Wkudk

Sådan får 99 jæger i runescape

Ønsker du at prale til dine venner, at du har 99 Hunter? Ønsker du at få en færdighed til 99, men du er på et stramt budget? Vil du bare gerne vide, hvordan man får 99 jæger? Hvis du svarede ja til et eller flere af disse spørgsmål, chancer er du vil gerne denne artikel!

Steps

Sådan får 99 jæger i runescape. Få omkring 20k mønter.
Sådan får 99 jæger i runescape. Få omkring 20k mønter.
 1. 1
  Få omkring 20k mønter. (En meget nem måde at gøre dette på er at indsamle et par urter)
 2. 2
  Fra niveau 1, skal du enten spore polære kebbits (nord for relleka i de sneklædte jæger grunde) eller jagt Crimson mursejlere (nord-øst for at mobilisere hære).
 3. 3
  Hunt disse, indtil du når level 9 jæger. Derefter skifte til Kobber longtails.
 4. 4
  Hunt kobber longtails (ligger syd for piscatoris fiskeri koloni), indtil den er i vater 23.
 5. 5
  På niveau 23 kan du nu deadfall fælde vilde kebbits. (Medbring en mejsel, hvis du har level 34 fletching at boltene fra kebbit spikes.)
 6. 6
  Få din jagt niveau til 29.
 7. 7
  Gå til jægeren spot sydøst for banken Canifis. (Du skal have afsluttet "Priest in Peril" søgen.)
 8. 8
  Fang sump firben. Du kan indstille 3 fælder, når du er level 40.. (Pr. 09-03-12 Swamp Lizards gør ganske lidt af penge (1438gp), hvis din villig til at køre til banken.)
 9. 9
  Gør dette indtil jæger level 47..
 10. 10
  Når du kommer til 47, købe ørken kåber og ørken støvler og 14 Waterskins (4). Gå til Orange salamandre i ørkenen. (Tag et tæppe tur til Uzer, så gå mod vest.) Det anbefales, at du frigiver dem alle, da de ikke sælger godt.
 11. 11
  Når du har fået 59 jæger, jagt rødt salamandre. Disse er placeret South vest for East Ardougne. (Den nemmeste måde at komme dertil er at gøre quests for Lunar spell bog, og bruge magi "Ourania Teleport")
 12. 12
  Der er flere muligheder på dette punkt. Du kan holde med røde salamandre. Hvis du har et højt landbrug Herblore kan du gå til Herblore habitat starter ved 70 (jeg vil ikke anbefale det indtil 80). Hvis du har høj smidighed kan du barehand sommerfugle.
 13. 13
  Metode 1 er for folk med lave sekundære færdigheder. Røde salamandre er de bedste exp når du ikke har landbrug / Herblore / agility. Ved 80 med ingen tilkalde bekendt kan du få 100k/hr. Ved 90 bør du være i stand til at komme rundt 110k/hr.
 14. 14
  Metode 2 er langt den hurtigste. Herblore habitat er forbløffende jæger exp. Hvis du har 77 landbrug og 54 Herblore du kan låse alle jadinkos. Jagt draconics ved stranden kan netto du 150-200k/hr. Hvis du har 75 Herblore ved 81 jæger, du kan jage Zamorak jadinkos og danner Zamorak potter. Disse giver en 10% exp boost til jæger. Ved hjælp af en zammy pot, fuld heksedoktor, en arktisk bjørn, og lugtløs potter kan netto dig op til 300k xp / time ved drakonisk jadinkos.
 15. 15
  Metode 3 er en smule bedre end røde salamandre, men kræver 90 agility. Som du niveau op, kan du barehand fange sommerfugle til 150k xp / time.

