Wkudk

Sådan at spørge din professor om en anbefaling via e-mail

Så du har brug for en anbefaling fra en professor om et stipendium? Grad skole? Et job? Hvis du gør din anmodning via e-mail, skal du følge disse trin for at gøre det høfligt og effektivt, og få den bedst mulige reference.

Steps

Sådan at spørge din professor om en anbefaling via e-mail. Forbered dig på at sende din e-mail anmodningen mindst 5-6 uger før den dato, hvor anbefalingen skal være modtaget.
Sådan at spørge din professor om en anbefaling via e-mail. Forbered dig på at sende din e-mail anmodningen mindst 5-6 uger før den dato, hvor anbefalingen skal være modtaget.

Skrive din email

 1. 1
  Forbered dig på at sende din e-mail anmodningen mindst 5-6 uger før den dato, hvor anbefalingen skal være modtaget. Må ikke vente til sidste øjeblik med at spørge dem. De fører travle liv, og du ikke vil have dem at haste igennem din anbefaling, hvis de selv kan gøre tid til at skrive det.
 2. 2
  Vælg en passende professor. Før du vælger hvilken professor til at bede om en anbefaling, så spørg dig selv:
  • Er dette professor kender mit navn?
  • Har jeg nogensinde talt med denne professor uden for klassen?
  • Fik denne professor give mig en lødighed på "B" eller højere i kurset?
  • Har jeg taget mere end ét kursus med denne professor?
  Du ønsker at vælge en professor, der kan skrive et brev, der indeholder specifikke oplysninger om dine personlige egenskaber eller bedrifter snarere end "glitrende almindeligheder." Jo mere du kan svare "ja" til ovenstående spørgsmål, jo større er sandsynligheden du gør et klogt valg.
 3. 3
  Adresse brevet korrekt. Selvom dette er en e-mail, du vil have det til at se godt ud. Hvis du var på en første navn grundlag (hvilket betyder at de specifikt bedt dig om at kalde dem ved deres fornavn, og du gjorde det hele tiden) løse det ved deres fornavn. Ellers bruger deres passende titel. Lad os lade som om vi er ved at skrive et brev til Dr. Jones, som var din professor for Arkæologi. Dr. Jones var ikke på et fornavn grundlag med dig, så du vil starte brevet med: "Kære Dr. Jones" efterfulgt af et komma eller et kolon.
 4. 4
  Put "anbefaling til [dit navn]?" som emnelinjen.
 5. 5
  Start første afsnit ved at angive hvad du vil:. "Jeg skriver for at spørge, om du ville være villig til at skrive en anbefaling for mig" Må ikke holde ham eller hende gætte. I de næste par sætninger, lægge ud de faktiske forhold:
  • Dit navn
  • Skoleår
  • Major
  • Hvilket kursus eller kurser, du tog med denne professor, hvornår og hvilken kvalitet du har tjent
  • Hvorfor du har brug for en anbefaling [dvs hvad du søger]
  • Når anbefaling brev skyldes
 6. 6
  Skitsere dit forhold til professor i følgende afsnit og påpege, hvorfor du har bedt ham eller hende specifikt. Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du er interesseret i stipendium, kandidatuddannelse eller job, som du har brug for referencen.
  • Du ønsker ikke at bruge verdslige årsager som "Jeg ønsker at arbejde der, fordi de tilbød de fleste penge" eller "Jeg ønsker at gå til denne skole, fordi den grad ser rigtig godt ud på et CV."
  • Være professionelle og sige noget lignende, "Jeg valgte at anvende til dette museum, fordi jeg var meget begejstret om deres tribal artefakter afdelingen."
  • Er dette professor har nogen særlig forbindelse, du er klar over dette selskab eller tjenestested? Eller hvis det er en skole, er han / hun en elev? Hvis ja, omfatter det. "Jeg ved, at flere stykker øjeblikket udstillet blev erhvervet af dig under din tur til Amazon. Jeg er meget håb om, at jeg kunne vinde en position i en afdeling med sådan et godt afrundet kollektion at arbejde med."
  • Hvis din erfaring med denne professor haft nogen indflydelse på dit valg, så sig: "Jeg havde ikke overvejet at gå ind i forskning, indtil jeg tog din cellebiologi klasse, motiverede mig til at få en del tid job i Dr. Jin laboratorium og nu har jeg. 'm begejstret for muligheden for at gøre forskning i stamceller efter grad skole. " Du skal dog ikke tvinge det, hvis det ikke er sandt.
 7. 7
