Wkudk

Sådan at slå skrigende mantis i metal gear solid 4

Dette er en simpel guide til at besejre Screaming Mantis i Metal Gear Solid 4. Vejledningen indeholder spoilers og bør ikke læses, medmindre du er komfortabel med at ødelægge noget i MGS4. Spoilere er alle mindre.

Vejledningen er skrevet med erfaring i alle former for MGS4. Det er skrevet med det gennemsnitlige gamer i tankerne.

Steps

Sådan at slå skrigende mantis i metal gear solid 4. Umiddelbart sprøjte selv (L2 til sprøjte og X) og derefter skifte til rationer, hvis dette ikke er et BBE eller andre elite emblem løb.
Sådan at slå skrigende mantis i metal gear solid 4. Umiddelbart sprøjte selv (L2 til sprøjte og X) og derefter skifte til rationer, hvis dette ikke er et BBE eller andre elite emblem løb.
 1. 1
  Forbered. Sørg for at du har den M4 udstyret med masser af ammunition. Selv om dette er et nej dræber kørt gøre dette, vil du ikke skade din indsats. Den skudhastighed skal indstilles til automatisk. Køb et omfang for din M4, hvis du ikke allerede har, igen afgørende, bør det koste dig 17500DP. Hvis du ikke har råd til denne bruge M14 hvis tilgængeligt og indstillet til semi-auto. Køb et greb, hvis du kan, vil dette i høj grad gavne dig. Nu udstyre Mosin Nagant, hvis du ikke har det udstyre M870 Brugerdefineret med ring skud, eller stun granater. Sker alle dem bare bruge sprøjten, det er det mest effektive middel (vil blive forklaret), men den mest farlige.
 2. 2
  Umiddelbart sprøjte selv (L2 til sprøjte og X) og derefter skifte til rationer, hvis dette ikke er et BBE eller andre elite emblem løb. Hvis det er, så skifte til Solid Eye for tiden. Sprøjten er acceptabelt at bruge i en emblem løb.
 3. 3
  Kør lige frem og op ad trappen til højre ignorerer alle de tilflugtssted troopers. Hvis dette er din første gang, og det er ikke et emblem køre med alle midler tage ned nogen, komme i din måde fra dette punkt, men hvis det er en emblem køre husk de alle tæller som dræber selv døde (dem, der falder og dør, når du tranquilize). Når din på toppen visningsområde, alle passager for rationer kontrollere, er der i alt 3, hvoraf den ene er ved siden af ​​en kolonne til højre. Hvis du ikke har brug rationer fortsætter.
 4. 4
  Hvis dens din første kører, brug m4 til at angribe både dukker, enten er god.
 5. 5
  Hvis det er en tilbagevenden forsøg, brug din m4 på mantis dukken (rød dukke) alene.
 6. 6
  Scope. Omfanget vil gøre alting nemmere, også kommer til muligheder, og gøre bevægelsen hastigheden på alt for at 10 er en stor hjælp. Hold brænding ved din dukke, og da hun skriger "Snake" drop omfanget visningen og køre. Hun vil derefter flyve på dig, og gå glip af, benytte lejligheden til at skyde på dukkerne ubeskyttede. Hun kan gøre 2 angreb i rækkefølge, være klar til at. Hun vil også affyre vinger, er der ikke meget du kan gøre, men prøv at undgå dem. De gør store skader i Extreme-mode.
 7. 7
  Til sidst hun vil gøre Meryl angribe dig via mediet af cut scene. Dette er fase 2. Tag Meryl ned med M870, eller hvis du kan komme til hende, Grib hende om halsen og marmelade sprøjten ind i hende. Så benytte lejligheden til at angribe Mantis »dukker yderligere. Holde kørende fra Meryl, holde fyring og forebyggelse Mantis fra at angribe. I denne fase vil hun ofte bruger Meryl og Haven soldater til at forsvare dukker. Skyde dem i foden én eller to gange, bør ikke dræbe dem, hvis du ikke har noget imod at dræbe Mantis soldater, dræbe dem og holde fyring igennem du sandsynligvis får ramt dukken. De beroligende våben kan være en smule langsom, men hvis dine mål godt med alle midler bruge det til at flytte ligene.
 8. 8
  En anden cut scene med tiden skal begynde, hvor Meryl er tvunget til at forsøge at tage sit eget liv. Brand på Meryly med Mosin Nagant. Hvis du ikke har Mosin Nagant, tage hende ned med M870 eller sprøjten (grab og stikke). Sørg hendes udholdenhed bar (psyke er du vil) i ved 0, før du genoptager dit angreb af dukkerne. Hun vil bruge organer til at forsvare dukkerne mindre nu.
 9. 9
  Til sidst vil hun droppe en dukke, straks droppe din rækkevidde og køre til dukken. Når du har dukken, antager dens din første gang, bør du vende tilbage til den øverste visningsområde og genoptage angribe den anden og sidste dukke, indtil hun falder det. I ekstrem niveauet hun kan re-gyde dukker. Hvis du har fundet tager dukken ned let, det er god måde at få DP. Men hvis dette er din første løb vil du ikke være i stand til at gøre dette. Hvis dens en anden eller yderligere løb, bør du lige har taget ned Mantis dukke. Hvis du ønsker, kan du tage ned den anden dukke til DP. Ellers angribe Mantis med sin dukke, hold L1 og ryst controlleren mens hun ryk rundt, indtil hendes liv bar hits 0.
 10. 10
  Hvis det var din første løb, gå til at tage ned den anden dukke, og derefter bruge mantis dukke på mantis, som tidligere forklaret (hold L1, og ryst). Der vil ikke være yderligere scener, indtil shes døde.
 11. 11
  Når hendes rustning falder en anden b & b sekvens vil opstå, dræbe eller beroligende hende som nødvendigt. Tillykke, du har besejret Screaming Mantis.

