Wkudk

Hvordan til at bygge et hjemmestudie for computerbaseret indspilning

Foretage og optagelse af musik er en sjov og givende oplevelse. De eneste forudsætninger for denne tutorial har en computer og og viljen til at lære. Du behøver ikke engang at vide, hvordan at læse eller spille et instrument, de fleste ramte producenter og film komponister ikke engang kender musikteori.

Steps

Hvordan til at bygge et hjemmestudie for computerbaseret indspilning. Skriv en plan for, hvad du vil gøre.
Hvordan til at bygge et hjemmestudie for computerbaseret indspilning. Skriv en plan for, hvad du vil gøre.
 1. 1
  Skriv en plan for, hvad du vil gøre. Ønsker du at bygge et lydstudie? Er det en syngende booth? Er det en ingeniør booth? Er det for computerbaseret musikproduktion? Vide, hvad du ønsker, før du starter kan hjælpe dig med at beslutte, hvilket udstyr du får brug for.
 2. 2
  Erhverve den rette udstyr, såsom: forstærkere, mikrofoner, mixere, el instrumenter kabler til at forbinde det hele sammen. En moderne computer bygget eller købt inden for de seneste 3 år må være tilstrækkelig. Hvis det er muligt, få en arbejdsgruppe høj kvalitet lydkort, såsom en M-Audio Fast Track Pro eller Digidesign Mbox 2 Mini. Creative Labs har en Pro Music linje kaldet ØMU. Jeg vil anbefale et 1212M PCI system, hvis du skulle gå den vej. Monitor højttalere er nyttigt, hvis du søger for at holde fast i dette i mere end en hobby. Jeg anbefaler M-Audio Studiophile BX8a s, KRK RP-8 Rokit, og hvis du har fået penge til at brænde, de Mackie HR824 Studio Monitors. Hvis du er til hip hop, techno, eller dans musik, vil et sæt pladespillere være behov for at registrere dine apparater eller ridser på flue. Et midi keyboard vil være nyttigt, hvis du ønsker at bruge MIDI-software (som du kan bruge til at skrive bas linjer, klaver dele og trommeslag) Intet fancy er nødvendig, men hver person vil have deres egen præference.
 3. 3
  Køb eller hente musik-redigering software til din pc. Følgende er anbefalede Reason, Cakewalk Sonar, Pro Tools (leveres med Mbox 2 Mini), Cubase, FL Studio, Adobe Audition, LMMS eller Audacity. Hvis du har en forholdsvis ny Mac, vil det allerede GarageBand forudinstalleret. Dette vil fungere godt, men hvis du ønsker at være mere professionel, kan du også købe Logic. Lege med det, lære tastaturgenveje.
 4. 4
  Tilslut det hele op. Det er her, de fleste af det geniale (og sved!) Kommer ind Generelt holde det så simpelt som muligt. For bedste afspilning kvalitet løbe fra lydkortet ind i en mixer eller forstærker og derefter til din monitor højttalere. For bedste optagekvalitet, køre instrumenter / mikrofoner i en mixer (sørg for at du får en ren, klar, uforvrænget signal) derefter køre fra mixeren til lydkortet.
 5. 5
  Lær at optage en lyd fra et input linje, og hvordan man kan arrangere indspillede lyde. Også lære at slå en aftale til en. Wav eller. Mp3-fil. (Efter alt, vi i sidste ende ønsker at gøre en cd med al denne awesome musik!)
 6. 6
  Vælg et rum i dit hus. Lyd-bevis, hvis det er muligt. Hvis ikke, så prøv at bruge specielle tæppe eller isolering, der kan i det mindste reducere ekstern støj.
 7. 7
  Begynd at skrive simple spor. Start med en trommehvirvel. Tilføj en bassline eller klaver eller vokal spor. Begynd blanding. Udforsk! Det handler om at eksperimentere. I begyndelsen, behøver du ikke at skrive et mesterværk - bare fokusere på at have det sjovt!
 8. 8
  Hvis du har problemer med nogen af ovenstående, afhente en blanding / atelier bog. Det vil hjælpe dig med at forstå de underliggende begreber er nødvendige for at holde dig i gang i en menneskealder.
 9. 9
  Når du har lært det grundlæggende, begynder at bryde det ned. Lå en flok numre sammen. Eksperimenter med forarbejdede effekter. Eksperimenter med plugins, loops, ny hardware og alt andet du kan få dine hænder på.

