Wkudk

Sådan skal du tage et screenshot i Mac OS X

Hvis du har brug for at vise en ekspert en fejlmeddelelse på dit system, skal du oprette instruktioner til at udføre en opgave eller endda bidrage til en Google artiklen, et screenshot er den ideelle måde at vise nogen, præcis hvad der er på din computerskærm. For at tage et screenshot i Mac OS X, kan du prøve en af ​​følgende metoder.

Steps

Sådan skal du tage et screenshot i Mac OS X. Klik og træk musen for at markere det område, du gerne vil tage et billede af.
Sådan skal du tage et screenshot i Mac OS X. Klik og træk musen for at markere det område, du gerne vil tage et billede af.

Del af din skærm

 1. 1
  Tryk kommando + shift +4. Du vil blive præsenteret med en cross-hår.
  • Denne metode vil gemme dit screenshot til skrivebordet. Hvis du ønsker at gemme det til din udklipsholder, trykke på Kommando + Ctrl + Shift +4. Dit screenshot billede kan derefter blive indsat direkte i enhver kompatibel applikation med den sædvanlige pasta kommando (CMD + V). Når du gør dette, er OS X Lion ikke oprette en fil på skrivebordet.
 2. 2
  Klik og træk musen for at markere det område, du gerne vil tage et billede af.
 3. 3
  Slip musen. Dit billede vil blive gemt til enten din udklipsholder eller desktop (afhængigt af den genvej, du brugte). Afhængigt af dit operativsystem, vil det enten blive gemt som "Picture #" (med # repræsenterer et nummer for eksempel, hvis det er den 5. skærmbillede på dit skrivebord, vil være mærket "Billede 5") eller som "screenshot" mærket med dato og klokkeslæt.
 4. 4
  Brug skærmbilledet. Når du har taget dit skærmbillede (r), de er klar til at blive brugt som du har brug for. Du kan vedhæfte dem til en e-mail, uploade dem til internettet, eller endda trække dem lige ind i et program, såsom et tekstbehandlingsprogram.

Fuld skærm

 1. 1
  Sørg for at din skærm viser præcis, hvad du ønsker at vise i dit skærmbillede image. Sørg for at alle relevante vinduer er synlige.
 2. 2
  Tryk kommando + shift +3. Afhængigt af dit operativsystem, vil det enten blive gemt som "Picture #" (med # repræsenterer et nummer for eksempel, hvis det er den 5. skærmbillede på dit skrivebord, vil være mærket "Billede 5") eller som "screenshot" mærket med dato og klokkeslæt.
  • Denne metode vil gemme dit screenshot til skrivebordet. Hvis du ønsker at gemme det til din udklipsholder, trykke på Kommando + Ctrl + Shift +3. Dit screenshot billede kan derefter blive indsat direkte i enhver kompatibel applikation med den sædvanlige pasta kommando (CMD + V). Når du gør dette, er OS X Lion ikke oprette en fil på skrivebordet.

Screenshot af et åbent vindue

 1. 1
  Tryk kommando + shift +4 og ramte mellemrumstasten. Den cross-hår vil blive til et kamera.
 2. 2
  Rul over det vindue, du ønsker at fange, og klik på musen ned.
 3. 3
  Slip musen. Billedet af det vindue, du klikkede på, vil blive gemt på skrivebordet som standard.

Grab hjælpeprogram metode

 1. 1
  Gå til dokke> Hjælpeprogrammer> grab. Dette åbner programmet Skærmbillede. Du vil se de menuer, der vises i det øverste venstre på din skærm, men ingen vinduer åbnes.
 2. 2
  Vælge, hvor meget af skærmen, du gerne vil fange.
  • Hvis du vil tage et billede af hele skærmen, skal du klikke på Capture> Skærm (eller bare bruge tastaturet kommandoen Apple-tasten + Z). Et vindue vil poppe op fortæller dig hvor du skal klikke og lade dig vide, at vinduet ikke vises i billedet.
  • Du tager et billede af en del af din skærm, skal du klikke på Capture> Selection. Et vindue vil poppe op, at du skal trække musen over den del af skærmen, du gerne vil fange.
  • Hvis du vil tage et billede af et bestemt vindue, gå til Capture> vindue. Klik derefter på det vindue, du gerne vil tage et billede af.
 3. 3
  Når det nye vindue åbnes, skal du vælge Gem. Du kan også vælge Gem som for at give den et andet navn og / eller flytte den til en mere hensigtsmæssig placering, men bemærk, at det kun kan gemmes som en. Tiff-fil. Bemærk, at filen ikke gemmes automatisk.

Ændring af standard placeringen af ​​gemte filer

 1. 1
  Opret en ny mappe. Gør det ved at gå til Filer> Ny mappe.
 2. 2
  Navngiv mappen. Gøre det ved at klikke én gang på "unavngivne mappe." Indtast det ønskede navn i boksen. I denne øvelse vil vi bruge navnet "screenshot".
 3. 3
  Åbn en terminal skærm. Dette kan findes i Finder under forsyningsselskaber.
 4. 4
  I kommandolinjen, skriver Kopistandarder com. Apple.screencapture placering, og sørg for at inkludere et mellemrum efter placering. Klik ikke på retur.
 5. 5
  Træk den ønskede mappe i terminalen vinduet. Dette vil tilføje det nye screenshot destination til kommandolinjen.
 6. 6
  Klik på tilbagevenden. Et nyt kommandolinje vises.
 7. 7
  Copy killall systemuiserver i kommandolinjen og tryk retur. Dette nulstiller terminalen, så ændringerne til at tage øjeblikkelig virkning.
 8. 8
  Vær omhyggelig med ikke at slette mappen. Ellers bliver du nødt til at genskabe det eller gentage denne proces med henblik på at tildele en ny standard placering til screenshots.

Yderligere metoder

 1. 1
  Brug Skitch. Skitch vil tillade dig at gøre basale redigeringer dine screenshots og uploade dem til internettet.
 2. 2
  Monosnap er et kraftfuldt screenshot værktøj. Tager et screenshot, anmærke det og uploade det til skyen, gemme eller åbne i nogen anden r ekstern editor.
 3. 3
  Brug jing. Svarende til Skitch, Jing lader dig tage screenshots og uploade dem direkte til internettet. Du kan også bruge det til at tage videoer på din skærm.

Tips

 • Filer fra skærmen-capture værktøj gemmes på skrivebordet som PNG-filer som standard. Dette er ikke den bedste metode og fylder dit skrivebord hvis det ikke håndteres. Den nemmeste måde at løse dette er at gøre et screenshot mappe, der er skitseret i Ændring af standard placeringen af gemte filer.
 • Avancerede brugere med kendskab til MAC OS X Lion Terminal applikation kan også bruge "screen-capture" kommando til at tage et screenshot fra kommandolinjen.
 • En alternativ, men mere langtrukken metode til at tage screenshots er tilgængelig via Mac OS X Lion Eksempel ansøgning. Screenshot valgmuligheder vises på menuen "Filer" og matche dem, der findes via tastaturgenveje.

Advarsler

 • Udstationering screenshots, der indeholder ophavsretligt beskyttede oplysninger kunne have juridiske konsekvenser, så vær forsigtig, at du har ret til at fange nogen af ​​de oplysninger synlige på din skærm.
 • Når du tager screenshots at videregive til andre mennesker, eller at offentliggøre på internettet, sikre, at ingen personlige eller fortrolige oplysninger er fanget i billedet.