  Brug det tredje afsnit, som en mulighed for at antyde, hvad du gerne vil professoren at sige om dig: Du ønsker at medtage oplysninger om dig selv, som de måske ikke være opmærksomme på. Nogle subtile måder at lade dem vide, er:
  • "Jeg tror, ​​at du er klar gennem vores samtaler og min deltagelse i dit kursus, at jeg er dedikeret til det arkæologiske område. Jeg har gennemført min uddannelse i arkæologi som i juni i år. Jeg var også i stand til at internere på museet under dr Marcus Brody, som jeg tror, ​​du kender. Jeg har også stor erfaring i katalogisering elementer opnået gennem mit praktikophold. "
  • »Mine andre referencer vil være i stand til at tale om min akademiske evner, men du er den eneste, der virkelig ved, hvor hårdt jeg arbejdede på min senior afhandling, og nogle af de forhindringer, jeg står over for. Jeg håbede måske du kunne tale om, hvordan jeg håndterer stress og håndtere tilbageslag, fordi disse er kvaliteter udvælgelsen udvalget ønsker at se. "
 8. 8
  Giv dem detaljerne. Hvor kommer det brev nødt til at gå? Og når du har brug for det? Du er allerede bede dem om at sætte sig og skrive brev til dig. Må ikke bede dem om at tage det og sætte porto på det for dig, også. Du ønsker at være den mindste mængde af problemer, så professoren ikke generet af at skulle gøre arbejdet, du kunne have gjort for dem (og bør have). Plus, denne måde kan du forsikre dig selv, at den blev sendt. Hvis de tilbyder at sende det til dig, så lad dem. Hvis de altid glemmer at gøre ting som sætter elementer i mail eller lønklasse eksamener, så fortæl dem, at du har brug for eller ønsker at præsentere det i person med andre bogstaver eller andre materialer. På den måde kan du være sikker på at du har det. Men medtage dette i e-mail, så de kender den tidsramme.
 9. 9
  Luk med oplysninger om, hvordan du vil følge op:.. "Jeg vil aflevere formular og en frankeret svarkuvert i dit fakultet postkasse denne uge vil jeg også sende dig en e-mail påmindelse en uge før anbefalingen skyldes Thanks igen. " Eller, "Jeg har brug for at indsende anbefaling af August 3rd. Hvis du er villig til at skrive mig en anbefaling brev, så lad mig det vide og jeg ville være glad for at komme med dit kontor enhver tid at samle det op."
 10. 10
  Tak dem, uanset om de skriver brevet. "På forhånd tak for din tid, og overvejelse. Jeg ønskede også at udvide en ekstra tak for den tid, jeg har brugt under din instruktion. Jeg nød virkelig dit kursus, og jeg kan ikke udtrykke, hvor meget jeg har taget væk fra Arkæologi 101. ". Hvis de virkelig var at særlige lærer, kan du være mere overstrømmende i din ros. "Jeg ved, jeg vil tage de ting jeg har lært på den kurs, og anvende dem i mit livsværk. Din mentoring virkelig havde en positiv indvirkning på mit liv, og jeg kan aldrig takke dig nok." Tilbyd at skrive anbefaling brev dig selv og få dem underskrive det. Denne måde, det sparer dem tid og kræfter, så de vil være mere villige til at gøre det, og du vil være i stand til at omfatte ethvert indhold, du ønsker.
 11. 11
  Følg igennem som lovet af levere de nødvendige materialer og sende en påmindelse. Opfølgning e-mail med et telefonopkald, hvis du ikke har hørt noget i en uge, to på det mest. Hvis du har brug for at ringe, ikke antage noget. Først, se om de selv har set din e-mail. Hvis ikke, være parat til at gøre din anmodning verbalt.
 12. 12
  Før fristen, tager ansvar for kontrol med stipendium program, graduate skole, eller potentiel arbejdsgiver at kontrollere, at henstillingen blev modtaget. Hvis ikke, så send en kort, høflig email til professoren og tilbyde at betale for eksprespost.
 13. 13
  Tak dem igen. Når du får din anbefaling, sende en tak note til professoren. Hvis indstillingen er i de rette hænder, sende professoren en håndskrevet tak note via amerikanske post, ikke via e-mail. Det er ikke kun høflige og det rigtige at gøre, men du ved aldrig, hvornår det vil betale ydelser ned af vejen. Du kan få brug et andet brev på et andet tidspunkt, eller hvis du er i et lignende område, kan de være i stand til at hjælpe dig på et andet tidspunkt. Hvis bogstavet gør det trick, og får dig stillingen, så ring til professoren for at dele de gode nyheder!

