Wkudk

Hvordan man skriver en rocksang

Der er mange gode rocksange derude. Men for at skrive din egen sang at spille guitar, trommer, bas, eller sang er ikke nok. I virkeligheden, kan du skrive en stor rocksang uden selv at spille et instrument. Skrivning af en rocksang kan være svært, men når du ved hvad du gør, vil du finde det bliver lettere. Du skal bare nødt til at blive inspireret.

Steps

Hvordan man skriver en rocksang. Der findes mange forskellige typer af rock sange, og det ville være ekstremt svært at dække dem alle på én side.
Hvordan man skriver en rocksang. Der findes mange forskellige typer af rock sange, og det ville være ekstremt svært at dække dem alle på én side.
 1. 1
  Der findes mange forskellige typer af rock sange, og det ville være ekstremt svært at dække dem alle på én side. Men de fleste rocksange alle nedbryde til 4 dele:. Krogen, melodien, broen og koret (men der er så mange andre former for måder at sætte en rock sang, så du skal ikke bekymre dig om det). Men før du begynder at indspille sangen, før du begynder at udvikle den sang, før du begynder at skrive den sang, før du selv har en idé, skal du have inspiration. Du kan ikke tvinge inspiration, det kommer til dig i det rigtige øjeblik. Ligesom, har du lige slået op med din kæreste, eller du har bare blevet smidt ud af din skole, så ikke spilder din tid, det er det bedste tidspunkt, nedskrive den første ting, der kommer i din hjerne, nu du har fået den idé. Ideen er den allerførste del af alt. Så hvordan får du den idé? Først begynde at tænke over budskabet og stemningen sangen vil gennemføre. Dette behøver ikke at være meget detaljeret eller noget, bare en grundlæggende idé.
 2. 2
  Få en pen eller blyant og et stykke papir for at registrere dine ideer. Begynde at tænke på krogen. Krogen er en slags sub-melodi, et riff, noget du nemt kan nynne eller den del af den sang, der sidder fast i dit hoved. Krogen generelt sætter stemningen for alt andet. Hold krogen simpelt, som det ikke er den vigtigste melodi af sangen. Efter at have tænkt over, hvordan krogen skal lyde, start til rent faktisk at skrive det. Rockmusik er generelt baseret på de større / mindre / power akkorder to sæt akkorder: I, BIII, IV, V, bVII (i tonearten E bar akkorder begynder den frets: 0,3,5,7 og 10) eller I, BIII, IV, BVI og bVII (disse er 0,3,5,8 og 10). Det første sæt vil give dig en mere "klassisk rock" lyd mens det andet sæt lyder mere moderne. Rode rundt med de akkorder fra et af sættene ovenstående indtil du får noget, der virker.
 3. 3
  Udvikle de vigtigste melodi. Den vigtigste melodi normalt vises i vers af sangen. Det er normalt spilles i en Intro, og derefter sang som vokal hele sangen. Men det er for tidligt at teksterne endnu, så tænk bare en generel melodi. En ting du kan gøre, er at registrere krogen og bare jam til det, indtil du finder en klar melodi, der lyder godt og går godt med krogen.
 4. 4
  Ofte melodi starter med samme tone som "jorden note" eller rod i de centrale akkord, for eksempel i D-dur, det ville være en d-bestemmelse og i e-mol en e-note. Derefter melodi kan løfte op til tredje eller femte ovenfor eller afdrift til tredje eller femte under tonen, hvor det begyndte fra. (I nøgle D-dur, at f # eller en og derefter ned til B eller G.) Normalt et vers ender vender tilbage til samme tone som man er begyndt med eller gå én oktav under.
 5. 5
  De to vigtigste komponenter i en sang er vers og omkvæd. Hver gang verset spilles ordene er forskellige, mens ordene for koret forblive den samme hele vejen igennem. Vers temmelig følger krogen og den vigtigste melodi. Men koret skal være fængende og mere mindeværdige end verset.
 6. 6
  Tænk på en akkord progression, der er lidt forskellig fra krogen og (muligvis) i en anden toneart. Så skriv melodien. En anden ting at huske på er overgangen fra vers til omkvæd. En god idé ville være at tilføje en bro. En bro er som et vers, men musikken er anderledes, og det er kun spillet en gang.
 7. 7
  Udvikle en baggrund. Tilføj en bassline (base det nogenlunde omkring de akkorder, der anvendes af guitar), trommer og andre instrumenter, du synes er nødvendige. De bør gå sammen med temaet og krogen. Også tilføje backing vokal. Det er en god ide at arbejde gennem dette trin parallelt med de tidligere.
  • Nu er det tid til teksterne. Teksterne skal vedrøre stemningen og budskabet i din sang. De er den del, der taler til folk. Lyrics i verset bør være mere som at fortælle en historie. Lyrics i koret, på den anden side, skitsere hovedtemaet (r) af sangen. Nogle rock lyrics vil have en redegørelse, vil nogle har et forslag, vil nogle fortælle historien, og nogle vil bare være volapyk. Teksterne, der skriver en stor sang er teksterne, at en menneskemængde kan synge med på.
 8. 8
  Du skulle nu være i stand til at skrive din solo. Solo er normalt spilles på en guitar, men der er ingen begrænsninger. Solo skal være som verset, Chorus, eller begge, undtagen i stedet for teksterne guitaren (eller et andet soloinstrument) spiller melodien. Bemærk dog bør soloinstrument ikke spille den vigtigste, sekundær eller anden melodi brugt tidligere i sangen. God solo-skriftligt teknik er simpelthen improviserer. Hvis du er nybegynder solo-is, derefter en stor sten solo ville være at spille den pentatoniske skala
 9. 9
  Sæt dem alle sammen. De fleste rocksange er organiseret på denne måde: Intro, Vers 1, Chorus, Vers 2, chorus, chorus (gentaget), Solo. Nogle sange har en anden del efter solo: The Outro. Der også kunne være et andet vers eller andet sted inde i sangen. Men som en nybegynder, bør du holde sig til den generelle struktur og så, som du får mere erfaring, udvikle dine egne. Få et stykke papir og skrive alle disse ned. Indsæt dele af sangen på passende steder.
 10. 10
  Organiser et band. Begynde at øve sangen. Så er du måske ønsker at sætte annoncer eller andet sted for at få nogle medlemmer. Under praktiserende tid, kan du gøre nogle endelige ændringer til krogen, melodi, og enhver anden del af sangen. Så er du klar til at optage.
 11. 11
  Få nogle gode kontrolapparat og indspille sangen. (Pawn butikker eller musikbutikker normalt har alt, du behøver.)
 12. 12
  Vis din sang til dine venner og familie. Du ønsker at have andre meninger end din egen. Derefter foretage de nødvendige ændringer i henhold til feedback, du fik.
 13. 13
  Du kan nu brænde sangen til en cd og slip den for at offentligheden, eller skrive flere sange og producere et album.

