Wkudk

Hvordan til at fange de 3 regis i pokemon safir / ruby versionen

De tre Regis er Regirock, Regice, og Registeel. Dette er en artikel til at vise dig, hvordan du fange 3. Regis i Pokemon Sapphire / Ruby Version.

Steps

Hvordan til at fange de 3 regis i pokemon safir / ruby versionen. Gå til pacifidlog byen og bruge surf gå til venstre for byen, mod strømmen.
Hvordan til at fange de 3 regis i pokemon safir / ruby versionen. Gå til pacifidlog byen og bruge surf gå til venstre for byen, mod strømmen.

Kom adgang til regis

 1. 1
  • Du vil få brug for en Relicanth på forsiden af ​​dit team, en Wailord i slutningen af ​​dit team, et pokemon, der ved Dive, et pokemon der kender Surf og en Pokémon, der kender Dig. (Ingen af ​​disse er valgfri.)
 2. 2
  Gå til pacifidlog byen og bruge surf gå til venstre for byen, mod strømmen. Bo mod bunden af ​​strømmene.
 3. 3
  Du vil til sidst se et dykkersted. Det kan tage et par forsøg at komme til det. Brug Dive der. Følg stien, indtil du ser en mur, der har tekst på den. Hvis du læser det, vil det sige i blindeskrift "brug dyk her."
 4. 4
  Du skulle nu være på et sted kaldet det forseglede kammer. Gå til slutningen af ​​det forseglede kammer og du vil se en væg. Det kan synes som en blindgyde, men hvis du trykker på knappen, vil det sige i blindeskrift, "brug Grav here". Bo mod væggen, mens du vælger de pokemon der kan bruge Dig. Hvis det gøres korrekt, vil muren smuldre, hvilket efterlader en passage, som du skal gå igennem for at fortsætte.
 5. 5
  Forudsat du har en relicanth som den første pokemon i dit parti og et Wailord som det sidste, gå til slutningen af det næste rum, og du vil se en anden væg. Den siger, "Først kommer Relecanth. Sidste kommer Wailord." Hvis du har de krav, trykke på A og et jordskælv vil ske. En boks popper op, der siger tre døre har åbnet. (Du skal muligvis til at læse braille passage, før det vil ske)

Lokalisering af regis

 1. 1
  Regice: Flyv til Petalburg City og go west. Brug Surf, og gå sydvest indtil du kommer til en ø. Gå på tværs af det og gå nordpå fra der, og du vil opdage en hule. Gå ind i hulen, og derefter læse braille, den siger: vent nøjagtig to minutter foran braille og ikke bevæger overhovedet. Efter at have ventet, vil døren åbnes. Gå ind og du vil finde Regice.
 2. 2
  Registeel: Flyv til Fortree City. Gå mod øst, så gå mod syd, så gå mod vest, næste gå syd, derefter gå mod øst, så gå mod syd, derefter gå mod nord, så vil du finde en hule. Gå ind i hulen, så læs braille, den siger: gå til midten af ​​hulen derefter bruge flyve. Efter at gøre det, vil døren stå åben. Gå ind, og så vil du finde Registeel
 3. 3
  Regirock: Gå ind i ørkenen over Mauville City, så kig rundt for en hule. Det bør være nederst i ørkenen. Når du har fundet i hulen, gå i det, så læs den braille, den siger: go 2 skridt til højre, derefter 2 trin ned og derefter bruge styrke. Efter at gøre det, vil døren stå åben. Gå ind, så vil du finde Regirock.
 4. 4
  Navne på huler:
  • Regice - Island Cave
  • Regirock - Desert Ruins
  • Registeel - Ancient Tomb

Tips

 • For at finde en Regi-grav, kigge efter en større sten omkranset af seks små klipper i en cirkel.
 • Hvis du har Pokemon Diamond / Pearl og du har slået Pokemon League, kan du importere 3. Regis til Diamond eller Pearl. Så gå til Snowpoint templet og i bunden er de legendariske Pokémon kaldes Regigigas. Du har brug for alle 3 Regis i dit parti eller vil det ikke rokke. Regigigas er level 1, hvis stødt på i Platinum eller level 70 i Diamond eller Pearl, så være parat! (Dusk / Timer bolde virker bedst).
 • Få den 3. Regis før kursusrække Elite Four, vil det hjælpe dig en masse.
 • Reducer HP i Regice / Regirock / Registeel til rød, så gør det i søvn / brændt / forvirret / lammet / frosset / forgiftet, så det kommer til at være let at fange den.

Advarsler

 • Undgå at bruge en Master Ball. De er ikke de sværeste pokemon at fange.
 • De 3 Regis er level 40, så vær forberedt med pokemon omkring samme niveau som dem.
 • Du har kun ét skud med Regis, så gem før du nærmer dig dem, så du har flere chancer for at fange dem.

Ting du behøver

 • Pokemon Kaldet Relicanth og Wailord
 • HM og TM'er nødvendige: Dig, Fly, Styrke, Surf, Dive
 • Mindst: Pokeballs x20, Ultra bolde x20, Timer bolde x10
 • Pokemon, der har evnen / bevægelse, der kan gøre modstander i søvn, brændte, forvirret, lammet, frosne, forgiftet, etc.
 • Mindst 1 Pokemon.
 • En Gameboy / A DS