Wkudk

Sådan at duplikere poster i glemsel til Xbox 360

Ønsker du at duplikere poster i din beholdning i Oblivion? Her er hvordan.

Steps

Sådan at duplikere poster i glemsel til Xbox 360. Få en flok af pile af enhver type.
Sådan at duplikere poster i glemsel til Xbox 360. Få en flok af pile af enhver type.
 1. 1
  Få en flok af pile af enhver type.
 2. 2
  Kast en punch, svinge dit sværd, tegne din bue, eller bruge dine medarbejdere. Mens handlingen er stadig i bevægelse, indtast opgørelsen menuen.
 3. 3
  Unequip eller udstyre dine pile to gange. Der vises en meddelelse siger, at du ikke kan skifte våben, mens du angriber.
 4. 4
  Find det emne, du ønsker at duplikere og slippe det. Nu, når du afslutter opgørelsen, vil det emne, du faldt at duplikere vises, og mange flere vil komme til at være det element, og falder til jorden.

EFTER PATCH 1.2

 1. 1
  Har multipla af en rulle, kan du købe 16 af en rulle i den mystiske emporium.
 2. 2
  Gå til din menu (B) og klik på ruller, to gange. Du vil ikke få besked.
 3. 3
  Drop den vare, du har mindre. Det vil blive vist.
 4. 4
  Vælg den droppede punkt op og gentag så mange gange som ønsket. (Bemærk: Skifte poster efter et par gange hjælper fremskynde processen)
 5. 5
  Du kan også trykke og holde (A), som hvis du bruger rulle, så gå til det emne, du vil dublere, drop det (X), så lad gå af (A), lukke din menu, og der du går!

Tips

 • Denne snyde vil kun fungere, hvis antallet af duplikerede poster er lavere end antallet af udstyret pile.
 • Hvis du keder dig, få de 16 ruller, derefter klone 1 forskellige rulle. Kun afhente 1 rulle og gentag. Når du keder dig, pick 'em alle op og du vil få omkring 300 skriftruller! Det anbefales at gøre dette med Umbra skjold.
 • Bemærk: Hvis du har, sige 100 skriftruller duplikeres. duplikeres det element, du ønsker, så drop 10 af dem, så du har 100 skriftruller og 90 Daedric hjerter. vil du så drop 9 hjerter indeholdende 10 within.This er en bedre trick, hvis du ønsker at kopiere en masse elementer uden at crashe dit spil. I stedet for at droppe 90 Daedric Hearts på én gang. Du kan gøre dette med næsten alt, der ikke er Quest relateret.
 • Sådan at duplikere stjålne genstande. Få det emne, du gerne vil duplikere, tage det til et hegn, hvis du er i tyvene guild, sælge det, og derefter købe det tilbage, og elementet ikke længere stjålet.
 • Det bedste sted at duplikere i et stort åbent rum, som midten af ​​vejen. den måde, er der ingen chance for at du ved et uheld at stjæle et element.
 • Den grundlæggende regel for dette er, at de fleste fortryllet, stjålet og sjældne genstande der ikke fungerer, men der er nogle få undtagelser.

Advarsler

 • Din skærm går lidt stuttery hvis du gør det for meget (en tip-prøv at overlappe tusindvis af vandmeloner i en stor tom gade. Spillet vil med tiden fryse!)
 • Pilene glitch vil ikke længere arbejde med den seneste 1.2 patch aka Shivering Isles patch, men patch vil gøre det muligt ruller glitch.
 • Hvis du har for mange af en vare (ligesom 300 grand soul gems), vil du sandsynligvis komme over belastet.
 • Denne glitch har været kendt for lejlighedsvis rodet op i spillet, nogle gange til det punkt helt tørre spil hukommelse.