Tips

 • Læs det, før du sender den. Sørg for at du ikke har nogen stavefejl eller grammatiske fejl. Lad en anden læse korrektur det for dig, hvis du ikke er en stærk forfatter.
 • For at undgå at virke anmassende, sende en tak note til professorerne en uge eller to inden forfaldsdatoen, der nævner den dato i forbifarten, som en påmindelse.
 • Vedhæft dit CV til e-mailen, og påpeger i den e-mail, at det er fastgjort til professorens reference.
 • Brug en kuglepen eller kuglepen i sort for at udfylde den del af de former, du måske ønsker din professor at bruge, hvis du har nogen.
 • Husk dem, der hjælper dig, og altid være villig til at tilbagebetale favor. Et eksempel kunne være at du får at museet job og en sommer praktikplads åbner op for studerende. Man kunne kalde Dr. Jones og lade ham vide, så han kan gøre sine elever opmærksomme på åbningen.
 • Hvis du har brug for en henstilling om kort varsel, skrive en kort e-mail beder om han eller hun har tid til at gøre en engangs-fordel for dig og forklare omstændighederne. Hvis du får et positivt svar, skriv en anden, mere detaljeret email.

Advarsler

 • Nogle professorer vil tage anstød til at blive bedt om en anbefaling via e-mail. Besøger professor i kontortiden, planlægning af en aftale, eller foretage et telefonopkald, viser, at du er villig til at opgive din tid og energi snarere end blot at skrive en mail.
 • Husk, at de ikke er forpligtet til at skrive anbefalinger. Dine professorer har generelt brugt årtier arbejder meget hårdt på at opbygge deres omdømme. Når de skriver en anbefaling, er de sætte dette omdømme på spil. I almindelighed er de kun kommer til at gøre det for studerende, hvem de virkelig tror i.
 • IKKE bede om at læse en kopi af brevet, før det sendes. Det er ikke hensigtsmæssigt at gøre dette, da ideen er, at professoren sender en ærlig evaluering, uden at skulle forklare ham / hende selv til den studerende. Hvis du mener, at professoren ikke kan have stor ting at sige, så spørg, hvis de mener, at de har de indtryk og materialer, som de har brug for at skrive en anbefaling, der vil gavne dig i dit mål for...
 • Hvis professoren giver et fingerpeg (fx en e-mail sendt til dig forud for et gennemført anbefaling), at hans / hendes anbefaling vil ikke være så gunstige, som du måske gerne, takke ham / hende for hans overvejelser og fortælle ham / hende, at du har fundet en anden dommer.
 • Aldrig liste folk "der kan anbefale dig positivt" uden forudgående aftale med dem. Dette gælder også, hvis du har arbejdet meget med disse mennesker, og tror du er sikker på at de vil.