er taget til et sted, hvor der ikke er noget netværk overhovedet.
 • Monter mobiltelefonen på en sådan måde for ikke at blokere dets transmission eller modtagelse.
 • Før cellen udbyder vil give ud af placeringen oplysninger til politiet, de vil kræve en underskrevet dispensation fra dig og sandsynligvis en stævning fra politiet.
 • Må ikke betale ekstra for nogen luksus funktioner på denne linje. Det er fint, hvis de gratis nætter starter kl 9, er der ingen sms plan, og telefonen er ikke den nyeste og bedste.

Ting du behøver

 • GSM mobiltelefon
 • Car-Mobile Charger
 • Multimeter at teste forbindelser
 • Loddekolber, Lod, ledninger og isoleringstape
 • Klemmer, skruer, skruetrækker og Strong Resin
 • En pålidelig efterbetalte Mobile Connection.