Tips

 • Sørg for at du nyde musikken, du skriver, hvis du ikke gør det, vil der være mindre inspiration, og du vil hade at spille det.
 • Teksterne ikke absolut nødt til at rime.
 • Hvis du tænker på noget iørefaldende i dit hoved skrive det ned, eller du vil sandsynligvis glemme
 • Når du skriver instrumentale dele, prøve at have guitaren og bassen spiller i en anden rytme. Dette gør den sang lyder mere komplekse, ligesom du sætte nogle tanker i det.
 • Altid være dig selv. Skriv om dine følelser eller personlige oplevelser, eller erfaringer folk tæt på dig. Folk vil gerne høre om ting, der er personlig og ægte. Hvis noget er falsk, de kan fortælle næsten øjeblikkeligt. Enhver erfaring, at effekter, som du og / eller ændrer dit liv, for bedre eller værre, er noget, som andre kan forholde sig til og noget, de vil nyde.
 • Som du skriver, så prøv at holde det samme tema. Må ikke være til komplekse med dine tekster.
 • Husk at copyright dine sange, før du sælger dem.
 • Eksperiment. Efterhånden som du får mere erfaring, kan du foretage ændringer i den generelle struktur og endda gøre din egen.
 • Slap af og få i et behageligt sted at tænke.
 • Være reel. Rock handler om passion, følelser og magt. Skriv om hvad du vil. Jo mere virkelige, jo bedre sangen er.
 • Hvis du er nødt til at, gå rundt i et stykke tid og tænke på et par ting, du måske ønsker at skrive om.
 • Hvis du er kommet op med en smule af en sang, men nødt til at forlade optage det på din telefon, så du ikke glemmer det.
 • Det er nemmere at skrive teksterne, når du har guitaren del færdig.
 • Det er nemmere at komponere en rock sang, når du ved, hvordan man spiller et instrument.

Advarsler

 • Som nybegynder, holde dine sange under 3 minutter, da det bliver lidt kedeligt efter at. Men som du får mere erfaring, kan du skrive meget længere sange, der ikke kedeligt overhovedet.
 • Sørg for, at sangen er okay med bandet før du sætter den i sten. Dit band vil blive vred, hvis du begynder at blive selvstændige.
 • Naturligvis ikke kopiere andre eksisterende sange / melodier, fordi du vil få problemer med tiden og lyde meget falsk. Prøv at være original (Du kan låne og ændre bits og bobs, ligesom guitar effekter, vokal stilarter, et par akkorder her og der, ord, du beundrer, osv. Men ikke hele stykker og riffs.). Det lyder forfærdeligt helt rippe en anden off, medmindre du er i et dæksel eller hyldest band.
 • Må ikke gøre det alt for ensformigt ellers folk vil kede sig med sangen.
 • Må ikke gøre det sårende
 • Don `t argumentere med besætningen / bandet. Lad alle have en tur til at give udtryk for deres meninger.
 • Forsøg ikke det så svært, hvis sangen ikke kommer til dig, så gå til pub, har en øl, eller bare ringe til en ven og det vil komme lettere i dit sind.

Ting du behøver

 • Pen / blyant eller computer
 • Papir
 • inspiration
 • Instrumenter