Wkudk

Hvordan du opretter en personlig hjemmeside

Hvis du har et væld af billeder og videoer, som du gerne vil dele med din familie, er den bedste måde at gøre dette på er med en personlig hjemmeside. En personlig hjemmeside er et fantastisk værktøj for folk at holde kontakten med venner og familie, fordi det giver dig mulighed for at dele medier og information, såsom fødselsdage, bryllupper, fester og meget mere. Den gode nyhed er, at man i dag ikke behøver at vide HTML; alle med nogle fritid og tålmodighed kan gøre en flot hjemmeside.

Steps

Hvordan du opretter en personlig hjemmeside. Beslut dig for en website builder software til at bruge, hvis du ikke har nogen erfaring med programmering.
Hvordan du opretter en personlig hjemmeside. Beslut dig for en website builder software til at bruge, hvis du ikke har nogen erfaring med programmering.
 1. 1
  Beslut dig for en website builder software til at bruge, hvis du ikke har nogen erfaring med programmering. Hvis du er godt inde i html, kan du springe dette trin over.
 2. 2
  Find en vært. Værten er den virksomhed, der vil gemme filer, der udgør din hjemmeside. Uanset om det er gratis eller betalt (se Tips), skal du oprette en konto først.
 3. 3
  Få et domæne navn (valgfrit). Hvis din vært ikke giver dig et domæne eller sub-domænenavn, skal du få en. Det er lettere for folk at huske en simpel domænenavn (dvs.: www.Googleexample.com) end en kedelig lang URL (dvs.: http://www.Googleexample.com/user/creator/index/pg223/creatorhmpg.html).
 4. 4
  Beslut om indholdet. Du ved, det er en hjemmeside for dine venner og familie, så tænk over, hvad du vil tilbyde dem, når de besøger. Nogle gode ideer er værktøjer som fotogallerier, en kalender, en gæst-bog eller et forum, en e-mail-liste, og nyheder på din front-side. Nedskriv dine tanker, som du kommer op med, hvad de skal indeholde.
 5. 5
  Opret et logo. Selvom du måske tror, ​​en personlig hjemmeside ikke brug for en, et logo forener og gør dit websted mere behageligt for dine gæster. Brug et program som Corel Paint Shop Pro til at manipulere noget tekst (evt. dit navn eller efternavn) til et attraktivt og tiltalende design. Du kan bare spare dig penge og kigge efter nogle open source-software, skal gimp eller Inkscape gøre fint. De er også gratis og lige så nyttig som Photoshop og Paint.
 6. 6
  Opret sider. Brug af HTML eller en web-Publishing værktøj som Microsoft Frontpage eller Macromedia Dreamweaver, en "Home"-side skaber med en introduktion til hjemmesiden, nyheder og grundlæggende instruktioner om, hvordan man navigerer det. Andre sider som en "biografi" side og en "Kontakt" side kan snart følge efter. Gem de sider som. Html.
 7. 7
  Udgiv. Upload dine sider og filer til din root mappe ("/"). Brug et FTP program eller din webbrowser for at logge ind på serveren. På din browsers adresselinje type "ftp://your-domain-name.com" og klik på "Go" eller Enter-tasten, og derefter udfylde prompt med dit brugernavn og adgangskode (fra din host). Du kan gennemse dine mapper, som du ville gøre på din PC eller Mac.
 8. 8
  Opdater. Holde din familie og venner up-to-date med nyheder og billeder er uvurderlig for dem. Del nye historier og vittigheder med dem ofte til at holde dem at komme tilbage.

Tips

 • Freewebs.com er en stor, helt gratis vært og shorturl.com kan give dig en god sub-domænenavn.
 • Gem din home-side som "index.html", så det vil være den første side besøgende ser, når de besøger dit website.
 • Din vært kan give dig værktøjer såsom gæstebøger og fotogallerier.
 • Må ikke gå med den første vært, du finde, shoppe rundt og sammenligne priser.
 • Du behøver ikke at bruge et ton af kontanter på software og tjenester, der er gratis muligheder overalt, søgning, og du vil finde.
 • Hvis det er tilgængelig fra din vært, er det en god ide at give familiemedlemmer en e account@yourwebsite.com.
 • Nogle hosting-tjenester vil forsøge at sælge dig et domæne. Du behøver ikke at købe et domæne fra udbyder - du kan købe dit domæne fra et domæne registrator (bare søg i google for "køb domæne"), og så fortælle din udbyder, at du allerede har et domæne, uden at købe det fra dem. I praksis er det lettere at købe domænet fra udbyder (som du ikke vil have at gøre noget mere end betale for det), men hosting-udbydere normalt opkræve højere priser for det domæne, end du vil finde, hvis du går og købe de domæne dig selv fra en domæneregistrator. At købe et domæne er ikke svært, og normale priser bør være + / - omkring 10€ (fra 2011)
 • Husk at bruge den samme layout og logo for alle siderne på dit websted. Hold de samme farver, skrifttyper og ikoner.
 • Læring HTML er ikke nødvendigt, men det vil hjælpe meget, hvis du ønsker mere indviklet og forskelligartet web-design. Prøv det og praktiserer så meget som muligt. Sammenlign koden til, hvad det ser ud på den faktiske webside.
 • En stor forum system er phpBB (kræver PHP og en database, der skal installeres, spørg din vært).

Advarsler

 • Sørg for at din host tillader uploads af fil-typer, du vil dele.
 • Gennemgå din vært aftale politik, før du opretter en konto. De kan ikke være det, du leder efter.
 • Ofte kan du bruge gratis hjemmeside skabeloner til at spare tid og bevare en kvalitet design.
 • Folk ville have du mener, at du har brug for at bruge masser af penge på en hjemmeside. Du behøver ikke at bruge meget på alle. Tag dig tid til at kigge ind i disse emner: apache-servere, php kodning, html-kodning, og opensource software. Det kan spare dig en masse.
 • Brug aldrig ophavsretligt medier, medmindre du er indehaveren af ​​ophavsretten eller har fuld tilladelse fra sidstnævnte.

Ting du behøver

 • En personlig computer (Windows, Mac eller Linux)
 • Internetforbindelse
 • En webbrowser
 • En web-vært
 • Et domæne navn (valgfrit)
 • Noget indhold som billeder og historier