Wkudk

Hvordan til at tjene penge med gratis online-undersøgelser

Leder du efter bukke i alle de forkerte steder? Online undersøgelser er en fantastisk måde at pad din lønseddel på din egen tid og med minimal indsats. For at finde legitime websteder, gå gennem registreringsprocessen og blive berettiget til at tage undersøgelser, følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan til at tjene penge med gratis online-undersøgelser. Udfyld undersøgelserne.
Hvordan til at tjene penge med gratis online-undersøgelser. Udfyld undersøgelserne.

Metode én: blive berettiget til at fuldføre online undersøgelser

 1. 1
  Vær forberedt. Surveyors er på udkig efter bestemte typer af mennesker, og mens du ikke vil kvalificere sig til hver undersøgelse (hvis du er en 25-årig sund hipster, og de leder efter en 60-årig sofa kartoffel, er du bare ikke kommer til at gøre cut).
 2. 2
  Udfyld undersøgelserne. Mange undersøgelse selskaber tilbyder screener undersøgelser, når du tilmelder dig, som normalt ikke betaler.
  • Men det er et vigtigt første skridt, og værd at lidt ekstra tid, det tager at udfylde disse screening undersøgelser, fordi de mere demografiske oplysninger markedet forskning selskaber har på dig, jo flere undersøgelser, de kan sende dig.
  • Husk, vil du kun blive matchet med undersøgelser, at du rent faktisk kan bidrage til, så hvis du lader alle dine screener information tomt for at komme igennem det hurtigere, vil du modtage færre muligheder for spørgeundersøgelser.
 3. 3
  Tjek ofte! Hold øje på både hjemmeside og din e-mail regelmæssigt for undersøgelsens muligheder. Nogle virksomheder tilbyder undersøgelser oftere end andre-og du helt sikkert ikke ønsker at gå glip af nogen af ​​dem!
  • Enhver individuel undersøgelse site måske kun tilbyde et par undersøgelser, til dig i en given måned. Jo flere virksomheder, du tilmelder dig med, jo flere undersøgelser, du vil være i stand til at fuldføre.
  • Oprette en regel for din e-mail, således at eventuelle undersøgelse emails, der kommer i, er markeret, gør støj, når de ankommer, og vises øverst på din liste. Alt, hvad du gøre for at gøre dem skiller sig ud, vil hjælpe.
 4. 4
  Vælg og færdiggøre de bedste undersøgelser. Når du har masser af undersøgelser til rådighed, kan du være mere selektiv og vælge dem, der synes som den bedste udnyttelse af din tid. Hvis tiden ikke er et problem, på den anden side, kan du gøre dem alle. Du er ikke forpligtet til at afslutte enhver undersøgelserne, hvis du ikke vil.

