Wkudk

Sådan bruger dit TV som computerskærm

Brug af et fjernsyn som en computerskærm kan være nyttigt på mange måder. Måske er du nødt til at lave en præsentation og ikke har en projektor, så du vender din 50 "HD TV. Eller måske er du konvertere din bærbare til en stationær, og ikke har en ekstern skærm. Disse er de samme begreber, der anvendes til en Home Theater Personal Computer (HTCP). Uanset årsagen, er der altid en måde at gøre det med en forholdsvis ny computer (formentlig ti år på de fleste).

Steps

Sådan bruger dit TV som computerskærm. Gennemgå computerens skærmindstillinger for at se om den er i stand til at bruge et tv som en skærm.
Sådan bruger dit TV som computerskærm. Gennemgå computerens skærmindstillinger for at se om den er i stand til at bruge et tv som en skærm.
 1. 1
  Gennemgå computerens skærmindstillinger for at se om den er i stand til at bruge et tv som en skærm. Hvis du tilslutter en HD-skærm eller HDTV, gå videre til Kontrollér tilgængelige forbindelser på computeren i en skærm. Den SD (Standard Definition) TV forbindelsesproceduren fortsætter nedenfor:
  1. Højreklik på skrivebordet og gå til egenskaber.
  2. Gå til fanen Indstillinger, og klik på avanceret.
  3. Kig gennem fanerne i det nye vindue skal du vælge indstillinger, der vedrører anvendelse af en tv-skærm.
 2. 2
  Kontrollér tilgængelige forbindelser på computeren i en skærm. De fleste moderne computere har et VGA-stik, men mange nyere typer har HDMI eller DVI-stik så godt.
 3. 3
  Kontrollér tilgængelige forbindelser på tv'et. Kig efter: 1) HDMI, 2) DVI, 3) VGA eller 4) S-VIDEO stik.
 4. 4
  Afgør hvilke stiktyper er til stede på både computeren og tv'et. Hvis mere end én type findes, skal du bruge dem i den rækkefølge præsenteret nedenfor for at lette tilslutning og at levere den bedste kvalitet video.
  • Hvis begge har en HDMI-port, skal du købe et HDMI-kabel.
  • Hvis begge har en DVI-port, købe en DVI-kabel.
  • Hvis begge har en VGA-port, skal du købe et VGA-kabel.
  • Hvis begge har et S-video-port, skal du købe et S-VIDEO-kabel.
 5. 5
  Slut tv'et til computeren. For at se billeder på tv'et, ét af disse kabler er alt, der er behov for at bære video fra computeren til tv'et. En separat kabel vil være behov for at sende lyd til TV'et, medmindre at bruge et HDMI-kabel. Ellers vil lyden spille fra computerens højttalere som sædvanligt. Bemærk "navn" af input for stikket på TV'et, hvis mærket. Typiske valg er den rigtige indgang på TV'et. Vælg input navn, der tildeles det stik i det foregående trin.
 6. 6
  Gå tilbage til displayet egenskaber (på computeren), og juster billedet på skærmen (center, højde, bredde osv. Efter behov.) Hvis skærmen ikke blev afbrudt for at tilslutte TV, vil det være nødvendigt at vælge den nye output kilde (sandsynligvis MON 1 eller MON 2) i trin nedenfor.
 7. 7
  Aktiver fjernsynet mulighed i computerens display egenskaberne for en SDTV. Skærmen bliver blank i et par sekunder, og derefter den tv vil vise computerens skrivebord. Hvis en HD-skærm eller HDTV er tilsluttet, kan det allerede blive vist - hvis ikke, skal du vælge en anden output-enhed (monitor), indtil visning på TV.

Tips

 • Hvis usikker kabeltyper, se op billeder på Google.
 • Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på kabler til digitale signaler. "Monster Cables" er generelt over dræbe. A 6 '(2m) HDMI eller DVI-kabler kan havde for ikke mere end 5€ til 10€ på internettet - noget mere end det er spild af penge. De billigere VGA kabler kan dog være problematisk. VGA-signaler er analoge, og den mindste forringelse af signalet begynder at være synlig på displayet (den længere VGA kabler og større skærme vil vise "ghosting" med den billigste kabler, så være parat til at udveksle kablet til en bedre kvalitet type). Vælge den billigste tykkere VGA-kabel for de bedste resultater på korte kørsler (6 'eller mindre) i 20 + / - tommer skærme.
 • HDMI-kabler vil passere kun lyd, hvis både TV og computer har HDMI-stik, hvis computeren / skærmkort sender lyd information over HDMI-stikket (nogle grafikkort ikke), og ingen adaptere er brugt. Hvis et VGA-eller DVI-kabel eller konnektor eller adapter benyttes, bliver lydsignaler stoppet ved at kabel eller stik. Et HDMI-kabel tilsluttes direkte til enhederne med HDMI-stik skal anvendes.
 • Det er muligt at finde adaptere og kabler til at forbinde forskellige typer af stik. Her er et par: