Wkudk

Hvordan man spiller counter strike

Først denne artikel er ikke for folk, der ikke spiller videospil, ofte fordi medmindre du har en naturlig gave, vil du ikke få godt nok bare at spille en gang om måneden.

Steps

Hvordan man spiller counter strike. First off, vil du ønsker at downloade og installere spillet.
Hvordan man spiller counter strike. First off, vil du ønsker at downloade og installere spillet.
 1. 1
  First off, vil du ønsker at downloade og installere spillet. Dette kan gøres ved at downloade Steam (indeholdende det spil motor, der kører CS og dets servere) fri fra den officielle hjemmeside (se på google). Når det er installeret, CS: Source kan derefter købes gennem Steam.
 2. 2
  Når alt er indlæst op, åben damp og logge på. Klik derefter på "Servere" knappen fra Steam-menuen. Vent et stykke tid for massiv liste skal vises. I Counter-Strike, har hver af disse servere et andet spil at spille. Det aktuelle kort for hvert spil, antallet af spillere og om serveren har en adgangskode, har alle vist i serverne vinduet. Dobbeltklik på en server for at deltage.
 3. 3
  Én ting du ønsker at se ud for er "ventetid" af en bestemt server, ideelt set, du vil have dette nummer skal være så lavt som muligt, hvilket giver dig den bedst mulige (glitch / lag-fri) oplevelse. Du vil også udvikle favorit maps, mens du spiller og udvikle din stil. Sammen med forskellige kort kommer forskellige spilmodes, et eksempel er døden match, hvor der lægges vægt på at få mange drab i træk, vil hver ny kill hæve dig op til en bedre våben i mange tilfælde. Et andet spil mode er nedrivning (aka de_), hvor terroristerne kan enten vinde ved at dræbe alle de kontrarevolutionære terrorister eller ved at plante og detonere en bombe, som CTS kan forsøge at afdramatisere.
 4. 4
  Vent på serveren for at indlæse, nogle servere tage længere tid end andre, afhængigt af hvor mange ekstra tweaks (musik, lys, andre spil effekter), som serveren har. Du ved, når læsningen er næsten gjort, fordi skærmen vil sige "Sending klient info...". Så begynder det sjove! Du først nødt til at vælge en side (Counter-Terrorist eller Terrorist), der hver har lidt forskellige våben, og gyder på forskellige steder på kortet.
 5. 5
  Chancerne er du vil deltage i et spil, der er allerede er i gang, hvis det er tilfældet, er du nødt til at vente, indtil den runde færdig, indtil da vil du spectate (i. E. Have point-of-view af en anden spiller). Hvis du klikker på venstre museknap kan skifte mellem spillere til spectate og rum-bar giver dig forskellige tilskuer synspunkter. Disse er alle standard kontroller.
 6. 6
  Når runden starter, tryk på "b", vil dette opdrage pistolen menuen. Ved starten af ​​hver runde i CS, skal du købe dit legetøj at lege med:) Det kan synes lang i starten, men der er et par tricks, du kan re-købe, hvad du har købt sidste runde automatisk (men naturligvis ikke hvis du lige har sluttet et spil), og menuen kan navigeres og kanonerne valgt ved hjælp af taltastaturet. Snart vil det blive en refleks og ikke tage mere end 2 sekunder for at få "låst og læsset 'som de siger...
 7. 7
  En kort bemærkning om våben valg. Der er ingen ufravigelig regel her som alle har en anden spillestil, men stort set alle enige om, at den CT, M4 Carbine er temmelig præcis, på T, er AK kraftfuld, men har brug for kontrol til at styre rekyl. Andre pistoler har deres egne personligheder (wow det er ked af det?), Så du bare nødt til at komme derind og find selv ud af!
 8. 8
  Bevægelse og angrebsrunde er, hvad får de fleste mennesker forvirrede. Der er behov for en helt nøjagtige koordinering af W, A, S, D-tasterne og musen. Musen styrer hvor man ser, og dermed hvor du skyder, og er den vigtigste færdighed for din hånd at mestre. Musens følsomhed kan justeres i in-game menuen med indstillinger. Du ønsker at starte lavt og øge følsomheden, som du får mere komfortabel med CS miljø.
 9. 9
  Ok, skydning, det er, hvad alle er her for. Dybest set vil jeg sige dette så enkelt som muligt, dette gælder for alle våben - især rifler. CS er temmelig realistisk... mere end 2 eller 3 skud bliver en spray, en spray er dårligt, fordi det ikke er meget præcis. Affyre et par skud ad gangen og presse kuglerne ud, ikke rap hårdt på museknappen. Langsomt er glat, smidig er hurtigt, husker du? Generelt bør du sigte efter torso eller hoved. Hvis du lyst til at sprøjte (og tro mig der er tidspunkter, hvor det bare "sker") sigte på fødderne, så er du måske har en chance for at kvæle hans hoved. Hold dig til 2/3 shot princip, og du vil gå meget langt.
 10. 10
  In-game kommunikation antager forskellige former, nogle mennesker ikke gider med det, men det kommer i nyttig for praleri eller klager, plus det er sjovt, når du spiller med venner. Du kan chatte med stemmen, ved maskinskrivning, og af taktiske comms, kan du bruge in-game indspillede kommandoer som "Go, go, go!" og "Dæk mig!", som ingen betaler meget opmærksom på, generelt:)
 11. 11
  Et par diverse ord af rådgivning... ikke lejr (vent i et hjørne / skygget sted og skyde folk, der går forbi), vil det få dig dræbt hurtigere ved mennesker, der spiller dette kort ofte, og det vil bare ende med at gøre dig mere frustreret. Prøv også at få en fornemmelse af dit holds evner og forsøge at tilføje noget andet til det: for eksempel ved hjælp af en Scout riffel og guerillaen på oppositionen. Granater er nyttige i stramme situationer og for bortskaffelse af kantet rotter (forsigtig, bide de).
 12. 12
  Fra personlig erfaring, er, hvordan du føler følelsesmæssigt kan påvirke dit spil enormt. Hvis du føler dig irriteret eller irriteret, så du er ikke sandsynligt, at spille meget godt. Den bedste holdning at forsøge at fastholde er happy-go-lucky, tager tingene som de kommer og skyde alt der bevæger sig!
 13. 13
  Det er temmelig meget det, have det sjovt at spille spillet, er det yderst tilfredsstillende og udfordrende på måder, som mange spil ikke er, og der er altid en større fisk.

