Wkudk

Sådan ændrer et billede baggrund i MS paint (grøn skærm)

Har du nogensinde ønsket at ændre baggrunden på et billede, men har ikke råd Adobe Photoshop eller andre dyre programmer? Eller måske du bare ønsker at fjerne baggrunden og erstatte den med en solid farve eller mønster. Uanset hvad du ønsker at gøre, er der en nem måde at gøre det - det kaldes greenscreening.

Steps

Sådan ændrer et billede baggrund i MS paint (grøn skærm). Åbn det billede, du ønsker at grøn skærm i Microsoft Paint.
Sådan ændrer et billede baggrund i MS paint (grøn skærm). Åbn det billede, du ønsker at grøn skærm i Microsoft Paint.

Vælg det billede

 1. 1
  Åbn det billede, du ønsker at grøn skærm i Microsoft Paint. Andre kompatible formater omfatter:
  • Bitmap (BMP)
  • Digital dekompression (almindeligvis kaldet JPEG)
  • Graphics Interchange Format (GIF)
 2. 2
  Hvis billedet er større end skærmen, flytte til nederste venstre hjørne. Zoom ind til 800 procent ved at klikke på ikonet med forstørrelsesglasset (på værktøjslinjen), og derefter vælge 8..

Vælg farvepaletten & skitsere billedet

 1. 1
  På farvepaletten, vælg limegrønne farve. Limegrøn er almindeligt brugt, fordi det sjældent forekommer hvor som helst på billedet, der skal skæres ud.
 2. 2
  Vælg linje værktøj og begynde skitserer den genstand, der skal skæres ud.
 3. 3
  Hvis objektet er mod en lys baggrund, skal du bruge blyant til at røre eventuelle ubesvarede pixels. På dette tidspunkt bør du have en tyk grøn linje omkring dit objekt.
 4. 4
  Højreklik på den limegrønne farve (palet) og bruge markeringsværktøjet til at markere og slette rektangulære områder af baggrunden. Sørg for at du ikke går ind i objektet. Må ikke bekymre dig for meget om præcision, er der en måde at slippe af med overflødige trekanter omkring figuren i næste trin.
 5. 5
  Klik på viskelæderet værktøjet og vælge den mindste firkant på den menu, der vises. Slette alle pletter omkring den figur, du gik glip mens slette rektangler.
 6. 6
  Du har nu en grøn screenede genstand. Hvis du ønsker at lave en fast farve værktøj, zoome ud til 100 procent (1 på zoom-menuen) og klik på fyld (malerspand) værktøj. Vælg derefter din valgte baggrundsfarve fra paletten, og klik hvor som helst på det grønne område - det vil ændre baggrunden.

Flyt billedet

 1. 1
  Hvis du vil flytte objektet til et andet baggrunden, skal du klikke på den hvide farve fra paletten, og brug fyldet værktøj (forklaret i trin ovenfor) for at vende hele grønne screenede baggrund hvid.
 2. 2
  Tryk på Ctrl + a. Klik derefter på den anden (nederst) ikonet for den værktøjslinje, der vises.
 3. 3
  Sørg for, at den nye baggrund for dit objekt er åbent i et andet vindue MS maling. Nu kopiere værket (CTL + C).
 4. 4
  I den anden maling vinduet, indsætte dit arbejde (ctrl + v). Træk den på plads, og klik et sted på værktøjslinjen. Gem dit arbejde, og du er færdig.

Tips

 • For at denne metode til at fungere, skal indsæt indstillinger sættes til gennemsigtig. Undladelse af at gøre dette vil resultere i baggrunden fra det originale billede bliver overklistret den nye baggrund. Pastaen Indstillinger Værktøjslinjen vises under hovedværktøjslinjen i venstre side af dit billede, når enten markeringsværktøjet anvendes.
 • Ved hjælp af denne metode, grøn screening er ikke så nemt som det er at bruge software som Adobe Photoshop. Men det betyder en rimelig god job hvis du er forsigtig.
 • Hvis du har en afrundet kant, kan du bruge den buede linje værktøj - klik på den kurvede line option fra værktøjslinjen og trække lige linje fra begyndelsen af ​​kurven til ende. derefter trække den linje udad med din mus til de passer til kurven.
 • Ganske ofte vil du sandsynligvis til at lave en fejl, eller omgøre en linje. holde fingrene på tasterne Ctrl + Z, da denne tastekombination tillader dig at fortryde den sidste handling.
 • Jo større dit billede er, jo længere tid vil det tage at gå rundt om den. Hvis du ønsker at gøre det mindre, skal du trykke på Ctrl + A og træk i det nederste højre justering notch opad - prøv at holde andelen, som dit billede vil være fortrak, hvis du ikke gør.
 • Det er meget nemmere at redigere mere detaljerede billeder, hvis du zoome ind hele vejen. du kan gøre dette ved at klikke på "View" "Zoom" og "Custom" eller ikonerne for zoom på toppen, hvis du bruger en nyere version af maling.

Advarsler

 • Må ikke blive fristet til at bruge din mus pad s rullehjul, mens du holder viskelæderet - en fundamental fejl i MS Paint forårsager en enorm grøn stribe ned dit objekt, og det kan ikke fortrydes med fortryd (Ctrl + Z) værktøj.
 • Må ikke laver for mange fejl på en gang! Fortryd værktøj i Paint virker kun på de sidste 3 handlinger, så hvis du laver en fejl, reverse med det samme.
 • Det siger sig selv, at hvis din computer går ned eller du tæt male et uheld, vil eventuelle ikke-gemte ændringer tabt. For at forhindre tab af for meget arbejde, skal du trykke Ctrl + S med jævne mellemrum.

Ting du behøver

 • MS Paint
 • En Picture