Wkudk

Sådan forvandler dokumenter til PDF-filer gratis (windows)

Hvis du nogensinde har ønsket at sende et dokument eller et regneark som en PDF-fil, så det er nemt for andre at printe ud og kan ikke let ændres af dem, en enkel måde er at tilføje en komplet, fuldt funktionsdygtig kontorpakke til din systemet.

Hvis din internetforbindelse er kun dial up, kan det tage lang tid, så køb en cd eller prøv PDF creator.

Steps

Sådan forvandler dokumenter til PDF-filer gratis (windows). Find et link i midten af siden, under ordet "download", hvor der står "den stabile version" og klik på det.
Sådan forvandler dokumenter til PDF-filer gratis (windows). Find et link i midten af siden, under ordet "download", hvor der står "den stabile version" og klik på det.
 1. 1
  Slut computeren til internettet, hvis nødvendigt, skal du åbne din webbrowser, og gå til OpenOffice. org i "Adresse" eller "Location" øverst.
 2. 2
  Find et link i midten af siden, under ordet "download", hvor der står "den stabile version" og klik på det.
 3. 3
  Klik på drop-down "Vælg dit sprog", og vælge en af de mange sprog, formentlig engelsk. Vælg "Windows" under "Vælg dit operativsystem", og vælg navnet på et websted i eller i nærheden dit land.
 4. 4
  Klik på knappen "fortsætte med at hente".
 5. 5
  Vælg "Gem fil" og klik på "Gem" eller "ok". Hvis du bruger Internet Explorer, kan du nødt til at klikke på "lukke dialogboksen" for at slå den lille sorte X fra.
 6. 6
  Lagring denne fil fra internettet, bør tage omkring 20 minutter på en "512k" ADSL eller kabel link, eller omkring 3 eller 4 timer på dial up. Du kan efterlade det sparer, mens du går, og gøre andre ting.
 7. 7
  Når filen er alle reddet, skal du klikke på "Åbn"-knappen.
 8. 8
  Dobbeltklik på mappen med navnet "ooo-numre-win32intel-install" rul ned til "setup exe". (Normalt 4.-sidste fil) og dobbeltklik på det.
 9. 9
  Klik på næste partier. Du kan komme til slutningen af ​​licensen hurtigt ved at skrive et Ctrl-End (drej "Jeg accepterer" kryds på at gøre knappen Næste arbejder der), når installatøren tilbyder at have Open Office administrere alle dine dokumenter, skal du vælge Nej, hvis du også har MS Office, ellers vælge Ja.
 10. 10
  Når installationsprogrammet er færdig (og hver gang du ønsker at gøre PDF-filer), skal du starte Open Office ved at klikke på start-knappen, programmer, åbne kontor og åbent dokument.
 11. 11
  For hvert dokument, du vil gøre til en pdf, klikke på den lille gule mappe øverst nær midten, og vælg dokumentet, og klik derefter på filen, eksport til PDF for at gemme det som en PDF.

Tips

 • Du kan også bruge Open Office suite for at inddrive beskadigede MS Office-dokumenter. Prøv at åbne dem indefra Open Office, og hvis det virker, kan du bruge File, Gem som for at kopiere reddet teksten ind i et andet dokument.
 • Hvis du har en cut-down kontorpakke (måske MS Works, måske bare MS Word), kan OpenOffice udfylde hullerne. Det har et fuldt udstyret tekstbehandling, regneark, studievært og tegneprogram, og kan læse og skrive MS Office og andre dokumenter, herunder websider.
 • Hvis din nuværende kontorpakke er ikke helt lovligt (måske en ven installerede det for dig, eller det er en kopi fra kontoret), kan du frit og lovligt at bruge OpenOffice i stedet. Du skal blot afinstallere MS Office, før du installerer OpenOffice, og tillade OpenOffice til at håndtere alle dokumenterne.
 • Versioner af OpenOffice er tilgængelige for Macintosh og Linux, også, så du kan have den samme kontorpakke på alle dine computere.
 • Spar penge til din klub, skole eller velgørenhed ved at foreslå OpenOffice for alle computere, som de bruger. Tilbring donationer eller gebyrer på en bedre computer i stedet.
 • OpenOffice vil gøre flere ting for dig, hvis en Java runtime program er installeret først. Besøg www.java.com og klik på "Java Software Download" for at gøre det.
 • Mange scanner software programmer også tillade brugeren at "scan til PDF", så du kan scanne i et dokument, skal du gøre OCR og oprette en PDF på én gang.
 • En anden gratis program er PrimoPDF

Advarsler

 • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et værktøj til at håndtere zip-filer, før du starter.
 • Lagring af første fil fra internettet kan tage lang tid på en dial-up forbindelse. Du kan være i stand til at købe en cd.