Metode to: find legitime syn sites

 1. 1
  Få søgningen, men vær på vagt. Der er mange legitime syn selskaber derude, og penge at tjene. Hvilket selvfølgelig betyder, at der vil være skruppelløse mennesker derude så godt, søger at snuppe nogle dollars uden at arbejde for det. Her er hvordan at styre fri af svindlere:
 2. 2
  Aldrig betale up front. Nogle virksomheder vil bede dig om at betale et mindre gebyr up-front for adgang til undersøgelsens lister, hvilket er absolut unødvendige. Tjek Vilkår og betingelser, ofte stillede spørgsmål, eller andre områder på en undersøgelse virksomheds side, der indeholder oplysninger om, hvordan virksomheden fungerer. (Hvis sådanne oplysninger er svært eller umuligt at lokalisere, anser det et rødt flag og krydse dette websted fra din liste.)
 3. 3
  Sørg for at du vil blive betalt kontant. Der er tonsvis af undersøgelser på internettet, der kan udfyldes for kontanter (eller punkter, som du bytte for kontanter), men nogle kun betale i gavekort eller indtast dig ind i en konkurrencer.
  • Nogle steder tilbyder en kombination af disse, som måske eller måske ikke være til din fordel. Vær sikker på at du ved præcis, hvordan du vil blive belønnet ved at kontrollere en sites ofte stillede spørgsmål, vilkår og betingelser mv
  • Nogle virksomheder tilbyder præmier eller produkter, eller lad du opsamler punkter, som du kan handle ind til sådan. Mange af disse vil ikke være så nyttigt eller værdifulde for dig som kontanter, men lejlighedsvis vil du få heldige. Bare sørg for at pris jage nogen produkter, før du accepterer dem (eller investere værdifuld energi i at forsøge at tjene dem).
  • Få fine-print kyndige. Nogle hjemmesider vil sige, at du har vundet en Xbox360 eller en ny bærbar computer, for eksempel, men hvis man ser nøje, vil du som regel finde en stjerne i nærheden af ​​"du vandt" del. Vær særlig forsigtig med væsel ord, som "du måske allerede har vundet," eller "nye laptop er baseret på et køb af gummy bjørne værdi 3740€ eller mere." Må ikke falde i den slags fælder, de er latterligt svært og ikke det værd.
 4. 4
  Læs fortrolighedspolitik. Det er normalt findes på bunden af ​​et websted hjemmeside. Dette er vigtigt: Hvem vil dine oplysninger blive delt med? Altid kigge efter en erklæring i retning af: "E-mail adresser gives til vores virksomhed vil aldrig blive solgt, gives væk, eller deles med nogen tredjepart uden dit samtykke." Når du læser dem, tænker for dig selv, hvis der er noget på det sprog, der ville lade dem sælge deres postliste.
 5. 5
  Check for aldersbegrænsninger. Online undersøgelser kan være en god måde for teenagere at gøre lommepenge, men ikke alle steder tillader det. (Mange tillader det, hvis forældrenes tilladelse er givet.)
 6. 6
  Kig efter en minimumsbetaling beløb. De fleste steder vil ikke tillade dig at kontanter i, indtil du har optjent en vis mængde penge, som reducerer antallet af transaktioner, de skal behandle (og, selvfølgelig, får folk til at investere mere i stedet).
  • Sørg for nødvendige mængde er fair, før dykning i-tyve dollars er almindelig-og, endnu vigtigere, hvis du ikke kan lide et websted og planen til kontanter ud snart, så sørg for at time det, så du ikke behøver at gøre meget mere undersøgelser for at låse dine penge.
 7. 7
  Kig efter websteder, der har gode ratings. Finde en velrenommeret undersøgelse-site aggregator (såsom GetPaidSurveys eller eller BigSpot), der giver medlemmerne mulighed for at rangere de virksomheder, de har arbejdet med, er en god måde at gøre dette. Tag ikke nogen materiel i anmeldelser eller udtalelser, der er selvstændige postet af undersøgelsen websteder.

Metode tre: registrere med undersøgelsen websteder

 1. 1
  Lav en dedikeret e-mail-konto bare for undersøgelser. Dette vil holde uønsket mail ude af din normale indbakke. De kan sige, at de ikke vil sælge dine oplysninger, men mindre velrenommerede virksomheder kunne give det væk for en tjeneste. Når dine oplysninger er ude, er det ud.
 2. 2
  Register med legitime virksomheder. Du vil normalt være forpligtet til at give grundlæggende oplysninger såsom dit navn, email-adresse, fødselsdato, køn og adresse. Senere i processen, vil du også nødt til at give PayPal oplysninger-regel forbundet med en e-mailadresse, så du kan modtage de penge, du har tjent.
  • Det er et godt tidspunkt til at gennemgå de vilkår og betingelser og Privacy Policy, hvis nødvendigt, da du vil blive bedt om at lovligt acceptere dem.
 3. 3
  Tjek din e-mail for at bekræfte. Efter registrering, vil virksomhederne email den e-mailadresse, du har forudsat at verificere. Åbn denne e-mail og aktivere din konto for at bekræfte.
 4. 4
  Tilføj webstedets email adresse til din adressebog. Hvis en indgående adresse ikke svarer til en i din adressebog, kan din e-mail-konto markere den som spam automatisk.

Tips

 • Teenagere kan også gøre undersøgelser for kontanter, men bør altid forskning, hvorvidt en given virksomhed vil give dem mulighed for at deltage.
 • Undersøgelser kun netto et par dollars i gennemsnit, men tager meget lidt tid. Selv hvis du kun bruge et par minutter, hvilket gør 5€ om dagen, i en måned, vil du have tjent over 70€!
 • Hvis du bruger Mozilla Firefox eller Google Chrome, kan du prøve at bruge WOT udvidelse til at stoppe dig fra at gå til scam sites.

Advarsler

 • Mange hjemmesider med online-undersøgelser har ofte spyware og virus, så vær forsigtig med dem.
 • Undgå at give ud dit telefonnummer, da det kan åbne døren for telemarketers. Nogle kan endda omgå de do-not-Opkaldslister fordi du har tilmeldt dig til at modtage informationer.
 • Må ikke acceptere, hvad der lyder for godt til at være sandt.
 • Spørg dig selv, hvad dit mål er. Undersøgelser er en pæn måde at få lidt ekstra ændring i lommen, men du vil ikke være i stand til at afslutte din dag job. Hvis du søger at gøre mere end 75€ / måned online, bør du kigge ind i affiliate marketing.
 • De fleste undersøgelse sites (og deres affilierede selskaber) vil begynde at sende dig tonsvis af spam.