Wkudk

Hvordan man laver animation eller film med Microsoft PowerPoint

Flipbog tegneserie animationer er sjove, er de ikke? Må ikke du ønsker du kunne gøre dem i Powerpoint? Eller bare gøre dem glattere end før? Dette how-to kan hjælpe dig med at lave film, tegnefilm og animationer hurtigere og bedre med Powerpoint.

Steps

Hvordan man laver animation eller film med Microsoft PowerPoint. Åbn PowerPoint og oprette en ny præsentation.
Hvordan man laver animation eller film med Microsoft PowerPoint. Åbn PowerPoint og oprette en ny præsentation.
 1. 1
  Åbn PowerPoint og oprette en ny præsentation. Lav et tomt dias og indstille overgangen til videre efter.1 sekunder. Klik på Anvend for alle.
 2. 2
  Tegn det første billede i din animation. dette er vigtigt - det er rammen, at alle de andre rammer i denne scene vil blive baseret på. Tag din tid med det.
 3. 3
  Dupliker dias, og gøre en meget lille ændring i dette dias for forløbet af animationen. Hvis du havde en bold falder, gør det gå ned et eller to steder. (Bemærk: Powerpoint ikke anvende faktiske pixels, men en lidt større placering systemet Tænk på det som en usynlig graf.).
 4. 4
  Må ikke duplikere det nye dias, og holde i gang. For ting som tyngdekraften, gør bevægelsen stærkere hver gang, fx ændre det mere og mere. Det mest katastrofale ting er at gøre tingene går for hurtigt, så du skal ikke være bange for at tage en masse af dias til at gøre én ting - du kan altid slette dem senere.
 5. 5
  Se et eksempel din præsentation konstant ændre noget du synes skal ændres. Slet unødvendige dias og sådan, tilføje eller slette oplysninger før din præsentation er perfekt.
 6. 6
  Tilføj i lyd og andre detaljer, derefter foretage en begynder og slutter slide, måske endda en åbning sekvens.

Tips

 • Indsættelse flere og flere slides vil gøre din animation mere realistisk.
 • Få pacing af tegneserie højre. ikke har langsomme scener, der pludselig bliver til hurtige dem - det er forvirrende.
 • Gem ofte.
 • Hvis du vil have stemmer, bruge Fortælling funktionen eller optage dem som lyde.
 • Hvis du foretager noget, der bevæger sig forskellige dele, gør hver del en anden genstand. (Tidl.: hvis du laver en person, drage alle lemmer som forskellige emner, så du kan bare copy / paste og rotere dem eller flytte dem i overensstemmelse hermed)
 • Hvis du vil have noget gjort flere gange, ligesom hoppende en bold, gør handlingen en gang og derefter kopiere alle de dias, der er for denne aktion og indsætte dem hvor du vil. Så for bold hoppende eksempel, ville du gøre det gå ned og op en gang, og derefter kopiere de dias, der viser bold hoppende, derefter indsætte dias nedenfor, så det ville gå 'ned, op, ned, op'.