Wkudk

Hvordan til at importere videoer i itunes

Ansøgningen iTunes er et omfattende værktøj, der hjælper dig med at administrere alle dine digitale musik og videoer. ITunes virker med en Mac eller PC og giver dig mulighed for at organisere, købe og afspille musik, film, tv-shows og videoer. Denne software kan også synkronisere indholdet af alle dine digitale enheder, herunder iPod Touch, iPad, iPhone og Apple TV. Programmet iTunes gør det nemt at tilføje indhold, der allerede på din computer til dit iTunes-bibliotek. For at importere video indhold i iTunes, skal filerne være enten. M4v eller. Mov filer. Metoderne til at importere videoer variere lidt mellem Mac'er og pc'er. Følg disse instruktioner for at importere videoer i iTunes.

Steps

Hvordan til at importere videoer i itunes. Åbn iTunes på din computer.
Hvordan til at importere videoer i itunes. Åbn iTunes på din computer.

Standard metode til at importere videoer i itunes

 1. 1
  Åbn iTunes på din computer.
 2. 2
  Klik på menuen "Filer" og vælg en af følgende valgmuligheder, afhængigt af hvilket operativsystem du bruger.
  • Hvis du bruger en Mac skal du vælge "Føj til bibliotek".
  • Hvis du bruger en pc vælge enten "Føj fil til bibliotek" eller "Føj mappe til bibliotek".
 3. 3
  Navigere til og vælge den fil eller mappe, som du gerne vil importere til itunes. Klik på "Åbn", og videoen, film eller tv-show vil blive kopieret til iTunes.
  • Når dine videoer er færdig med at downloade, kan du finde dem i "Film" fanen på iTunes hjemmeside
 1. 1
  Klik og træk dine videofiler til iTunes-biblioteket.
  • Bruger en Mac åbne iTunes og minimere det vindue, så du nemt se det næste vindue, du vil åbne. Åbn "Macintosh HD" ikonet på dit skrivebord og find din video-fil. Standardplaceringen for videoer på en Mac er "Movies" mappe, som du kan finde på den venstre menubjælke af "Macintosh HD" vinduet. Klik på videofilen, skal du holde venstre knap på musen og trække filen ind i iTunes-vinduet. Slip knappen, slippe filen ind i din iTunes-bibliotek. Når filen er loadet, kan du finde din video, film eller tv-show under "Movies" fanen på iTunes hjemmeside.
  • Hjælp af en pc åbne iTunes og minimere det vindue, så du nemt se det næste vindue, du vil åbne. Naviger til og vælg din video fil (er), og klik på den fil. Hold højre knap på musen og trække filen ind i iTunes-vinduet. Slip knappen, slippe filen ind i din iTunes-bibliotek. Når filen er loadet, kan du finde din video, film eller tv-show under "Movies" fanen på iTunes hjemmeside.

At købe en ny film eller tv-show fra iTunes Store

 1. 1
  Klik på "iTunes Store" linket og bruge søgefunktionen øverst til højre på skærmen for at finde dit valg. Eller du kan klikke på "film" eller "TV" links øverst på siden, og gennemse de afsnit at foretage dit valg.
 2. 2
  Klik på ikonet for den film eller tv-show af dine valg. Fra denne side kan du købe, eller nogle gange udleje, dit valg samt vælge, om du gerne vil se din film eller tv-show i high definition.
 3. 3
  Indtast dit itunes brugernavn og adgangskode, når du foretager dit valg. Når dit brugernavn og din adgangskode er blevet accepteret, vil din video, film eller tv-show begynde at downloade med det samme og vil automatisk blive gemt i dit iTunes-bibliotek under "Movies" fanen.

Tips

 • Sørg for at dine iTunes-indstillinger er sat til "Kopier filer til iTunes Music mappe Når de føjes til biblioteket", hvis ikke, vil iTunes blot finde den originale fil og afspille den fra sin oprindelige mappe.

Sådan kontrollerer du dine iTunes-indstillinger, åbne iTunes og klikke på "Rediger", "Indstillinger" og "Advanced". Derfra vil du se en boks for at kontrollere eller fjerne markeringen for "Kopier filer til iTunes Media mappe Når de føjes til biblioteket" blandt andre muligheder. Klik på "OK" for at gemme eventuelle ændringer, du foretager.