Wkudk

Hvordan laver potions på pottermore

Pottermore er en sjov Harry Potter-tema website, hvor du kan sorteres og tjen point til dit hus. En af de vigtigste måder at tjene Hus Points er ved at gøre forskellige Potions. Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan laver potions på pottermore. Vælg hvilken potion du ønsker at brygge.
Hvordan laver potions på pottermore. Vælg hvilken potion du ønsker at brygge.
 1. 1
  Adgang potions. På toppen af ​​en Pottermore side, bør du se en Potions cirkel lige til højre for den vigtigste logo.
  • Bemærk, at for at få adgang Potions, skal du udforske de kapitler i første bog, indtil du kommer til Potions lektion i Hogwarts.
 2. 2
  Vælg hvilken potion du ønsker at brygge. Cure for Koger er den nemmeste og hurtigste, men det er også tjener færrest hus Points. Andre potions er mere vanskeligt og tidskrævende, men tjener større belønninger.
 3. 3
  Kontroller du har alle de ingredienser, du har brug for. Nogle ingredienser kan indsamles på Moments, men andre skal købes i Diagonalstræde.
  • Hvis du er ude af en ingrediens du har brug for, vil det have en knap der hedder "Køb" siden af ​​det, som vil tage dig til Apothecary. Husk, at hvis du bruger, siger en bezoar, kan du gå tilbage til hvor du har fundet det og re-indsamler.
 4. 4
  Kontroller, at du besidder mindst én gryde. Du kan se dine kedler på Cauldron fanen Potions bogen. Hvis du ikke har nogen kedel, bliver du nødt til at købe en, før du kan lave en potion.
  • Bemærk, at de forskellige kedler vil brygge ved forskellige hastigheder. Tin er den langsomste, messing er hurtigere, og kobber er hurtigst.
 5. 5
  Retur til potions bogen, find det potion du ønsker at gøre, og vælg "brygge denne potion". Dette vil bringe en menu, hvor du skal bekræfte dit valg af Potion og Cauldron, og klik på Fortsæt.
 6. 6
  Læs vejledningen. Du vil se en side med instruktioner til potion, som omfatter billeder af ingredienserne. Læs det første skridt og lukke instruktion bog. Dette vil tage dig til Potions Bench. Den Potions Bench indeholder en gryde, en morter, instruktion bog, din wand og ingredienserne til din potion, som er afbildet i vejledningen. (Du kan genåbne bogen, hvis du har brug for, men uret kører stadig, når du gør. Prøv i stedet at skrive ned instruktioner, før du lukker bogen.)
 7. 7
  Find de nævnte ingredienser og følg vejledningen.
  • Tilføj ingredienserne til gryde eller mørtel ved at klikke på dem og trække en knivspids over det ønskede beholder, før du slipper. Tilføj ingredienser i flasker ved at løfte flasken fra toppen af ​​låget til at holde den oprejst. Læn flasken mod siden af ​​kedlen til at tippe den over langsomt og hæld.
  • Når du tilføjer ingredienser bruge tælleren til venstre for beholderen for at kontrollere du har tilføjet det korrekte beløb.
  • At knuse ingredienser i mørtel, gentagne gange at klikke på pistil indtil statuslinjen er mellem de to markører.
  • Til opvarmning ingredienser i kedlen, skal du bruge knapperne under gryde til at slå varmen høj, lav og slukket. Hold varmen plan mellem de to markører indtil tiden løber ud.
  • At røre heksekedel, klik på skeen og cirkel musen i den rigtige retning. Brug tælleren til at måle antallet af rører.
 8. 8
  Kontrollér instruktionerne. Du kan medbringe op instruktion bog igen ved at klikke bogen på skrivebordet. Efter hver instruktion du er færdig, åbner bogen og kontrollere, at opgaven er blevet krydset, og derefter gå videre til næste instruktion.
 9. 9
  Afslut potion. Når du har udfyldt alle instruktionerne Klik på din tryllestav at vinke det. Det ligger lige under potions bogen.
 10. 10
  Kom tilbage senere. Hvis du med succes har fulgt instruktionerne, vil du blive bedt om at vende tilbage til din potion efter at den er færdig brygning. (For mere komplicerede potions på en langsom tin gryde, kan det tage op til 100 minutter, eller endda 24 timer for Polyjuice Potion Part 2). Mens potion brygger, kan du lukke siden og logge Pottermore, hvis du ønsker. Forløbet af din potion kan kontrolleres på i cauldrons fanen.
 11. 11
  Retur til potions. Når potion er færdig brygning, åbne din Potions Book igen. Under potion du gør vil være en knap der hedder "Brewing". Åbn dette i en ny fane eller et vindue, holde Potions Book åbne. Du bør se et nedtællingsur, klik på "Næste" for at vende tilbage til Potions Bench.
 12. 12
  Fuldføre potion. Du vil blive givet nogle flere instruktioner til at følge for at fuldføre din potion. Følg disse i orden og bølge din tryllestav igen.
 13. 13
  Modtag hus point. Hvis du har været en succes, vil du blive fortalt, så og fortalte hvor mange House Points du har modtaget. En blå knappen "Brew anden potion" vises - klik ikke. Brug i stedet Potions linket øverst på siden for at vende tilbage til din Potions Book.

