Wkudk

Sådan downloader musik fra myspace

MySpace nylig opdateret deres media player, så det ikke længere er muligt at downloade musik gratis gennem webstedet. Men det betyder ikke stoppe dig fra at være i stand til at få den musik, du ønsker, især fra bands, der måske ikke er let tilgængelige for download. Her er 3 måder at få den sang.

Steps

Sådan downloader musik fra myspace. Søg efter den "rigtige" site for dig.
Sådan downloader musik fra myspace. Søg efter den "rigtige" site for dig.

Brug en "medlemskab" site

 1. 1
  Søg efter den "rigtige" site for dig. De fleste steder vil give dig en retssag medlemskab, så du kan downloade et par sange uden tilmelding til webstedet.
  • Et eksempel på god medlemskab hjemmesider er file2hd.com. Til denne artikel vil vi hente en sang med file2hd.
 2. 2
  . File2HD vil rippe musik fra nogle hjemmesider gratis, men de opkræver for at gøre det fra Myspace. Download vil koste mellem 1,45€ og 8,70€ (5€ 0,91 og 10€.50) per måned.
  • Få en gratis invitation kode. File2HD vil lejlighedsvist sende gratis invitere koder til deres. Hold øje med det.
 3. 3
  Købe et abonnement. Search "Premium File2HD" for at finde den side. Abonnementer behandles via PayPal. Hvis du ikke har en PayPal-konto, lære at starte en.
 4. 4
  Forbered sang til download. Indsæt Myspace adresse i URL-feltet. Check "Jeg har læst og accepterer Vilkår for brug." Klik på Lyd boble i bunden. Klik på Hent filer.
 5. 5
  Tjek dine valg. En liste af mulige filer du kan downloade, vises nederst på siden. Kontroller de emner, du ønsker.
 6. 6
  Konvertere filer. File2HD vil give dig mulighed for at konvertere filer. Hvis du kan genkende den sang, du ønsker, men mærke sin filtype er noget andet end MP3, skal du klikke på konvertere kassen. Vælg "... til MP3" på næste side.
 7. 7
  Find download. Når du har startet overførslen, skal det poppe op i bunden af ​​din side, når den er færdig. Igen bør File2HD standardindstilles Brugere / Dokumenter / musikmappe.

Hent et program

 1. 1
  Find den "rigtige" program for dig. Ved hjælp af en søgemaskine, find "download program for MySpace Music"
  • Nogle eksempler på gode download programmer omfatter: FreeMusicZilla, Audacity og Musicjacker. Til denne artikel vil vi hente en sang med Musicjacker.
 2. 2
  Hent musicjacker. Musicjacker tilbyder i øjeblikket en gratis prøveperiode, men for at downloade flere sange, du har til at købe 5€ 0,99 full download. Klik for at komme i gang.
 3. 3
  Klik på musicjacker fanen. Når du har installeret programmet og åbnede den, vil du se to faner øverst på skærmen - Musicjacker og Musicscraper. Musicjacker er den fane, du vil bruge til at downloade musik fra Myspace.
 4. 4
  Indsæt URL'en i medierne finderen. Under Musicjacker fane er en søgning bar med en globus til venstre. Dette er den Media Finder. Indsæt adressen på kunstnerens Myspace side i Media Finder og klik på Find Music.
 5. 5
  Vælg de sange, du ønsker. The Media Finder vil bringe et vindue liste over alle sangene på denne webside. Tjek dem, du ønsker, og klikke på Download.
  • Lytte til en sang, før du downloader. Du kan dobbelttjekke, at Media Finder har opført de sange, du ønsker, ved at dobbeltklikke på et element.
 6. 6
  Vent til download. I den store hvide boks, kan du se den sang dukker op og begynder at downloade. Når den procentdel bar på højre når 100%, overførslen er færdig. Du kan fremhæve elementet og klikke på Ryd for at fjerne det fra køen.
  • Ændre, hvor dine sange går. Output sti under download boks viser, hvor dine downloads går. Medmindre du angiver andet, bør Musicjacker sende filer til C: \ Users \ [dit navn] \ Documents \ Musik. Klik på knappen Indstillinger for at sætte filer i en anden placering.

Køb via myspace

 1. 1
  Brug søgemaskinen øverst på webstedet. Skriv navnet på den sang eller band, du ønsker at finde. Det kommer til at være lettere, hvis du kan søge den nøjagtige titel på den sang, du ønsker.
 2. 2
  En resultatsiden vil poppe op. Vælg "Music"-fanen. Det bør være den tredje i denne liste: Myspace, People, musik, videoer, fotos, spil og web.
 3. 3
  Rul ned til din sang. Sørg for, at kunstneren matcher. Sommetider folk vil "remix" sangene, så lyt til ende for at sikre, at dette er den version, du ønsker. Vælg det grå "køb" knappen ved siden af ​​dit resultat.
 4. 4
  Vælg "iTunes" eller "amazon" for at downloade sangen. Dette vil koste 5€ 0,29 og 5€ 0,99, hhv. Når du har valgt, vil webstedet automatisk omdirigere dig.
  • I iTunes skal du vælge "Se i iTunes." Dette vil automatisk starte programmet på din computer. Derfra kan du vælge "5€ 0,29 Buy". Sangen vil derefter downloade til din iTunes.
  • I Amazon, skal du vælge "Køb MP3 Song med 1-Click". Log ind på din Amazon-konto, og det vil automatisk downloade.

Advarsler

 • Downloade filer, du ikke selv er ulovligt i de fleste jurisdiktioner.

Ting du behøver

 • En computer
 • Adgang til internettet
 • Abonnement
 • Gratis Twitter invite kode (valgfri)