Wkudk

Sådan opretter en android markedet konto

Android Market er udviklet af Google til at sælge software applikationer. Det er en "online" butik for musik, film, bøger, spil og specialiserede anvendelser. Konto-brugere kan få adgang til denne butik via deres telefoner, og siden 2011 selv gennem deres computere. Her er, hvordan man bliver en del af dette fællesskab.

Steps

Sådan opretter en android markedet konto. Kig gennem alle programmer på telefonen.
Sådan opretter en android markedet konto. Kig gennem alle programmer på telefonen.

Android konto for brugerne

 1. 1
  Kig gennem alle programmer på telefonen. Nye Android-telefoner har Android Market forhånd hentet, før de modtager deres telefon. Android Market ikon er en hvid indkøbspose med en grøn robot på det. Robotten er "android" logo for Android-telefoner.
  • Indtil februar 2011 var den Android Market for brugere kun tilgængelig på Android-telefoner. Nu er der en web-baseret version.
 2. 2
  Synkronisere telefonen med en gmail-konto, og du vil være i stand til at få adgang til din Android Marked-konto fra din telefon eller en computer. Alle dine ansøgning ordrer vil blive opført under din Google-konto. Hvis du skifter til en ny Android-telefon, vil du være i stand til at få adgang til dem. Din installationsguiden bør vejlede dig gennem denne proces at synkronisere med din Google-konto.
 3. 3
  Brug din Google konto til at gå online og registrere med en Google Checkout-konto. Du vil blive bedt om at give betalingsoplysninger. Nu du har en fungerende Android Market konto.
 4. 4
  Find apps i Android Market. Hvis de apps er gratis, vil du ikke behøver at indtaste alle oplysninger. Hvis apps ikke er gratis, vil du blive bedt om at logge ind med din Google-konto og bekræfte købet.
 5. 5
  Brug din Google-konto tegn til at downloade apps fra det web-baserede Android Market konto på din telefon.

Android-konto for udviklere

 1. 1
  Tilmeld dig en Google-konto, som du gerne vil være forbundet med din ansøgning. Du vil modtage opdateringer om din Android Market konto på denne adresse. Bekræft din konto.
 2. 2
  Besøg Android Market udgiverens websted.
 3. 3
  Tilmeld dig i Android Market via din Google-konto.
  • Du bliver nødt til at betale 20€ (17,5 euro eller £ 15) for at registrere din konto på Android Market. Webstedet siger, at de gør dette for at modvirke spam applikationer i deres markedsplads.
  • Du vil blive bedt om at være enig med Android Market vilkår og betingelser. Når du accepterer, vil du have en Android Market konto og kan begynde at uploade applikationer og styre din konto via Android udgiverens websted.
 4. 4
  Programmere din ansøgning for at opfylde følgende krav for at blive uploadet:
  • Den skal have en privat kryptografisk nøgle, der udløber efter oktober 2033.
  • Ansøgningen skal være i stand til at blive programmeret til at indeholde både "android: versionCode" og "android: versionName" i sin planlægning manifest-fil. Android: versionCode er den kode, som det kan blive anerkendt internt i Android-systemet. Android: versionName er det navn, som det er annonceret til potentielle købere i Android markedet.
  • Ansøgningen skal også definere både "android: icon" og "android: label" i sin manifest-fil. Det betyder, at det skal have en differentieret ikon og mærke, selv om betegnelsen er på ikonet eller logo af din ansøgning.

Tips

 • Hvis du ønsker at sælge dine programmer, vil du også nødt til at åbne op for en Google Merchant-konto. Log ind på din Android Market konto. Klik på "Profil" og derefter klikke på "Setup en Merchant-konto på Google Checkout."