Wkudk

Sådan får en berømt til at følge dig på Twitter

Twitter er en social networking site på internettet, hvor enkeltpersoner eller virksomheder kan kommunikere via instant messaging til venner, familiemedlemmer, kolleger, fans og meget mere. Mange berømte personer har Twitter-konti, hvor de skrive opdateringer om kommende begivenheder, de er deltager, hvad der sker i deres liv eller andre ting om, hvor deres fans kan være interesserede. På samme måde er det spændende for nogle mennesker til at møde en berømthed, det er spændende for andre, hvis en favorit berømthed følger deres Twitter-opdateringer. At lære at lave en berømt følge dig på Twitter, skal du følge disse trin.

Steps

Sådan får en berømt til at følge dig på Twitter. Følg berømt person på Twitter.
Sådan får en berømt til at følge dig på Twitter. Følg berømt person på Twitter.
 1. 1
  Følg berømt person på Twitter. Find deres Twitter håndtag ved at skrive i deres navn ind Twitters search bar. Hvis der ikke kommer op, så prøv at kigge på deres hjemmeside eller portefølje for et link til at følge dem på Twitter.
  • Hvis du ser et blåt ikon med et hvidt flueben ud for en Twitter-konto, der betyder, at Twitter har taget skridt til at kontrollere identiteten af ​​denne konto. Så det er meget mere sandsynligt, at den berømthed pågældende ejer, at Twitter og vil være udstationering tweets.
  • Vær på vagt over ubekræftede Twitter-konti. Det er nemt at finde billeder af en berømt på internettet for at bruge som avatar. Fans og andre mennesker kan forsøge at efterligne dem for opmærksomhed.
 2. 2
  Vær opmærksom på, hvordan den berømte person bruger deres twitter. Jo mere aktive de er på Twitter og de mere personlige deres tweets er, jo bedre er dine chancer for at få dem til at engagere sig med dig. Efter at have overvejet følgende spørgsmål, hvis det ikke ud som om din berømthed gør meget personlige engagement på Twitter, kan du overveje at gå over til en anden, du er en fan af.
  • Hvor hyppig er deres tweets?
  • Har de ofte tweet selv, eller leje en anden til at tweet på deres vegne?
  • Har de sende billeder og links i tillæg til tekst tweets, eller skal de gøre som minimum?
  • Har de sende deres personlige tanker, eller bare bruge deres Twitter som en måde at fremme deres musik / film / produkt / label / etc. kommercielt?
  • Har de nogensinde sendt en @ beskeden til en af ​​deres fans og engageret i en samtale med dem?
 3. 3
  Reflektere over, hvorfor du er en fan af denne person. Kan du lide deres tech produkter eller deres musik? Sørg for at bo på toppen af deres seneste produktioner og resultater ved at læse nyhedskilder, der ville funktionen dit mål berømthed, såsom, Yahoo! nyheder, og. Abonnement på Google nyheder indberetninger til e-mails om artikler, der nævner dit berømthed er også en god idé.
  • Lav et notat om, hvad organisationer og velgørenhedsorganisationer den berømte person er involveret med. Følg dem på Twitter og bo på toppen af ​​deres arbejde så godt. Hvis den er i overensstemmelse med dine personlige overbevisninger, kan du endda lave en donation til at barmhjertighed og lad den berømthed vide.
 4. 4
  Inddrag den berømthed i din tweets. Brug hashtags som de bruger, og forsøger at fremme. Retweet deres tweets til dine følgere, især når de beder fans til at tjekke noget eller fremme en anden enhed. Svar på deres tweets med dine reaktioner og tanker. Dette vil oversvømme deres Twitter streams med kommentarer fra dig, hvilket gør dem mere fortrolige og komfortable med dig. Som et resultat, kan de begynde at følge dig.
  • Må ikke være irriterende. Husk, at de er mennesker, og ikke kan lide at blive spammet eller modtage de tilsvarende overexcited beskeder gentagne gange. Kontroller, at hver interaktion du laver med dem er meningsfuldt.
  • Gang dine opgaver godt. Bogstaveligt talt interagere med hver enkelt af deres tweets kommer ud som desperat og falsk. Først reagerer, når du har noget interessant at sige, eller når du virkelig ønsker at få deres tweet ud til andre. Kontinuerligt dialog med dem mere end to gange om dagen er borderline overdrevet.
 5. 5
  Tweet @ den berømte person! Når de udrette noget eller gøre noget rosværdigt, tweet på dem for at lykønske dem og udtrykke din påskønnelse for det arbejde, de gør. Sørg for at tid det hensigtsmæssigt - hvorfor det er vigtigt på opholder up-to-date om de seneste nyheder omkring dem. Kendte mennesker er mennesker også, de ville sætte pris på en kompliment på deres nye album eller frisure lige så meget som resten af ​​os ville.
  • Ideelt set, du ønsker at producere en følelsesmæssig reaktion fra berømthed til dit tweet. Hvis du kunne lide deres nye kjole, sige, hvorfor eller tale om et sæt tøj det inspirerede dig til at bære. (Du er velkommen til også at omfatte fotos!) Hvis du har nydt hele deres nye album, siger, at det er blevet spillet på repeat i de sidste 13 timer.
  • Sørge for, hvad du siger, er sandt - folk kan fortælle, når nogen er at være over-the-top og brun nosing om opmærksomhed snarere end at udtrykke ægte påskønnelse.
  • Brug humor og humor til at gøre dit tweet skiller sig ud. Hvis du kan få et godt grin ud af nogen, de kan lide dig allerede bedre, og er næsten sikker på at svare.
 6. 6
  Stil et spørgsmål, når det er muligt. Må ikke tvinge det - men nogle af de tweets, du foretager @ den berømthed vil naturligvis egner sig til et yderligere spørgsmål, som vil tilskynde berømt person til at svare tilbage til dig. For eksempel kan du spørge, hvornår deres næste tur kommer op, eller hvad deres favorit stykke i deres nye kollektion er.
  • Sørg for at dit spørgsmål ikke kræver en langvarig indsats, som Twitter tillader kun 140 tegn pr svar. For eksempel vil et spørgsmål om kilden til inspiration for en sang være et bedre valg for en e-mail eller direkte besked på Twitter, end et tweet.
 7. 7
  Hvis du kan få den berømte person til succes engagere sig med dig, besvare dem! Takke dem for deres svar på dit spørgsmål, kommentere på det, og fortsætte samtalen, så længe det er naturligt. Husk, at det er usandsynligt, at de vil tweet på dig to gange, så du måske ønsker at pakke det op hurtigt. Afslut med en note, som du ville sætte pris på det, hvis de ville følge dig på Twitter, som du er en stor fan af deres arbejde. Fordi du allerede har givet udtryk for din beundring for dem og havde en personlig interaktion med dig, de er meget mere tilbøjelige til at tvinge til din anmodning.
  • Må ikke pres, bestikkelse eller truer nogen til at følge dig. Du vil have dem til at følge dig, fordi de sætter pris på dig som en fan. Du vil have dem til at ønske at følge dig - ikke for nogle andre eksterne årsag.