Tips

 • Dukkerne er værd 100.000 Dp hver. Dette er en ærværdig beløbet og dukker er en stor lønmodtager se, da de re-gyde. Jeg har kun været vidne til re-gyde i ekstrem niveauet dog.
 • Husk at bruge sprøjten på dig selv, hvis nogen af ​​hendes kugler ramte dig, eller du vil være i stand til at angribe hendes dukker.
 • Husk at bestanden op på ammunition, og sørg for du har alt, du behøver.
 • Killing hende første gang (med Armour på), som med alle de B & B core tæller ikke som et kill, så fortvivl ikke, heller ikke ved hjælp af Komprimer "eller sprøjten ødelægge køres.
 • Husk at tage de lyddæmpere på våben, der bruger dem (M4, M14 osv.), hvis kun at bevare dem, er de ikke behov for på nuværende tidspunkt.
 • Hvis det er en BBE køre stun granater er nyttige til at holde væk fra Haven troopers, uden at såre nogen, men kan vildlede dig.
 • Lyt til iPod sangen "Subsistence Action" for at øge nøjagtigheden, mens guerillaen dukkerne. Brug "Sailor" eller "Rock Me Baby" for at øge virkningen af ​​sundhedsmæssige emner.
 • Major spoiler: Hvis du venter og lade verden flugten af ​​farve efter hun har dropper sin Armour, og ikke angribe hende, vil du låse op for et hemmeligt hvidt rum. Du kan tage billeder af hende her, og hvis du spiller en bestemt sang, du kan gøre hende danse. Du har 3 minutter til at afslutte hende nu eller hun vil dø.
 • Ikke at dræbe hende, bare gøre hende pass ud via udholdenhed / psyke kill, får du hendes ansigt camo.

Advarsler

 • Killing Haven Troopers tæller som et kill, selvom de allerede er døde. Jeg kender vanvid, men holde det i tankerne.
 • Brugen af ​​rationer vil gøre BBE køre ødelagt, så ikke have dem på, og være ekstra omhyggelig med at sikre, at du forhindre hende fra at bruge knivene, de er dødelige.

Ting du behøver

 • En kopi af MGS4
 • En PlayStation 3
 • M4 (eller M14 snigskytteriffel), og 17500 DP (eller rækkevidden alligevel).
 • Den Mosin Nagant og M870. (Eller MK2 / Stun granater)
 • Sprøjte