Wkudk

Hvordan man lykkes i Harvest Moon tilbage til naturen

Her er en hurtig guide til at få mest muligt ud af dit spil.

Steps

Hvordan man lykkes i Harvest Moon tilbage til naturen. Gør dig bekendt med dine omgivelser på den første dag, især hvis du er en første-timer.
Hvordan man lykkes i Harvest Moon tilbage til naturen. Gør dig bekendt med dine omgivelser på den første dag, især hvis du er en første-timer.
 1. 1
  Gør dig bekendt med dine omgivelser på den første dag, især hvis du er en første-timer.
 2. 2
  Saml nogle værktøjer i dit hus. En hakke, le og en økse er alt, du virkelig har brug for. Gem din klipper, som du måske har brug for dem til kunstige hegn. Ryd ud i området lige ved siden af ​​din forsendelse bin fordi du ønsker at høste dine afgrøder så hurtigt som muligt. Da du ikke har en shipping kurv på dette tidspunkt, vil plante afgrøder i et C plot giver dig mest tid (AC er en vandret række af tre, én række på to og én række af tre). Opret 4 parceller med en kvadratisk plads i mellem dem og sørg for at placere dem så tæt på skibsfarten bin som muligt.
 3. 3
  Gå ind i byen og se de forskellige scener af tegn. I løbet af de scener, vil dine valg påvirker dit forhold til pigerne. Nu ville være en god chance for at gøre dig bekendt med byen, men husk, tid er penge. Smut til supermarkedet og købe nogle majroe frø. Turnips vokser den hurtigste og giver en god mængde af fortjeneste. Fire pakker af majroe frø bør være den maksimale mængde frø, du kan købe på dette tidspunkt med fem hundrede G.
 4. 4
  Vend tilbage til din gård og straks gå til din værktøjskasse inde i dit hus. Skift din leen for en vandkande og skifte din økse for frøene. Lad dit hus og gå til din dam, som er placeret til venstre for dit træ. Refill din vandkande og køre tilbage til hvor du har plantet dine frø. Vand hver firkant.
 5. 5
  Gå til bjerget ved at gå til den sydlige ende af din gård og krydse broen over floden. Der er en gaffel i vejen, når du først nå bjergene. Trappen fører til et varmt forår og en mine bag vandfaldet. Lige ned vil føre dig til en sø, et felt af blomster, og toppen af ​​bjergene. Tager stien modsatte af trappen vil føre dig til Götz den Skovhugger hus.
 6. 6
  Kig efter blå medicin plante, da det er en af de mere rentable mountain høst. Den ene er op ad trappen, og den anden er nær Gotz hus. Læg dem i rygsækken. Tag en bambusskud, mens du er på det. Nu er din rygsæk og hænder skal være fuld. Løb tilbage til din gård og sætte din "høst" i skibsfarten bin.
 7. 7
  Hvis du finder dig selv med noget energi til venstre, gå til minen. Du bør dog stadig være transporterer din hakke med dig. "Mine" jord og lejlighedsvis, vil nogle malme poppe op eller vil du finde en stige ned. Jo lavere niveau, jo større er chancen for at finde dyrere malm ligesom den blå Mysterile. Du vil sandsynligvis have en hård tid at gå til lavere niveauer, da din udholdenhed ikke er så højt endnu. Men hvis du er heldig, vil du grave op en magt bær her, som vil øge din udholdenhed. Hvis du finder nogen malme, sørg for at sætte det ind i din rygsæk og sende det, hvis du kan gøre det til din bin i tide. Ellers vente til i morgen.
 8. 8
  Første dag fuldføre! Gå hjem, samle op og lægge ned din hund, tjekke vejret, skrive i din dagbog, og sove.
 9. 9
  Falder i en rutine. Når du vågner, vand dine afgrøder, bejle nogle piger, høste bjerg afgrøder, mine, og søvn. Til sidst, kan du ønsker at plante et par felter af græs, så rydde nogle jord i forberedelsen af ​​græs. Med din ekstra udholdenhed, Hak logs med din økse til at samle nogle tømmer. Bemærk, at du ikke kan hugge træstubbe endnu.
 10. 10
  Gå til byg gård, og der bør du se en cutscene. Byg bringer hesten til din gård. Deres mål er at plante mange områder af græs (plan dette godt, så dit græs ikke i konflikt med dine andre afgrøder. Et forslag ville være at starte dit græs stash i nederste højre hjørne af din gård og arbejde udad fra der). Få 800 g for at have penge nok til en pensel, fordi du har brug for at snakke med hesten og børste hesten hver dag.
 11. 11
