Wkudk

Sådan synkroniserer Facebook-begivenheder til iCal

Facebook har gode værktøjer til at minde dig om sociale arrangementer og venners fødselsdage. Still, hvad nu hvis du ikke logger ind på Facebook hver dag? Den gode nyhed er, at Facebook-begivenheder, herunder fødselsdage, kan skubbes til iCal. De datoer, du ønsker at huske vil være lige ved hånden, når du tænder for din iPod, iPad eller iPhone.

Steps

Sådan synkroniserer Facebook-begivenheder til iCal. Klik på gear-ikonet til højre og vælg eksport.
Sådan synkroniserer Facebook-begivenheder til iCal. Klik på gear-ikonet til højre og vælg eksport.
 1. 1
  Login til facebook. Det første skridt er at få adgang til din Facebook-kalender. Gå til Arrangementskalender side ved at klikke på.
  • Du kan også klikke på en eksisterende begivenhed i øverste højre hjørne af skærmen Nyhedsfeeds, og klik derefter på Se alle linket.
 2. 2
  Klik på gear-ikonet til højre og vælg eksport
  .
 3. 3
  Vælg det, du vil eksportere. Når du vælger Export, vil du se en eksport begivenheder og fødselsdage dialog vil poppe op og sagde: »Du kan eksportere dine venners fødselsdage eller kommende begivenheder i Apple iCal, Microsoft Outlook og Google Kalender." Klik på enten den "dine venners fødselsdage" eller "kommende begivenheder" links for at få en af ​​disse kalendere.
 4. 4
  Vent til din browser til at åbne kalenderen. Afhængig af din browser, kan du se en boks, der beder din tilladelse til at starte programmet. Klik på den relevante knap for at åbne Kalender.
 5. 5
  Abonner på nye kalender.
  • Med de fleste browsere og computere, vil du nu se din standard kalender program, og blive spurgt, om du ønsker at abonnere. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på knappen Abonner.
  • Med "Location", skal du sørge for at vælge "iCloud". Dette valg vil give dig mulighed for at synkronisere din Mac Kalender med din mobile enhed.
  • Afslut ved at navngive kalender og tildele en farve til de begivenheder, som du synkroniseret.
 6. 6
  Tænd din mobile enhed. Åbn iCal.
 7. 7
  Tryk på "liste"-knappen i bunden. En liste over begivenheder fra kalender, herunder din synkroniserede Facebook-begivenheder, bør dukke op i iCal.

Tips

 • Husk, at denne metode ikke er en sand sync, da du ikke kan opdatere begivenhederne på din computer og få dem opdateret korrekt til Facebook. Det er hovedsageligt en envejs offentliggøre. Hver gang noget er opdateret på Facebook, vil det blive skubbet til din kalender, men ændringer vil ikke gå den anden vej.

Advarsler

 • Eksport Facebook-begivenheder til din kalender kan tage op en stor mængde af opbevaringsplads.