Wkudk

Sådan bruger Mozilla Firefox

Mozilla Firefox er en god gratis alternativ browser til Internet Explorer. Mozilla Firefox er hurtigere end Internet Explorer (IE) Derudover har mange virksomheder it-afdelinger oplever, at Mozilla Firefox er mindre sårbar over for virus og ondsindet kode. IE har været fyldt med sikkerhedshuller i årevis, og selv med udgivelsen af ​​IE7, forbliver Firefox browseren på valg. Denne ekstra beskyttelse er ikke blot et resultat af at være en mindre mål for potentielle angribere. Secunia, et firma kendt for at finde og rapportere sårbarheder rapporteret langt færre problemer for end for. Plus, det virker på alle større operativsystemer: Windows, Mac OS og Linux.

Steps

Sådan bruger Mozilla Firefox. Klik på "gratis download" linket og følg de enkle monteringsvejledning.
Sådan bruger Mozilla Firefox. Klik på "gratis download" linket og følg de enkle monteringsvejledning.
 1. 1
  Tjek om du opfylder minimumskravene. <br>
 2. 2
  Besøg Mozilla hjemmeside for at downloade den nyeste version af browseren Firefox. <br>
 3. 3
  Klik på "gratis download" linket og følg de enkle monteringsvejledning. <br>
 4. 4
  Kør Firefox browseren. Når du kører Firefox for første gang, vil du blive givet mulighed for at gøre Firefox til din standardbrowser. Klik på "Ja", hvis du vil have Firefox som din standardbrowser. <br>
 5. 5
  Firefox automatisk skal give dig mulighed for at importere dine foretrukne, historie eller andre data fra internet explorer. Hvis du ikke bliver bedt om det automatisk, kan du finde den i Filer> Importer. <br>

Tips

 • Også overveje at downloade Thunderbird ould fremstå som en stor mail-program.
 • Hvis du er udsat for phishing, kan du indberette phishing ved at klikke på Help og derefter Rapporter Web dokumentfalsk.
 • Overvej at tilføje yderligere funktionalitet.
 • Brug faner på Mozilla Firefox. Hvis du vil åbne en ny fane, skal du trykke på Ctrl og T, og for et nyt vindue Ctrl og N.
 • Google Toolbar til Firefox er tilgængelig fra.
 • Firefox har store temaer, tjek dem ud på Mozilla webside
 • Overvej at tilføje Googles værktøjslinje til Firefox
 • Overvej at medtage dine bogmærker på Firefox bogmærkelinjen. Det kan være meget nyttigt og kan spare din tid, når du ønsker at få adgang til websteder, som du ofte indtaster (din webmail, for eksempel). For at gøre det, skal du blot klikke på "Bogmærker", skal du flytte musemarkøren til bogmærket skal tilføjes, skal du klikke på det og trække det til bogmærke fanen, hvilket er lige under adresselinjen eller klik på stjerne-ikonet på adresselinjen. Du er klar! Næste gang du vil have adgang til dette websted, skal du blot klikke på det knap.
 • Firefox importerer også din IE favoritter på den første kørsel.
 • Hold Ctrl, Shift og P. En kasse skal vises spørger, om du ønsker at gå ind i Private Browsing. Klik på Ja. Din browserhistorik vil ikke blive optaget.

Advarsler

 • Nogle hjemmesider med usikre ActiveX kræver stadig Internet Explorer til at se dem korrekt. Et eksempel er OWA (Outlook Web Access). Se download forlængelse tip ovenfor.