Wkudk

Hvordan åbner flere konti i Windows Live Messenger

Har du nogensinde tænkt, at hvordan din ven kan åbne hans / hendes flere konti for Hotmail eller MSN på et tidspunkt. Jeg ved der er mange Thirdy-Party Patches til cirka hver version af MSN Messenger. Gennem hjælp af dem, kan du åbne flere eksemplarer af MSN Messenger på et tidspunkt, og log på med forskellige konti ved hjælp hver polygami (kopi). Men vil denne artikel fortælle dig, hvordan du gør dette med Microsofts nye Instant Messenger, dvs Windows Live Messenger (freeware).

Steps

Hvordan åbner flere konti i Windows Live Messenger. Efter at have downloadet og installeret det, gå til "plus!".
Hvordan åbner flere konti i Windows Live Messenger. Efter at have downloadet og installeret det, gå til "plus!".
 1. 1
  Download og installer Windows Live Messenger fra Windows Live Messenger download site
 2. 2
  Efter vellykket installation af Windows Live Messenger, hent messenger plus! Live, som er en plug-in for at forbedre funktionerne i Windows Live Messenger.
 3. 3
  Efter at have downloadet og installeret det, gå til "plus!" fane på toppen af ​​din WLM og gå til præferencer og derefter klikke på Tilpas fanebladet. Så vil du finde muligheder for flere konti, selvom du nødt til at tjekke den første mulighed Tillad mig at forbinde til flere konti samtidigt
 4. 4
  Aktivér indstillingen, og du er færdig.
 5. 5
  Kør WLM to gange, og du vil se 2 kopier af den samme messenger kører samtidigt i opgaveruden. Kør programmet i henhold til det antal kopier, du vil åbne på én gang.

Tips

 • Prøv at bruge andre funktioner i Messenger Plus! Lev som Scripts osv. Nogle af dem vil forbedre din chatter miljø som Tabbed chatter, hvilket er meget nyttigt.
 • Hvis du er en avanceret programmør, kan du altid oprette dine egne scripts og distribuere dem via internettet.
 • Hvis du ønsker at diskutere om Scripts med andre brugere i fora derefter gå til eller.

Advarsler

 • Må ikke skabe nogen scripts til offensive formål, såsom Tyveri af kodeord etc.
 • Du skal være opmærksom på, at selv hvis du nægter at installere de sponsorer programmer, du vil finde, at op til 332 (mindst det er det antal min anti-spyware efterfølgende opdaget. Du kan også bemærke underlige ting der sker med din forbindelse, hvis du åbner webcam og med din e-mail. Det er den pris, vi skal betale for den luksus af ekstramateriale.

Ting du behøver

 • En internetforbindelse
 • En Windows-operativsystem fra Microsoft Corporation.