Tips

 • Få rådgivning fra din lokale musikbutik specialist. Sam Ash og Guitar center har normalt studio fagfolk, der ved, hvad de laver for det meste. Hvis ikke, skal du kontakte en lokal lydstudie og spørge, hvad de har, og derefter forsøge at reducere prisen ned til, hvad du har brug for.
 • Må ikke være bange for at bruge YouTube til video tutorials! De fleste mennesker er altid bange for at se op video-tutorials, fordi nogle mener, at det, de ønsker at lære ikke vil blive drøftet.
 • Få en ekstra harddisk, enten internt eller eksternt, og ikke bruge det til noget, undtagen lydoptagelser. Kvalitet, ukomprimeret digital lydfiler tage op en masse plads.
 • Hvis du ikke har penge til at smide på alle i denne ret væk, starte med det grundlæggende. På den måde vil du være helt fortrolig og komfortable med opsætningen af ​​den tid, du har alt det udstyr du har brug for.
 • Husk, du er kun så stærk som det svageste led. Når man ser at opgradere udstyr, finde ud af hvad det vigtigste stykke udstyr er til dit system. Er det lydkort, mic, software eller selve computeren?
 • Det er også nyttigt at have. Wav redigering programmer. De bedste af dem, såsom Sound Forge, Adobe Audition, Pro Tools, Cubase, Nuendo, Acid er dyre, men Audacity har de fleste af de funktioner, du ville være på udkig efter, og det er gratis. Disse programmer er også fantastisk til at skabe endelig 2 spor blander på din skabelse som normalt kastet til mp3 for internet fildeling og wav til musik projekter såsom:. Album, filmmusik, jingles etc.
 • De første par optagelser vil ikke lyde meget professionel. Ligegyldigt hvad optagelse software, du vælger, bliver du nødt til at spille med de kvalitetskrav indstillinger samt lære at blande din musik til at opnå den ønskede lyd. Den bedste måde at gøre, er ville være at købe gode studiehøjttalere (som kaldes skærme). Du bliver nødt til at afspille musik, film og mange andre medie-baserede ting gennem dem, så du lærer de overvåger og få brug for, hvordan tingene lyd, der kommer igennem dem.
 • God kvalitet udstyr, mens dyre, vil hjælpe den overordnede kvalitet af lyden. Gør dit hjemmearbejde, og købe den bedste kvalitet, som du har råd til.
 • Hvis du bruger instrumenter som elektrisk guitar med dit DI-boks eller sætte det direkte ind i lydkortet, men virkelig ønsker lyden af ​​din forstærker, se om du kan få dine hænder på en mikrofon. Sæt mikrofonen foran amp og sæt mikrofonen i computeren i stedet. Hvis støj er et problem, vil de fleste ampere også lade dig køre en direkte linje fra amp i computeren, også.
 • Brug DI bokse eventuelt at skære ned på støj og forstyrrelser.

Advarsler

 • Sørg for at du slukker phantom power, før du frakobler mikrofoner. Du kan ødelægge mikrofonen og preamp.
 • Som med alt andet elektrisk udstyr udvise forsigtighed med strømførende ledninger, ledninger og højttalere. Aflade statisk elektricitet, når det er nødvendigt.
 • Sørg for, at mixer vigtigste linje er ikke for varmt! Du vil blæse din freaking trommehinder ud, hvis du ikke er forsigtig.
 • Sørg for at du tænder på monitor-højttalere, når du tænder på alt andet. Dette er for at undgå en pludselig forekomst af forbigående støj forårsaget af betydelige variationer i signalvejen (som tænde mixer). En sådan støj er potentielt skadelige for dine højttalere samt dine ører.

Ting du behøver

 • Penge
 • Computer
 • Lydkort Eller Audio Interface (USB / FireWire)
 • Kondensator Mikrofon. Billige direkte plugin mikrofoner vil ikke give dig gode resultater
 • Højttalere (Studio skærme)
 • Software
 • Studie hovedtelefoner (se efter flade respons)