  Få masser af kyllingefoder. I foråret, er den eneste måde du kommer til at få foder til kyllinger ved at købe det fra Popuri mor. Om sommeren kan du bruge majs og sætte det i vandmøllen lige ved siden af ​​Coop. Til sidst, kan du modtage en gratis kylling, hvis du bejle Popuri nok, så du kan bruge dine penge udelukkende til foder. En anden lejlighed kommer op, når Rick beder dig om at tage sig af en kylling for ham og selvom du nødt til at returnere kyllingen, kan du stadig holde æggene og sætte dem i inkubatoren. Og den tredje mulighed er, at du kan købe din egen kylling, men husk at have nok foder til det.
 12. 12
  Koncentrer dig om plantning nogle græs og få børste, malker og en ko. Bemærk: Har en butik af foder til din ko ved at skære dit græs når det er den mørkeste nuance af grøn. Dette vil sikre, at du ikke vil løbe tør for foder til dine dyrebare køer. Tal med og børste dine køer hver dag.
 13. 13
  Byg kvadrater af græs og omgive dem med klipperne du spare. Når du får dyr, kan du sætte dem derinde, og de vil ikke rejse ud! Derefter kan du gemme din tømmer til mere vigtige ting som udvidelser eller som gaver til Gotz. Alt for mange sten? Opbevar dem i din fryser, når du udvide dit hus.
 14. 14
  Få en høst kurv og den største rygsæk. Men hvis det er den ene eller den anden, får en kurv. Den vil spille en central rolle i at høste i løbet af sommeren.
 15. 15
  I løbet af sommeren, købe ananas frø fra won, funny udseende købmand med en gul jakke. Han hænger ud på Inn på onsdage og weekender, så længe det ikke er en ferie, så tjek det ud. Ananas er vedvarende, så du ikke behøver at konstant at købe dem. De bærer en heftig prisseddel selvom (1000g en pop), men du kan sælge den for 500g hver.
 16. 16
  Plant en masse ananas og se dine penge vokse nærmest eksponentielt. Har ananas frø inden sommeren begynder, fordi du mister en dag fra svømning festivalen. Et ord af advarsel: Disse ananas tage lang tid til at vokse, så din mountain høst, kyllinger og dyrene har du vil komme i meget handy. Plant et felt af majs lige ved siden af ​​din hønsegården skal afsættes til kyllingefoder og plante et par områder af tomater og majs eller hele majs, da majs bør give et større overskud end tomater. Grunden til at du måske ønsker at plante begge er dog at få 100 af hver afgrøde afsendt, så du kan få de specielle frø til sommer.
 17. 17
  Når efteråret ruller rundt, være parat til at gøre et ton af marker og har den bedste vandkande klar (med alle de ananas penge bør ikke være et problem).
 18. 18
  I løbet af efteråret, ligger en rigtig vigtig bjerg høst ud til søen dybt ind i bjerget. Det ligner en tynd stammede svamp, og det kaldes en "Truffle". Disse afkast ca 1000G for hver enkelt, så at komme til bjerget dagligt.
 19. 19
  Køb en pakke af søde kartoffel frø for hvert felt du har (det er den hurtigst voksende afgrøde). Dette kan være din travleste høstsæsonen og dine mest profitable, så gør dig klar. Køb så mange søde kartoffel frø, som du har felter.
 20. 20
  Ved nu, bør din gård skal indstilles med en ko eller to og et får. Du bør også have over 10 pletter af græs. Harvest dit græs når den tid kommer, fordi intet vokser i løbet af vintersæsonen.
 21. 21
  Nu vinteren er her! Samtidig lægge din koncentration på dine dyr, opgradere din økse op til det blå niveau (i et møde. Kig på tip nedenfor). Hak træ og sørg for at have nok tømmer og udvide din gård op til det niveau af drivhus, hvis muligt.
 22. 22
  Hvis du får chokolade, ville vinteren taksigelse være tid til at gøre det. Forhåbentlig har du bejlede to piger mindst op til en lilla eller blå hjerte (og samtidig fokusere på din pige).
 23. 23
  For ekstra kontanter, er der en anden mine åbnet dybere ind i bjerget, hvor du har fundet trøffel. Søen har indefrosset, så bringe din kurv og hakke og mine til dit hjerte indhold. Adamantite anvendes til Mayo maker, ost maker, og garnet maker. Den Orichalum er for at få en piges tilbehør.
 24. 24
  Når en pige har nået den røde hjerte niveau, vil du have mulighed for at købe en blå fjer i butikken. Du kan blive gift, hvis dit hus er udvidet til max.
 25. 25
  År én komplet! Forhåbentlig ved nu, ved du hvad du skal gøre. Gentag ovenstående trin, som er nødvendigt, og eksperimentere lidt selv. Glad Farming!