Tips

 • Nogle potions kræver, at du holde potion i en bestemt varme interval for en lang periode, såsom et minut eller 30 sekunder. Hvis varmen sortiment er stort nok, så du kan køre i tomgang i et par sekunder, uden at det faldende eller stigende over grænsen, kan du gå videre til næste trin. For eksempel, med Sleeping Draught potion mens du varmer det i 1 minut, kan du tilføje de 4 Valerian Sprigs under minuttet. Men sørg for, at du vender tilbage til potion hurtigt, således at temperaturen ikke kommer under eller stige over for det påkrævede område. Det sparer tid, så du ikke behøver at haste de sidste par skridt for at afslutte potion, men det er ganske vanskeligt.
 • For nylig har en ny badge blevet tilføjet til Pottermore, Potions Apprentice. Til dette skal du med held brygge tre på hinanden følgende potions.
 • Vær opmærksom på at potions tage forskellige mængder af brygning tid og tjene forskellige mængder af House Points. Dette har været kendt for at ændre.
 • Hvis du laver en fejl i det første sæt af instruktioner, vender tilbage til Potion bog og klikke på "Brewing" kan nulstille Potion Bench. Men det virker ikke i det andet sæt af instruktioner, efter brygning tid, og forsøger det kan forårsage din potion til glitch.
 • Flere ingredienser kan indsamles på Moments. Dette kun tillader dig at samle en ad gangen, mens Apoteker sælger flere varer. Men når du har kørt ud af en ingrediens opsamles i en Moment, vil det dukke op igen i det øjeblik, og kan afhentes igen gratis.
 • Hvis du har problemer eller ønsker flere potion-specifikke instrukser, besøg http://www.gryffinroar.com et pottermore help site.

Advarsler

 • Den Potions skærmen er blevet kendt for at have nogle fejl, som kan permanent forhindrer dig fra at gøre mere potions. Du kan hjælpe med at forhindre dette ved at:
  • Altid åbne Potion Bænk i et nyt vindue eller en fane med Potions Bog og / eller kedler fanen åbent i baggrunden.
  • Aldrig afslutter Potions Bench i anden halvdel af instruktionerne (efter brygning tid).
  • Når du har gennemført en potion eller et sæt af instruktioner, undgå at bruge de blå knapper for at forlade siden. Brug i stedet links øverst på siden.
 • Hvis din potion glitches, kan det undertiden fastsættes ved målrettet at lave en fejl og følge ovenstående forslag.
 • Følg anvisningerne nøje. Små fejl vil resultere i din potion svigtende og tjene 0 Hus Points. Flere eller større fejl vil resultere i din potion eksploderer, ødelægge din heksekedel og fradrag på 5 Hus Points.
 • Lad ikke din potion for lang tid efter brygning tid. Du har den samme mængde tid igen før potion mislykkes, tjener 0 Hus Points.
 • Må ikke afhente flasker ingredienser fra bunden, da det gør dem vanskelige at kontrollere og du vil sandsynligvis tilføje for meget.
 • Følg vejledningen hurtigt. Der er en frist til at følge hvert sæt af instruktioner, repræsenteret ved timeglasset bag mørtel og en nedtælling ur for de sidste 10 sekunder. Du vil tjene 0 Hus Points, hvis du ikke har udført instruktionerne, når fristen udløber.