Wkudk

Hvordan til at bygge en hjemmebiograf subwoofer


Medmindre du har en subwoofer, behøver du ikke har nok bas. Vi vil arbejde på det grundlag, at du har basenheder allerede, og ønsker at bygge en subwoofer. Hvis du har en normal bas og dreje det op allerede gør en anstændig boom, er du med i opløbet.

Steps

Hvordan til at bygge en hjemmebiograf subwoofer. Få nogle gratis software til at finde ud af æsken størrelse.
Hvordan til at bygge en hjemmebiograf subwoofer. Få nogle gratis software til at finde ud af æsken størrelse.
 1. 1
  Få nogle gratis software til at finde ud af æsken størrelse.
 2. 2
  Skriv et talendes detaljer i softwaren. Disse sjove tal er T & S parametre opkaldt efter nogle Aussie ingeniører. Følsomhed af en højttaler er et mål for effektivitet. Prøv at finde en, der er vurderet til mere end 90 dB / watt på én måler og kan tage omkring 100 watt RMS af magt. Dele udtrykke, Jaycar, og eBay er alle gode til forskellige sub dele. Bil subwoofer vil fungere fint, så længe den samlede ohm impedans ikke er lavere end modtagerens.
 3. 3
  Se om softwaren anbefaler et ventileret design eller ej. Prøv et par højttalere, indtil du finder en, der er egnet. Gode ​​er udluftet for effektivitet og tilbyder en lav lav bas. Dette projekt har ingen aftræk [], men er stadig en solid performer. Men ved at skære et rundt hul i det retten diameter med den rigtige længde rør ville det virkelig tage ned lav.
 4. 4
  Finde ud af, hvor stor en boks, du vil være tilfreds med. Dette kan indebære høring dit liv partner. 130 liter er temmelig alvorligt for en 12 eller 15 tommer højttaler 100 liter for en 10 tommer. Til beregning af volumen, du vil bruge de indvendige dimensioner i cm (den måde du vil få volumen i milliliter) minus eventuelle afstivning, forstærker, bagsiden af ​​højttaleren og ventilationskanaler. Fejl af 5% skulle ikke så meget.
 5. 5
  Bruge softwaren til at vise dig, hvordan højttaleren vil udføre i din maksimale størrelse boks. Du vil derefter være i stand til at justere boksens "tuning frekvens" - du ikke bekymre dig om, hvad denne værdi er for meget, bare se på grafen og se, om udluftningen er en rimelig længde og diameter (se advarsler).
 6. 6
  Sæt boksens tuning frekvens op, således at den linje, der repræsenterer din højttaler forbliver mellem 0 db og-3dB for så længe som muligt til venstre (lavere frekvenser, og derfor bas). Hvis det er stadig over-3dB ved 35 Hz, har du nogle ordentlige bas. Tuningsfrekvensen skal ende et sted mellem 20 Hz (wow du har fået en anstændig højttaler), og 40 Hz. Alt andet lige, gå lavere. Nedenfor tuningsfrekvensen højttalere er forholdsvis ulykkelig, så det betaler sig at gå lav.
 7. 7
  Finde ud af de mellemstore paneler, du bliver nødt til at lave en kasse fra spånplader eller halvhårde fiber fiberplader (MDF) 18mm tyk eller derover bør være fint. (Der er ikke behov for nogen fanciness, butt bare stykkerne op mod hinanden) Så få din hardware butik for at klippe den. De vil være lige og firkantede og mere præcis end du (sandsynligvis), som vil gøre det nemt at samle.
 8. 8
  Lim (brug pva trælim i store mængder), og skru dine sub sammen. Skruer mindst dobbelt så længe din MDF er tyk, er bedst. Du bliver nødt til at bore frihullerne at lade skruen til at passere gennem plus mindre huller i de andre stykker til at lade tråden til at gå i. Gå amok og lim og skru nogle bits af træ på væggene i boksen for at gøre den stiv. Boksen skal vibrere så lidt som muligt (den vibrerende højttaler gør lyden ikke kassen -? Konkret nogen), og være tætte. Glem ikke disse bandage bits (klamper) vil ændre dit kassevolumen!
 9. 9
  Skær huller til højttaleren, vent (sørg enden inde i boksen vil være 1 vent diameter fra alt), og forstærkeren. 'Plade' forstærkere designet til at montere i kasser er nemme. Bare husk at sikre, at det ikke rører væggene i sit hul overalt at undgå skader. Husk også det er en netspænding enhed. Hvis du bruger 1,5 gange på forstærkeren, hvad du gjorde (eller burde have) på højttaleren, du vil være OK. Matching højttaleren til amp watt for watt er god for. Med en effektiv højttaler 200 watt er meget meget højt.
 10. 10
  Lancere sig selv boksen med PVA lim igen, denne gang på indersiden. Er alle dine hjørner forseglet?
 11. 11
  Fastgør nogle tykt tæppe eller korrekt speaker "akustisk uld« (ligner indersiden af en syntetisk doona) til mindst to vægge af kassen. Bruge lim. Må ikke kram kassen fast, denne teknik er til lukkede, ikke ventilerede kasser.
 12. 12
  Skru i komponenterne og tilslut højttaleren til forstærkeren.
 13. 13
  Brug en lang «rca 'kabel til at tilslutte input på pladen forstærker til 0,1 output på din hjemmebiograf forstærker. Hvis du ikke har en, vil de fleste plade amps skabe deres egen subwoofer-kanal og returnere resten til din forstærker eller direkte til dine højttalere (se dets manual).
 14. 14
  Lyt efter problemer. Hvis det er en smule rolige og auto på funktion virker ikke rigtigt (de fleste plade ampere tændes, når der er et signal), og hvis pladen amp har en stereo input derefter købe et kabel, der opdeler enkelt kanal.1 i to identiske ledninger og forbinde dem til stereo plade amp input.
 15. 15
  Læse nogle slags hjemmebiograf magasin om hvordan man opsætter en subwoofer i et rum. Eller sætte det i forreste hjørne og prøv den fase kontakten i begge retninger (gå ikke i panik, hvis du ikke kan fortælle nogen forskel).