Tips

 • Opgrader dine værktøjer kun når de når 400% beherskelse niveau for at spare penge. For at gøre dette, bare fortsætte med at bruge det værktøj, du ønsker at mestre og vente, indtil den når 400%. Sørg for at have en Blue Mysterile malm med dig at opgradere.
 • Hvis du vil forsøge at finde ud af alle de opskrifter, sørg du gemmer, før du prøver noget nyt, så du ikke spilder dine ingredienser.
 • Pointen med at ramme på mere end én pige er fordi vinteren, vil der være et tidspunkt, hvor pigerne giver chokolade til folk, de kan lide. Så længe du ikke er gift på dette tidspunkt, kan du samle chokolade fra piger med mindst en lilla eller blå hjerte. Chokolade er afgørende for nogle opskrifter.
 • Opskrifter også tilføje til dine procent. Prøv at koge op dem alle.
 • Ægteskab vil øge din afslutning tal med 20% (Én procent for hvert hjerte din kone har, og en procent for hver hjerte dit barn har). Få hitching! (Men ikke før du får din chokolade).
 • Køer er en af ​​de bedste penge beslutningstagere i spillet. Pas godt på dem ved at sætte foder i deres feedboxes, taler til dem, børstning dem og mælk i dit overskud!
 • Kom venligt med byens borgere vil give dig adgang til deres private værelser.
 • Efter et par af hver spiselige element er godt at have, fordi du vil være i stand til at eksperimentere mere. Og nogle gange, er du nødt til at koge op en ingrediens, der skal bruges i en anden opskrift (for eksempel, kan du gøre smør i dit køkken, som kan bruges til cookies).
 • Finde ud af opskrifter tager et stykke tid, så vær tålmodig, eller spørge rundt til nogle hjælp. Visse folk vil give dig opskrifter, hvis du giver dem noget.
 • Du behøver ikke at opretholde C formen for resten af ​​dit landbrug karriere, fordi senere, kan din vanding vil være i stand til vand ét felt ad gangen. Eksperimenter, hvilken stil er bedst for dig.
 • Vind dine dyr Festivaler til din ko, får og høns! Hvis du gør, vil de producere guld produkter, der er de dyreste. For at vinde for sikker, at du har ti hjerter for alt efter dyr. Du kan komme af med ni eller otte.
 • Gem dit spil, før vigtige festivaler ligesom kylling eller svømning festivaler, fordi hvis du taber, kan du altid prøve igen.
 • Ann, Karen, Popuri, Mary og Elli er de fem støtteberettigede piger du kan bejle. Find det, gaver vil absolut pirre din pige og give en til hende hver dag. Det er en god idé at ramme på mere end én pige og samtidig fokusere specifikt på en (Three, herunder din egen pige, skulle gøre det).
 • Du kan ikke tale til din baby eller holde ham, indtil en sæson passerer. Når du kan, give ham varm mælk, som kan gøres i dit køkken.
 • For at få alle de nødvendige redskaber i dit køkken, se tv-shopping-kanal. Gå til baren og bruge telefonen for at bestille dine værktøjer (det vil tage et par dage til at levere). Når du køber alle de værktøjer, kan du købe en magt bær.
 • Være rimelig. Afgrøder ikke vokse natten over. Bruge alle dine penge på afgrøder kan give en stor gevinst, men du har tilstrækkelig penge til andre ting som medicin, husdyr, fjerkræ, udvidelser, foder, eller gaver?
 • Plantning hundrede af hver afgrøde i en bestemt sæson vil låse en anden speciel afgrøde, som du kan plante.
 • Time ikke passerer inde i bygninger, så tage din tid. Dette omfatter dit hønsehus, laden og minerne!
 • I alt er der ti power bær. De er ekstremt vigtigt at få at sikre, at du kan arbejde hårdt hele dagen lang. De har også tilføje til din procentdel. Prøv at få dem alle!
 • En magt bær kan vindes fra svømning festivalen. Men denne festival er formentlig en af ​​de hårdere festivaler. Ved at trykke på trekanten og x-knapper skiftevis normalt arbejder. SPAR på forhånd, så du har mere end én chance.
 • Prøv at købe frø til den kommende sæson i løbet af din aktuelle sæson. Dette kan kun ske, hvis du har bygget et væksthus!
 • Må ikke opgradere din vandkande i midten af ​​forår, sommer, eller falde, fordi det tager tre dage til at opgradere et værktøj, og det er tre dage mindre mulig profit.