Tips

 • Der vil være tidspunkter, hvor dit hold bliver holdt nede i det omfang, at du enten ikke kan afslutte dit spawn eller når du mener du er skudt ned som kaniner. Det er en vanskelig situation, og det er en af ​​dem, hvor du nemt kan ende op med flere dødsfald i en række. Det centrale her er, som altid, ikke at gå i panik eller blive vred og prøv og haste ud, fast besluttet på at komme ud, før du kan blive set. Mest sandsynligt oppositionen har en standplads let tilgængelige fra deres gyde. Følg i spidsen af ​​mere erfarne spillere på dit hold. Hvis de ved, hvad de laver, vil de være tålmodig, bruger nogen hjørner og eventuelle smalle korridorer nærmer dit spawn til deres fordel. Her granater tjene som våben, og også som distraktioner. Der er en fin linje mellem at forsøge at lejren og få sprængt i stykker af fjender, som du aldrig selv se (granater hoppe rundt hjørner) og forsøger at komme ud af din spawn at sætte nogle dækningsild ned. Frem for alt ikke haste, så prøv at lytte til fodspor og geværskud at bestemme, hvor fjenden er, så handle!
 • Styring rekyl - hvad alle kæmper med, det betaler sig at have en rolig hånd (og en støt sind dvs. ikke irriteret eller frustreret), vil 2/3 shot princippet hjælpe dig med dette. Også, når engageret i en eventuel langtrækkende ildkamp, ​​sæt dine sigtekornet på et punkt, hvor du kender spillers hoved vil være, og derefter blot flytte din krop side (dvs. maskingeværild) til siden for at undgå hans kugler, mens vi forsøger at line hovedet op for headshot. På denne måde behøver du ikke at justere mål ved hjælp af musen, hvilket kan være en vanskelig og langsom, i stedet hele din krop skifter position.
 • En liste over pålidelige og præcise våben, der har en forholdsvis nem indlæringskurve: Clarion, M4A1, CV-47 (dvs. Ak-47), MP5, ES Five-Seven, C90, IDF Defender, Kreig. Når du får en smule bedre, vil du begynde at formulere din egen taktik og eventuelt blive specialiseret i en bestemt færdighed, så kan du begynde at bruge Scout riffel og Deagle.
 • Kasser, disse kan findes i de fleste CS maps, især Aim maps, er disse bruges til dækning, og er udformet således, at en spiller kan stå bag dem med kun deres hoved viser over toppen. Det kan faktisk være en fordel for skytter, der fokuserer dit målområde til bare en sort halvcirkel vises over toppen af ​​den boks, som du er nødt til at ramme.
 • Prøv at vænne sig til at have dine sigtekornet på omkring omkring hoved eller skulder-niveau på alle tidspunkter, vil dette give dig mulighed for hurtigt bortskaffe spillere optræder rundt om hjørner. Desuden vil det drastisk forbedre din bevidsthed om dine omgivelser, der kører rundt stirrer på gulvet er ikke meget klogt.
 • Våben betragtes som "uvelkommen 'og' noobish 'for ikke at nævne' en smerte i røven" blandt de fleste CS spillere er: Magnum Sniper Rifle (aka 'AWP), M249 maskingevær, haglgeværer, Bullpup, D3/AU-1 og Flash granater. Disse er, helt ærligt, let våben at bruge, og vinde med, og de fører ikke til en meget fornøjelig gameplay oplevelse for dem at blive massakreret:)
 • Altid komme i kontakt med admin på serveren, for at sikre, at du følger reglerne. Han kan rapportere dig gennem Steam, og kan forbyde dig fra serveren (chancerne er du spiller online på en vært server)
