Wkudk

Hvordan til at udtrække en JAR-fil

En JAR-fil er en samling af filer komprimeret med Java-værktøjer. Java-udviklere typisk komprimere deres Java-applikationer og-miniprogrammer i et enkelt JAR-fil til at forenkle distributionen. Dette format bruges typisk med software, der er bærbar, eller rettere funktionel på tværs af flere operativsystemer. Denne guide vil hjælpe dig med at udtrække og se indholdet af disse filer.

Steps

Hvordan til at udtrække en JAR-fil. Kontroller, at en java SDK installeret (java platform standard edition Development Kit).
Hvordan til at udtrække en JAR-fil. Kontroller, at en java SDK installeret (java platform standard edition Development Kit).
 1. 1
  Kontroller, at en java SDK installeret (java platform standard edition Development Kit). En version er inkluderet med Oracles JDeveloper. Det kan downloades fra Sun direkte, og et link er inkluderet i Kilder og referencer nedenfor.
 2. 2
  Find krukken. Exe-filen på indersiden af dette Java SDK mappe. Som standard er det inde i "bin" mappen af ​​SDK. En typisk standard placering på Windows er "C: \ Programmer \ Java \ jdk1.x.x_xx \ bin", hvor x.x_xx afspejler JDK-version. Nyere versioner kan have standardplaceringen sat til "C: \ Sun \ SDK \ jdk \ bin".
 3. 3
  Åbn et kommandovindue eller terminal, afhængigt af dit operativsystem, og gå til denne bin mappe. Eksempel til Windows: skriv at nå bin mappen.
 4. 4
  Udfør krukken. Exe nytte. Bruge både "x" og "F" parametre for at angive, at du udpakkede filer fra arkivet. Eksempel: vil udtrække alle de mapper og filer komprimeret inde i MyDownloadedFile.jar filen, og placere dem i den aktuelle mappe.

Tips

 • Brug "-C" parameteren for at kopiere at udtrække til en anden placering. Eksempel:
 • Alle JAR-filer åbnes automatisk inde i en Java integreret udviklingsmiljø (IDE), såsom JDeveloper. For at bruge disse filer uden for IDE, vil de nødt til at blive spare på en anden placering.
 • JDeveloper vil placere jar.exe filen inde i "JDK / bin" mappen.
 • Mange cross-platform applikationer adgang JAR-filer on-the-fly, så dekompression før adgang ressourcerne inde i disse filer kan ikke være nødvendig. Et populært eksempel er Mozilla Firefox, der bruger Chrome til at læse fra JAR-filer.
 • JRE er den runtime environment, som ikke omfatter jar.exe filen og andre Java-værktøjer findes i JDK.
 • Firefox 3.0 kan også gennemse JAR-filer, der starter den fil som "jar: file:/ /" og slutter med ". Jar /!"

Advarsler

 • Undgå at bruge populære kompression og dekompression forsyningsselskaber (dvs.: 7zip, WinZip), da disse kan udpakke filerne uden korrekt kapitalisering og / eller mappe placering.