Wkudk

Hvordan til at vælge en cykel

Der mange forskellige typer af cykler og mange forskellige typer af mennesker med forskellige cykling behov. Nogle mennesker kan lide tricks, nogle lignende racer, og nogle lignende hastighedskontrol. Du bliver nødt til at tage hensyn til dine egne præferencer, når du vælger den rigtige cykel for dig selv.

Steps

Hvordan til at vælge en cykel. Lær om de grundlæggende typer af cykler.
Hvordan til at vælge en cykel. Lær om de grundlæggende typer af cykler.
 1. 1
  Lær at ride, hvis du ikke allerede kender. Det er det første og vigtigste skridt. Du kan gøre dette på stort set ethvert cykel, der er den rigtige størrelse for dig, men starter på en grundlæggende én hastighed cykel med coaster bremser er normalt bedst, da du ikke behøver at bekymre sig om at skifte gear og for / bag bremse sekvenser.
 2. 2
  Lær om de grundlæggende typer af cykler. Her er et par eksempler, med en kort beskrivelse af hver.
  • Standard cykler. Disse er gammeldags, enkelt hastighed cykler med coaster bremser (pedalen tilbage til bremse). God til afslappet Ridning omkring byen, hvis der ikke er nogen alvorlige bakker eller andre forhindringer.
  • BMX cykler. Lav profil cykler med 20 tommer, som regel knobby dæk. Disse er for "konkurrence" cykling på stier eller kurser. Og har kabel drives caliper bremser på de forreste og bageste. Disse cykler er enkelt gearet cykler.
  • Racercykler. Dette er en generel betegnelse for de traditionelle cykler designet til god ydeevne på fortovet. Der er en bred vifte af valgmuligheder inden for denne kategori, ofte de kan inddeles i to brede grupper af racing / ydelse eller touring. Racing cykler er designet til ren hastighed med vægt på lette vægt, og placere rytteren i en aggressiv kropsholdning. Tur cykler er designet til vedvarende komfort og transporterer belastninger. De har tungere komponenter til holdbarhed, monteringer til rack-og fender vedhæftede filer og har en mere oprejst kørestilling. Racercykler har traditionelt "drop" eller "aero" styret, som giver rytteren en række håndstillinger til komfort eller for at opnå en aerodynamisk kørestilling.
  • Mountainbikes. Cykler designet til offroad brug med kompakt stel, stabil håndtering, clearance for brede og knobby dæk og højere styr til en mere oprejst stilling. For kuperet terræn disse cykler vil normalt kommer med lav-range gearing. Der er mange typer designet til specifikke formål, såsom styrtløb versus cross-country racing. De kan udstyres med avanceret affjedring og skivebremsesystemer. Mountainbikes er også meget populær som all-around cykler på grund af deres alsidighed, med slick dæk, de kan være effektive på vejene.
  • Tandem cykler. Disse cykler har en ekstra sæde og sæt pedaler til to personer at ride sammen.
  • Liggende cykler. Disse cykler sæde rytteren i en "tilbagelænet" position med pedalerne frem, som er en mere naturlig stilling kræver mindre fleksibilitet end opretstående cykler. De kan monteres med forruden for god aerodynamik. Men de er generelt tungere og ikke kan matche udførelsen af ​​racing stil opretstående cykler.
 3. 3
  Vælg en mountainbike, hvis du kan lide at gå over store stød og snavs. Mange mountainbikes har mindst en front suspension, for at forbedre komforten og styreevne på ru overflader. Mountainbikes kan også være godt for almen urban ridning, på grund af den stabilitet og for at gå over kantsten og lignende. Begyndere kan finde mountainbike styr og kontroller nemmere at bruge.
 4. 4
  Tænk på dit påtænkte anvendelse. Hvis du ikke har til hensigt at ride på asfalterede stier, vil en landevejscykel være mere effektiv. Men racing stil cykler vil ikke være meget behageligt eller praktisk for casual eller praktiske ryttere. Det kan være svært at finde flere komfort-orienterede racercykler i butikker, de har tendens til at skubbe enten racercykler eller mountainbikes. En populær middelvej er "hybrid" stil cykel.
 5. 5
  Hvis du ønsker at montere en kurv, saddeltasker eller en baby sæde, vil du ønsker at være sikker på rammen er kompatibel med disse enheder. Mange cykel butikker har komplette samlinger med disse vedhæftede filer allerede monteret, så der vil ikke være nogen tvivl om deres egnethed.
 6. 6
  Vej-og mountain bikes har normalt gear og skiftere, som regel drives af en slags udløser. De er meget nyttige for de fleste ryttere, især i kuperet terræn eller til high performance. De lader dig justere din trædekraft at tage højde for bakker, vind, eller din egen træthed. Disse systemer også tilføje betydelige omkostninger og kompleksitet (og vægt). Af denne grund, eller bare for den udfordring, vælger nogle ryttere en cykel med et enkelt gear ("singlespeed" cykler). Enhver cykel kan omdannes til en singlespeed, men medmindre rammen er designet til det, vil en kædestrammer være påkrævet.
 7. 7
  Pasformen af cykel er vigtigt at overveje. Forskellige cykler har forskellige dimensioner for varierende kropstyper. Sørg for, at straddle højden ikke er for høj for dig, så montage og demontage vil være behageligt og nemt. Cykler er udstyret med dæk fra 12 "til børns cykler, op til en standard 26 eller 28 tommer, for voksne, og endnu højere for specialiserede racercykler.
 8. 8
  Test ride en cykel, før du køber det. Hvis du ikke kan få den cykel butik for at lade dig prøve deres ud, gå til en anden butik, eller låne en fra en ven. Det er lettere at få en cykel, der passer, end at justere og få tilvænnet til en, der ikke gør.
 9. 9
  Køb eller få din cykel professionelt samles. Dette er især tilfældet med udvendige udstyrede cykler, men at have det gjort professionelt sikrer, at alle møtrikker og bolte er installeret og spændt korrekt, og alt tilbehør er korrekt monteret og justeret korrekt, så godt.