De penge gør metoden

 1. 1
  Rød chinchompas 63-99 er meget gode penge for alle niveauer, og kan tjene op til 37 mio.
 2. 2
  Du kan jage røde chinchompas på niveau 63, men jeg råde dig ikke, da de er langsomme EXP indtil niveau 80 +. Hvis du gør, tage en Hunter potion, eller blot røg din fælder. Du kan gøre det ved at få en Torch fra Hunting butik i Yanille, eller købe det fra Grand Exchange. Lys det med en Fyrtøjet, og derefter sætte en fælde og derefter bruge den tændte faklen på den.
 3. 3
  Du kan jage dem i feldip bakkerne, lige syd for jagten hytten, hvor du kan hente din "jæger skillcape" fra.
 4. 4
  En anden metode kunne være 63-80 du kan jage røde salamandre ved slottet krige. og derefter 80-99 du kan jage røde kinder fra jægeren master.
 5. 5
  Men den bedste penge i jæger kommer fra grenwall. Det kræver 69 tilkalde for flyvende hunde at være effektiv. Det kræver også quest roving nisser, kongemord og underjordisk pass. Du kan medbringe 2 eller 3 flyvende hunde og en flok ruller. Brug ruller for at gyde papaya til agn pawya, derefter bruge pawya til agn grenwall. Det er bedst at have fælder for både at gå på en gang, så din beholdning ikke fylder. Men dette er ikke god exp! Det vil være meget langsom, men ganske indbringende. 200m + kan foretages 77-99 afhængigt pris spikes.

Tips

 • Husk ikke at frigive kinderne for nogle af jer, der er nysgerrige. God jagt.
 • Hvis du er bekymret for at dræbe chinchompas mens jagt, øve en bue eller armbrøst uden ammo, vil det ikke lade dig angribe dem.
 • Altid ophold mindst 4 eller 5 skridt fra din fælde, da dette vil gøre byttet mindre svært at fange.
 • Hvis du er villig til at bank Ruby Harvest Butterflys og Swamp Firben, de sælger for næsten 1k hver, så prøv at bank dem
 • Du ønsker måske at overveje at bære Larupia tøj i Feldip Hills Hunter området for at hjælpe dine chancer for at gøre en vellykket fangst.
 • På niveau 40 jæger, kan du bruge et helligt ler net, som fordobler jagt exp når bruges.
 • Røg fælder, det tager kun et par klik, og det er meget nyttigt for niveau 63-80 Hunter.
 • Når du får laset Larupia pels, ordne det, fordi det sælger for så meget mere og er god crafting xp for lave niveauer.
 • Det tog mig en uge 1-75 derefter en anden 3-4 75-99.
 • Husk: hvis du fange chinchompas, behøver du ikke at bank!
 • Have det sjovt! Jagt er en af ​​de mest sjove færdigheder til at træne, og nyd din 99 Jagt Skill Cape.
 • Fremfusende Impulser er ikke værd at tid til at træne jæger på.

Happy Hunting og god-lykke på at komme til de 99 mark!

Advarsler

 • Husk, altid sætte dit liv, lektier, og familie, før Runescape.
 • Må ikke sælge dine chinchompas til den laveste pris bare for at få kontanter hurtigt. Det er bedre at få et par ekstra millioner ved at sælge til markedspris eller højere (måske 10 gp lavere). Husk, at du har arbejdet for dette, så du fortjener en fair pris. Må ikke tage mindre end hvad der er rimeligt
 • Fælder vil forsvinde, hvis der ikke sker noget med dem i 2 minutter (ligesom du droppet det). Så vær forsigtig, når indstilling fælder, og sørg for at re-indstille dem hvert par minutter, hvis der ikke sker noget med dem.
 • Må ikke miste koncentrationen i ørkenen, som du kan løbe tør for vand og dø.
 • Skulle verden du havde planer om at bruge skal træffes, så prøv at bytte verdener eller pletter.
 • En anden ting om chinchompas, angriber dem vil gøre dem eksplodere og forårsage 20 skader (for alle chinchompas)
 • Hvis en anden spiller på den røde chinchompas får en tilfældig og deres fælder vælter, give dem deres fælder tilbage til dem. Husk, det kunne ske for dig.
 • Hvis du klikker frigive på dine Chinchompas vil du miste alle dem, som kan være meget dyrt at alle dine bestræbelser, ikke kun mister du masser af guldstykker, men kan bule din tillid.
 • Må ikke agn fælder mindre agn er nødvendig, er det spild af tid, penge og lager! (Eksempel på behov for, er aber, og det er tilkalde, ikke engang jagt)