Wkudk

Sådan optage lyd produceret af dit lydkort

Du har udstyret din computer med de bedste lydkort, hooked det op til store højttalere, og nu er det lyder fantastisk. Men hvordan kan du fange de lyde, du finder på internettet, eller brygge dig selv? Her er et par måder, du kan gøre det.

Steps

Sådan optage lyd produceret af dit lydkort. Dette kan være den sværeste metode, da producentens forsøg på at forhindre krænkelse af ophavsretten.
Sådan optage lyd produceret af dit lydkort. Dette kan være den sværeste metode, da producentens forsøg på at forhindre krænkelse af ophavsretten.

Optagelse på computeren fra lydkortet

 1. 1
  Dette kan være den sværeste metode, da producentens forsøg på at forhindre krænkelse af ophavsretten. De fleste nuværende operativsystemer og forbruger-håndtag lyd utilities forhindre dette.
  • Du har måske en vis succes downloading ældre bilister, men det kan også give problemer når de kører med nyere versioner af software eller styresystemer.
 2. 2
  I denne øvelse bruger vi en open source lydoptager kaldet frækhed. Andre lydoptagere tilbyde de samme principper og funktioner generelt.

Windows-software metode

 1. 1
  Vælg dit input kilde. Du kan finde dette i Device værktøjslinjen eller i Device Preferences. Hvis der ikke vises, skal du måske aktivere den ved hjælp af lydkortets kontrolpanel som beskrevet nedenfor.
 2. 2
  Vis skjulte enheder. Højreklik i fanen Optagelse, og vælg Vis handicappede enheder. Højreklik igen, og kontrollér Vis afbrudt enheder.
 3. 3
  Tilslut de nødvendige kabler. Hvis dit lydkort har et fysisk input, såsom mikrofon eller linie i, tilslut den ønskede kabel som anvist i manualen.
 4. 4
  Aktiver dit input-enhed. Højreklik på den input-enhed, du vil bruge til optagelse og vælg Aktiver.
  • Højreklik igen over dit valgte input-enhed, og vælg Indstil som standard enhed.
  • Højreklik igen over dit input-enhed, vælge Egenskaber og derefter på fanen Niveauer, og sikre lydstyrkeskyderen er skruet op.
 5. 5
  Sluk for alt voip forbedringer. Sluk alle andre lydeffekter så godt, hvis de er nødvendige til funktionaliteten af ​​dit lydkort.
  • Højreklik på mikrofon og vælg Egenskaber derefter kigge efter en fanen Forbedringer, hvor du kan deaktivere alle lydeffekter. Ekstraudstyr>
  • På Windows 7 skal du klikke på Communications fanen. Under Når Windows registrerer kommunikation aktivitet: Kommunikation>, vælg Gør ingenting.
  • Hvis du ofte foretage internetopkald, skal du højreklikke over mikrofonen og vælge Sæt som standard kommunikationsenhed.
 6. 6
  Juster sample rates. Højreklik på input-enhed, vælg Egenskaber, og klik derefter på fanen Avanceret og kontrollere, at standardformatet Avanceret> stemmer overens med både projektets sats (nederst til venstre på Audacity skærmen), og med det antal optagekanaler i fanen Enheder Audacity Indstillinger. Klik på OK Enheder>.
 7. 7
  Indstil din standardenhed. I Sound kontrolpanelet fanen Afspilning klik, højreklik over højttalerne eller hovedtelefonerne enhed til dit lydkort og sæt den som standard enhed Afspilning> eller Standard kommunikationsenhed.
 8. 8
  Match formater. Højreklik og klik på Egenskaber og derefter på fanen Avanceret, og sæt standard format Advanced> til at matche med indstillingerne i trin 7 ovenfor.

Windows hardware metode

 1. 1
  Tilslut et kabel. Tilslut et kabel med et mini-stik fra line out på dit lydkort (den grønne port) til den linje i (blå port).
 2. 2
  Vælg linje som optagelsen kilde.
  • Bemærk at alle lyde fra din computer vil blive registreret, herunder systemet lyder som bipper, alarmer og advarsler. Du ønsker måske at deaktivere disse før optagelse.
  • Brug et enkelt-til-dobbelt-stereo adapter på output port, og derefter sætte en single-til-én stereokabel fra den ene side af adapteren til input port, og et par hovedtelefoner ind i den anden side af adapteren, så du kan overvåge, hvad du optager.