Tips

 • Købe en cykel vil være meget lettere, hvis du vælger en cykel butik snarere end et "big box" butik, da butikken bør ansætte dygtige folk der kan hjælpe dig med at træffe et godt valg.
 • Mountain bikes er ofte købt til brug som generelle formål racercykler. Mens de er behagelig og nem at ride på vejen, er der to ting at holde øje med, hvis du kun vil have det som en generel landevejscykel:
  • Få skærme: Et problem med mountainbikes, er, at de virkelig er beregnet til off-road cykling, hvor mudder, blade og pinde kan blive fanget i skærmene, derfor har de en tendens til ikke at have skærme. For din daglige cykle på vejen, er skærme vigtigt (ellers vil du få en mudret streak op ryggen, og andre cyklister og trafikanter vil få dækket dit spray når man kører bag dig). Medmindre du virkelig ønsker din mountainbike til seriøs off-road cykling, insistere på god kvalitet skærme, der dækker hele hjulet (ikke bare en af dem, de såkaldte CRUD catcher 'stil plastikskærme der passer under sadlen - gem dem til off -road cykling).
  • Undgå chunky dæk: mountainbikes tendens til at have meget chunky dæk, med dybe slidbaner. Denne slags dæk er afgørende for at gribe i mudder, men på en vej (selv en våd én), kun den dybe slidbanen tjener til at gøre cykling vanskelig. Den ekstra energi, der kræves for at cykle med chunky dæk er betydelig. Du kan høre den lave brummen, de genererer! Så medmindre du virkelig har brug cyklen til seriøs off-road ridning, bør du få dæk med lavvandet slidbane. Glat slick-dæk er gode til landevejskørsel, men mest til væddeløb, kan de være glatte i vådt og dyre. Men der er et godt udvalg af generelle formål road dæk med lavt slidbane, gør disse en fremragende dæk til en mountainbike til brug på vej.
  • Mountainbike styret kan blive ubehageligt efter et stykke, når dine hænder er i samme stilling for længe. Der er et par ting, du kan prøve at gøre ved det. Den ene er bar slutter: Disse er ekstra "horn", der klæber på enderne af styret, og give et alternativ greb. De kan også gøre det nemmere at få din krop fremad for klatring eller træde i pedalerne i vinden. En anden mulighed er greb selv, nogle virksomheder såsom Ergon gør bugt med en mere anatomisk formet bule som du kan finde mere komfortable end de simple runde rør greb.
 • Kende de forskellige former for cykler, og de er Mountain / Freeride cykler, racercykler, Trail Bikes, Dirt Jumping cykler, BMX cykel og Dirt Bike.
  • Hvis du ønsker at ride på snavs, jord og græs og vil ramme et par tricks og hop på den måde, du vil have en Mountain / Freeride cykel eller en Dirt Jumping cykel. Disse cykler er det bedste for snavs spring og laver road tricks som CatWalking.
  • Hvis du ønsker at ride som de professionelle i Tour de France race eller har planer om pendling på din cykel, vil du sandsynligvis have en landevejscykel i tankerne. Vejen cykel har meget tynde dæk, så du kan gå rigtig hurtigt. Racercykler ikke anvendes til tricks eller snavs jumping.
  • Også hvis du ønsker at ramme store spring, ET en Dirt Jumping bike, da de er de bedste til at hoppe og laver den slags tricks.
  • For det tidspunkt, hvor du ønsker at gå til Cykel / Skate park og ramte nogle søde tricks på halfpipe eller skinner. Du vil have en BMX cykel, er disse cykler lavet til tricks, fordi de er så små og lette.
  • Hvis du ønsker at gå ved høje hastigheder og ønsker at betale store penge, kan du ønsker en snavs cykel. Disse cykler har en motor / motor i dem, og vil gøre dig hurtigere forbi alle de regelmæssige motorcyklister.

Advarsler

 • Brug en hjelm på alle tidspunkter. Hovedskader kan deaktivere dig for resten af ​​dit liv.