 • Granater er stor. At kaste, udstyre granaten, hold venstre klik, sigte, så lad gå. Stiften kan være ude så længe du vil, så tag din tid sigter. Selv huske på, at kontinuerlig bombardement (især gydeområder) betragtes som dårlig CS etikette og amatør play.
 • Fast betyder ikke forhastede - selvom han, der sætter hans mål op hurtigste regel vinder i en ildkamp, ​​betyder det ikke, at du ikke kan bruge det ekstra halvt sekund for at sikre af dine mål og gøre sidste minut justeringer rumme pludselige sidelæns bevægelser. Uforsigtigt spilde skud kan resultere i enten en sjælden heldig kill eller (mest sandsynligt), du løbe tør for kugler på et afgørende tidspunkt. Også huske på, at jo flere skud du brand, jo mere offset dit mål vil være, så gør din første skud en god en, så de 2 eller så skud, der følger det vil være mere præcis end hvis du havde skyndte dit første skud uden have steadied / komponeret selv.
 • En sidste bemærkning på tætte fjerdedele kamp (CQB), ofte du vil finde dig selv i en situation, hvor du er konfronteret med en fjende med ingenting, men et par kasser i området. Hvad gør du? Nå det bedste råd at huske her er at komme bag nogen dækning til rådighed, hvilket reducerer det område din modstander har at skyde på. Hvis dette ikke er muligt så tingene bliver interessante:) Du skal først og fremmest være roligere end din fjende, hvis han begynder at hoppe rundt trække off hans dodging flytter ikke i panik! Hold hovedet koldt, og hvis du føler dig sikker pisk ud af din pistol (men en riffel kan være effektive såvel). Så prøv og maskingeværild på en kontrolleret måde altid med den hensigt foring dine trådkors op med hovedet / overkrop. Heller ikke føler sig presset til at gå efter at dræbe lige væk, er der altid en vej ud af denne hotspot... prøv at outmanoeuver din modstander, så prøv at bære ham ned, indtil han laver en fejl og glemmer at maskingeværild eller strejfer i samme retning to gange (så du kan forudsige hans næste bevægelse), hvis han ikke dræber dig i første sekund, du møder, så er det temmelig meget fair spil til jer begge.

Advarsler

 • Hvis du føler dit niveau slippe i et spil, bruge det som en undskyldning for at tage en pause, få noget luft derefter genindtræde i en anden server.
 • Sagt alt dette, CS er et meget konkurrencepræget spil, og det meste af den tid, du vil være op imod det, bliver spildt på den tabende side. Forsøg ikke at snyde ved at lade og sammenføjning på det andet hold, den bedste måde at lære på er ved at gå op imod bedre spillere, vil de respektere dig mere for stikning det ud. Kig på disse tidspunkter som muligheder for innovation, prøve nye våben eller taktikker, bare holde op sportsånd og hold station.
 • Må ikke komme ind smålige argumenter eller misbrug udvekslinger, de ødelægge dit spil, og kan muligvis få dig udelukket fra serveren.
 • Må ikke hacke eller bruge Målet bots eller andre supplerende programmer, er det ikke det værd, og er uretfærdigt for dem, der forsøger at spille spillet ordentligt.
 • Prøv ikke at få trist, når du støder på bedre spillere, som jeg sagde, er der altid en større fisk, og de bedre spillere vil føle det samme som dig, når de kommer op imod professionelle.

Ting du behøver

 • Computer
 • Grafikkort (noget vil gøre, så længe du ikke kører CS helt på dit bundkort)
 • Mic (for at tale)
 • Hovedtelefoner (for lytning)
 • Fri tid (før du ved af det, vil du blive hooked)