Wkudk

Sådan får endelige form i Kingdom Hearts 2

Final Form er det sidste og mest magtfulde form, Sora kan opnå. Det handler ikke kun har awesome bevægelser og giver mulighed for mobil kampe og auto-angriber, mens glide og hoppe, men det sænker også din chance for at dreje ind i Anti-form, når du skifter til de andre former. Men det er også den sværeste formular for at få.

Steps

Sådan får endelige form i Kingdom Hearts 2. Gå til tusmørke byen efter den er genopstået.
Sådan får endelige form i Kingdom Hearts 2. Gå til tusmørke byen efter den er genopstået.
 1. 1
  Gå til tusmørke byen efter den er genopstået.
 2. 2
  Følg trin at komme til verden, der aldrig var, og nå hukommelses skyskraber.
 3. 3
  Der vil være en cut scene, og hvis du har den endelige mix en boss kamp, ​​og så vil det gå til normal.
 4. 4
  I den endelige mix efter boss-kamp, ​​vil du også få en ny keyblade der øger din chance for at gå ind i sin endelige form.
 5. 5
  Gå til colosseum og indtast cerberus cup
 6. 6
  Du skal blot trække op drevmenuen og ramte mester formular
 7. 7
  Hvis du ikke får endelige form, simpelthen hit start og ramte prøve igen. Dette genstarter turneringen, og du har en fuld drive gauge. Dette eliminerer enhver grund til at genopfylde du kører sporvidde, og det giver dig et sjovt miljø for at få din første smag af endelige form
 8. 8
  Vær sikker på at du har gjort det til verden, der aldrig var.
 9. 9
  Tilfældigt adgang til de andre former, og den endelige vil blive vist.

Tips

 • Vær sikker på at gå til gemme punkt, før du vender tilbage til din normale form, så på den måde får du en fuld Drive Gauge
 • Du kan også indtaste alle rum, hvor du kan tale med dine partimedlemmer med trekant-knappen. Derfra går til alle tilstødende rum, trigger Drive, derefter vende tilbage til den forrige plads. Hver gang du genindtaste dine Drive Gauge opladninger, og du kan gentage processen, indtil du får Final Form.
 • Hvis Cerberus cup ikke virker, så skal du gøre det Hades paradoks kop.

Advarsler

 • Anti-formular vises på den anden brug af master-formular. Anti-form har en højere procentdel til at komme op, hvis du over-brug mester formular. Det er muligt at blive til den endelige-formular, hvis du aktiverer tapperhed eller visdom-form, men det fungerer godt, når du er i verden, der var aldrig. Dette er ikke altid sandt, men det betyder, når du forsøger at bruge dette trick, hver anden gang du bruger herre form du kan ende op med anti-form, indtil du er heldig nok til at få endelig. Vær forberedt på at.
 • Dette er meget farligt og tidskrævende, fordi du kommer til at ændre sig så mange gange, og det vil øge chancen for, at du vil blive omdannet til Anti-formular. Så sørg for at have Drive Recovery poster klar!

Ting du behøver

 • PlayStation 2
 • Kingdom Hearts II
 • En tv
 • En styreenhed
 • Et hukommelseskort
 • Gaming færdigheder