Macintosh metode

 1. 1
  Installer soundflower. [] Er et gratis, open source Mac OS X (10.2 og nyere) system udvidelse, der tillader applikationer at passere lyd til andre applikationer.
 2. 2
  F REE downloade F>. Du vil blive dirigeret til en download-side. Vælg den version, der er passende til din hardware og OS konfiguration.
  • Når det har afsluttet sin download, installere i mappen Programmer.
 3. 3
  Lancering soundflowerbed. Det er placeret inde i Soundflower mappen, og når de sættes vises til højre for menulinjen som en blomst ikon.
 4. 4
  Lyd Lyd. I Apple-menuen skal du vælge Lyd præferencer...
 5. 5
  Indstil output. Klik på fanen Output, og vælg derefter Soundflower (2 kanaler) Output> fra output listen.
 6. 6
  Omdirigere dit system lyde. Klik på Lydeffekter fanen og fra Play advarsler og lydeffekter gennem: drop-down menu, Line out eller Interne højttalere vælger, hvad der er relevant for din opsætning, og luk derefter vinduet.
 7. 7
  Opsætning soundflower og audio præferencer. Klik på Soundflower ikonet på menulinjen, og vælg Indbygget line output i Soundflower (2 kanaler) sektion. Sørg for, at Soundflower (16ch) er indstillet til Ingen (off).
 8. 8
  Åbn lyd MIDI setup. Fra Soundflower menuen, vælg Audio setup... og fra den resulterende lyd og MIDI menulinjen vælg Vindue> Vis audio vinduet.
 9. 9
  Indstil input. Fra listen over udgange til venstre, skal du vælge Soundflower (2 kanaler) mulighed. Klik på Input-knappen.
  • Indstil format til den ønskede samplehastighed. Standard vil være 44100Hz (cd-kvalitet).
  • Indstil Master volumen og kanal 1 og 2 til en værdi på 1.
 10. 10
  Indstil output. Klik på Output-knappen, og juster indstillingerne på følgende.
  • Indstil format for at matche de input værdi. Standard vil være 44100Hz.
  • Indstil Master volumen og kanal 1 og 2 til en værdi på 1.
 11. 11
  Open dristighed, og fra enheden værktøjslinien vælg soundflower (2 kanaler) som dit input-enhed.
 12. 12
  Tryk på den røde optageknap, når du er klar til at fange dine lyde!

Optagelse til en anden enhed

 1. 1
  Brug computerens output. Ved optagelse på den interne lydkort ikke er muligt for uanset årsagen, er der stadig en måde at fange din computers lyd ved hjælp af en ekstern enhed tilsluttet i computerens output.
 2. 2
  Sæt den i. Tilslut et stereo-kabel (normalt et stereo mini-stik) i output port på computerens lydkort (grøn port), og tilførslen af en ekstern enhed. Heriblandt:
  • En MP3-optager.
  • Smart telefoner som iPhone eller Android.
  • En professionel registreringssystem.
  • Du kan endda bruge en anden computer.
 3. 3
  Aktiver optagelse på den eksterne enhed, og fange din lyd.
  • Som med Hardware Method skitseret ovenfor, vil alle lyde fra din computer registreres, herunder systemet lyder som bipper, alarmer og advarsler. Du ønsker måske at deaktivere disse før optagelse.

Tips

 • Takket være RIAA, vil Microsoft Lydoptager kun optage op til 60 sekunders lyd.
 • Lydkvaliteten vil generelt være bedre, hvis du importerer lyd fra cd'er eller dvd'er.
 • At overvåge den lyd, du vil optage med den hardware ovennævnte metoder, bruge en enkelt-til-dobbelt-stereo adapter på output port, og derefter sætte en single-til-én stereo kablet fra den ene side af adapteren til indgangsporten, og et par hovedtelefoner ind i den anden side af adapteren, så du kan overvåge, hvad du optager.
 • Hvis din software tillader, slukke enhver gennemspilning funktion. Hvis du ikke gør det, vil du oprette en out-of-control ekko, der kan beskadige dine højttalere, ører, og dit forhold til dine naboer.
 • Vinduerne standard optager nu kun optage 60 sekunder værd af lyd.
 • Hvis du bruger Audacity, kontrollere og sørg for, at Input volumen slide-bar (den ene ved siden af ikonet for mikrofonen) er indstillet til en værdi større end 0.
 • Hvis du prøver alt her, og alle får du er stilhed, sørg for at have Mono Mix eller Stereo Mix un-dæmpet. Du kan tjekke dette ved at højreklikke på højttaler i bakken, klikke på Åbn Lydstyrke, klikke på Egenskaber, vælge dit input-enhed, og vælge hver afkrydsningsfeltet. Derefter un-mute Stereo / Mono mix og du skal være indstillet.

Advarsler

 • Brug ikke denne metode til at krænke ophavsretslovgivning ved at stjæle musik fra internettet eller rippe musik fra en DVD til at skabe et soundtrack til at distribuere til folk.
 • Ophavsret eller websidens restriktioner kan forhindre dig optagelse eller distribuere materiale. Kontrollér først.