Wkudk

Sådan kontakter facebook

Der er flere grunde til, at du kan få brug for at kontakte Facebook. Disse kan omfatte at få din konto hacket sig ind, at have din konto annulleret uden din godkendelse, at få en fejl, som du ikke kan slippe af med, der ønsker at kontakte salgsafdelingen om annoncering eller blot behøver at stille et spørgsmål. Hvis du har forsøgt at kontakte en administrator om et problem, kan du have stødt på frustration. Desværre kan du ikke få øjeblikkelig støtte fra Facebook. Efter alt, du får hvad du betaler for. Fordi Facebook er gratis, betyder det ikke tilbyde dig meget i vejen for kundeservice. Men der er måder at kontakte Facebook.

Steps

Sådan kontakter facebook. Prøv at ringe til facebook.
Sådan kontakter facebook. Prøv at ringe til facebook.

Efterlade en besked på facebook

 1. 1
  Naviger til Hjælp. Nederst på hver side-enten under annoncerne eller i sidefoden-vil du se en række links.
  • Klik på linket Hjælp.
  • Fra Hjælp, skal du klikke på knappen for at Rapporter et problem:
  • På denne side finder du en række links til at rapportere noget fra TOS (Terms of Service) krænkelser, IP (Intellectual Properties) spørgsmål, og mobning, at tilbyde værktøjer til forældre og pædagoger, og meget mere.
 2. 2
  Tal med udviklere. Deltag i udviklernes diskussionsforum på stakoverløb
 3. 3
  Send dem tilbagemeldinger. Mens de ikke har en direkte e-mail svar system, kan du stadig tilbyde dine tanker ved at udfylde en kort form.

Kontakt facebook via telefon

 1. 1
  Prøv at ringe til facebook. Virksomheden nummer er (650) 543-4800. Hvis du ringer uden for Europa, skal du sørge for at inkludere det internationale ringer nummeret for USA
 2. 2
  Følg anvisningerne for at opnå den rette afdeling. Selvom Facebook ikke løser problemerne over telefonen, kan du nå bestemte afdelinger, såsom marketingafdelingen og i det mindste efterlade en besked. Seeing da de er en Internet-baseret selskab, de for det meste bruge email til at løse de fleste problemer via hjælpen.

Om hjælp

 1. 1
  Gå til facebook hjælpesiden.
 2. 2
  Naviger gennem for at finde et forum, der er relevante for dit problem.
 3. 3
  Besøg listen over facebook kontakt formularer

Tips

 • Husk, der er over en milliard Facebook-brugere, og mange har problemer eller bekymringer. Så forstå, at Facebook ikke kan besvare alle det samme. Vær tålmodig og forstår, at du kan være længere nede på listen, end du ville håbe.
 • Du kan efterlade grundlæggeren en besked direkte på hans side. Må en søgning efter Mark Zuckerberg. Han burde være den første på listen.
 • Hvis du gerne vil klage over en side på Facebook, finde "Rapport Side" linket eller "rapport / blokere denne person" link.
 • Tjek Facebooks hjælpeside for at se, om du kan løse problemet uden at kontakte Facebook. Du kan finde dette på Facebook hjælp siden. Du kan også deltage i diskussionsgrupper via links på denne side.
 • Hvis du har problemer med en bestemt anvendelse på Facebook, kan du efterlade en besked på fanside for det pågældende program.

Advarsler

 • Når du søger efter telefonnumre eller Facebook support via Google eller Bing, være opmærksom på, at der er virksomheder, der ligner Facebook, men de er ikke. De kan være i stand til at løse dit problem, men være meget forsigtig at give dem alle oplysninger, medmindre du har bekræftet deres troværdighed.
 • Medtag aldrig din adgangskode, når emailing Facebook.
 • Må ikke invitere nogen, du ikke kender til at være en ven på Facebook.