Tips

 • Kendte mennesker får en masse beskeder, så sørg for at gribe det rette tidspunkt, og derefter efterlade en tweet.
 • Target berømtheder, der følger mange andre Twitter-brugere. Ved at være opmærksom på, hvem højt profilerede mennesker følger og hvor mange mennesker de følger, vil du være i stand til at opspore berømte mennesker, der er mere tilbøjelige til at følge dig.
 • Må ikke blive afskrækket. Indse det kan være umuligt at få nogle kendte mennesker til at følge dig, fordi det ikke er, hvordan de har valgt at bruge deres Twitter. Uanset hvor dygtig eller spændende dit tweet rettet til dem, kan være, vil de ikke være interesseret.
 • Mange berømte mennesker bruger en public relations repræsentant til at køre deres Twitter-konto for dem. Hvis dette er tilfældet, vil det være sværere at få dem til at følge dig. Din succes rate for at få dem til at følge dig vil være langt højere, hvis du kontakte den faktiske person gennem Twitter.
 • Hvis din berømthed er semi-berømt (omkring 100k tilhængere), er det mere sandsynligt, at han / hun vil følge you.Try i første omgang at tweet noget om hans / hendes arbejde eller endnu bedre ros ham / hende for det nævne ham / hende (@, ikke ved hashtagging hans / hendes navn). Må ikke give det indtryk, at du gør det med vilje (= ikke tweet, som du vil chatte med ham / hende). Det er en konkret retweet.If du gør dette til tider søde og omhyggeligt, han derefter / hun vil endelig ramt opfølgningen knap!

Advarsler

 • Send ikke en truende besked til den berømthed lovede at gøre noget drastisk, hvis de ikke følge dig. Dette vil ikke kun resultere i dem ikke følger dig, men kan føre til sigtelse, også.