Tips

 • Hvis du har højttaleren peger på gulvet og sætte subwooferen på ben (mindst 5 cm fra gulvet), vil du ikke brug for en grill. Du kan også fordybning panelet højttalernes skruer onto et par cm for at beskytte højttaleren. (Glem ikke det vil ændre dit indre volumen)
 • Limning bomuld vinylen til fronten, siderne og tilbage med et stykke af lamineret træ på toppen for at dække samlingerne giver en billig finish.
 • Hvis den samlede pris for dette projekt går over omkring 250 USD seriøst overveje, om du skal købe en pro enhed eller få noget mere detaljeret hjælp og rådgivning. Glem ikke at du betaler for en højttaler, du aldrig har hørt.
 • Tag et kig på kommercielle enheder for gode ideer.
 • I modsætning til, hvad der er nævnt i denne artikel, vil du ikke nødvendigvis ønsker en forstærker, der koster 1,5 gange prisen på subwoofer-driver. Hvad vil gøre den største forskel i sidste ende er kvaliteten af ​​subwooferen, ikke forstærkeren. Brug dine bukke på en meget høj kvalitet subwoofer. Senere kan en bedre forstærker skal købes.
 • Vælg en forstærker, hvis RMS (kontinuerlig) magt strækker pænt over subwooferen (BEMÆRK: mærkeeffekt sænkes med den stigende størrelse boks). Ikke blot vil forstærkeren forblive meget køligere under drift, vil dette give forstærkeren masser af headroom til output ren lyd i stedet for forvrænget. Du er meget mere tilbøjelige til at blæse en subwoofer på grund af en forvrænget, underdimensioneret signal i modsætning til overstyring med en ren, unclipped signal.
 • Den bedste anbefaling for at placere din subwoofer er at sætte det i din siddeplads placering, og gå rundt dit værelse, mens du spiller musik. Når du snuble (no pun intended) af området, der lyder til din smag, placere subwooferen på det sted. Nogle kan lide rungende lyd for at placere den i et hjørne, andre vil foretrække glathed, der kommer fra at placere den langs en væg eller ethvert andet område, der er væk fra hjørnet. Ikke desto mindre bør dette forhindre dig i at placere det i en deadzone.

Advarsler

 • Afgangsåbningen skal have en stor nok diameter eller sub vil hive efter vejret som en pack-a-dag-ryger. Hvis du bruger noget om 8cm i diameter eller større (eller en række mindre), vil du blive hårdt presset til at gå galt. Lad softwaren finde ud multiple ventstørrelse, kan du ikke bare fordoble hvad det anbefaler. Speaker vent (eller havn) "mach faktor" er beregnet ved noget software, og vil advare dig, hvis den er for lille. En ældre version af softwaren anbefales ovenfor, vil gøre dette - den nye version viser en lufthastighed graf med en farezone starter ved 17 m / sek
 • Dette er en virkelig virkelig grundlæggende vejledning. Få interesseret læst bredt og lave noget meget bedre end denne vejledning alene vil vise dig. Se f.eks http://www.diysubwoofers.org/ for nogle fantastiske oplysninger og links. Se også http://www.partsexpress.com/resources/subwoofer.html og anden info på deres site.
 • Må ikke skrue op for subwooferen så højt det får alle sløret og drummy. Dette er forvrængning, og det vil ødelægge det med tiden. Du kan ødelægge en 500 watt højttaler med en overstyret 80 watt amp.
 • MDF støv er ondt, især i lande (som Australien), hvor de stadig bruge formaldehyd lim. Bær beskyttelsesbriller og støvmaske.
 • Du kan bruge en kvalificeret teknisk at wire det inde, har mange plade forstærkere udsatte komponenter og kunne chokere dig eller forårsage brand, hvis dårligt installeret.