Ting du behøver

 • Dette er en hurtig liste over ting, du har brug for, og hvor man kan få dem
 • The Power Berries
  • PB # 1: Saml din økse og forsøge at skære ned i træet på Mors bakke (hvor der er mange blomster). Træet begynder at snakke! Du har mulighed for at holde hakke eller standsning. stoppe hakning. vil du få en magt bær
  • PB # 2: I minen ved siden af ​​vandfaldet, holde minedrift (med din hakke), og du skulle støde en Power bær
  • PB # 3: Vinteren mine (når søen fryser) rummer også en power bær
  • PB # 4: Vind Summer Swimming Festival (Tap Triangle og X Alternativt så hurtigt som du kan gemme, før du forsøger.!)
  • PB # 5: Smid fem æg (En pr dag) ind i vandfaldet. Stå i indgangen til minen, sigte omhyggeligt, og kaste. The Harvest Goddess skal vises, og tak for dit tilbud. Gør dette i fem dage, og hun vil belønne dig med en Power Berry
  • PB # 6: Over den frosne sø, bag gå og til venstre for minen. Tryk på X og gå rundt (mod muren du ikke kan se), og du vil med tiden finde en
  • PB # 7: Køb alle køkkenredskab over shopping netværk. Det sidste punkt bør være en magt bær til 5000 G.
  • PB # 8: I hestevæddeløb, har du for at vinde 1001 Medaljer. Du kan gøre dette i starten ved at satse på den vindende hest, eller mere enkelt, pleje og træne din egen hest. Børst din hest hver dag og ride ham hverdag også. Når tiden kommer til hestevæddeløb, race med din hest og satse på dig selv.
  • PB # 9: I stranden (til venstre for rådhusplads) er der en dock, hvor Greg the Fisherman fisk (du får også stangen derfra). Hold fiskeri i havet og du vil med tiden slå op en magt bær. (Nemmest i vinter)
  • PB # 10: Når du minen i vinteren minen, gå så dybt som du kan, og til sidst er der en hule i nord! På dette sted kan du starte fiskeriet, og du vil komme op med en effekt bær.
 • Plant 90 blomster, eller 10 fulde felter (nogen art, men prøv ikke at bruge de magiske røde blomster, fordi der er en sjælden form for blomst, der vises, når du planter mange af disse). Derefter Anna kommer til din gård og du kan fortælle hende at plukke så mange som hun ønsker. Hun giver dig en magt bær gengæld, selvfølgelig.
 • Special PB: I foråret agurker vokse. Sæt tre i dit køleskab, eller hvis du ikke har en, sætte det ind i din rygsæk. Når det regner i løbet af foråret, gå op til søen og stå i nærheden af ​​to træer ved siden af ​​hinanden. Kast et i, og denne mystiske grønne væsen kommer op. Hold smide dem i, og han vil i sidste ende give dig en magt bær.
 • The Beehive: The Beehive vil producere honning hverdag (Herunder flasken, en eller anden måde.) For at få bistadet, plante et felt af blomster. Når de blomstrer, skal bierne samles i din gård. For at maksimere profitten, tage en flaske til Luis, bien ekspert. Han vil prøve din honning og fortælle dig, at det er en særlig type af honning, og du kan få flere penge for det.
 • Livestock
 • Vin (at komme med Karen): Køb fra winery, men sørg for at bruge morgenen del af din dag, fordi den er åben 9-12.
 • Trøffel: I bjerget ved siden af ​​søen. Der er en lang stammede svamp, som giver en fantastisk fortjeneste.
 • Guld Produkter: Win deres respektive festivaler (Eksempel: Guld æg:. Chicken festival)