Wkudk

Sådan bruger google earth flysimulator

Hvis du har Google Earth version, der blev udgivet 20. august 2007, eller for sent, har du adgang til en flysimulator. Google Earth Flight Simulator er en flysimulator, der bruger Google Earth satellitbilleder, som jorden i en mere realistisk oplevelse. Afhængig af systemet, det kan tilgås ved at trykke på Ctrl + Alt + A, Ctrl + A eller Command + Option + A og derefter trykke på Enter. Efter denne funktion er blevet aktiveret mindst når det fremgår under menuen Funktioner. Siden v4.3 er indstillingen ikke længere skjult som standard. I øjeblikket er kun F-16 Fighting Falcon og Cirrus SR-22 er det eneste fly, der kan bruges som supplement til en hel lufthavne. Dette vil være en masse sjov, når du får hænge af det.

Steps

Sådan bruger google earth flysimulator. Etablere dine indstillinger.
Sådan bruger google earth flysimulator. Etablere dine indstillinger.

Start af flysimulator

 1. 1
  Åbn simulatoren. Åbn drop-down menuen i øverste værktøjslinje i Google Earth.
  • Hvis du har en tidligere version end v4.3, adgang til flysimulator ved at trykke Ctrl + Alt + A, Ctrl + A eller Command + Option + A og derefter trykke på Enter. Efter denne funktion er blevet aktiveret mindst én gang, vises den under menuen Funktioner.
 2. 2
  Etablere dine indstillinger. Et lille vindue skulle nu åbne op. Der er tre dele i dette: fly, start-position og joystick.
  • Aircraft - Vælg flyet, du gerne vil flyve. Den SR22 er et langsommere fly og lettere for begyndere, mens F-16 er mere mellemliggende til erfarne brugere. I denne vejledning bruger vi F-16 som et eksempel.
  • Start Position - Du kan enten din aktuelle visning, starter ud fra en lufthavn i en større by eller din sidste position på flysimulator. Begyndere bør anvende New York lufthavnen.
  • Joystick - Kontroller i boksen, hvis du bruger et joystick til at styre dit fly.
 3. 3
  Nederst i boksen Klik på "Start flight".
 4. 4
  Vent et par sekunder for kortet for at indlæse.
 5. 5
  Vælg alle de lufthavne, du vil være landing på regelmæssigt. Da det er næsten umuligt at se banerne uden hjælpemidler, tage alle landingsbanen du måske lande på, og tegne en sti langs længden af ​​landingsbanen. Foretag landingsbanerne i forskellige farver, og sætte bredden til 5 mm. De baner er meget tydeligt i luften nu.
 6. 6
  Åbn sidepanelet. Tænd Grænser / Etiketter og transport. Igen, dette er at hjælpe dig med at navigere.

Brug af HUD

 1. 1
  Genkend HUD. På skærmen, bør du se en masse grønne ting. Dette er din HUD eller (heads-up display).
 2. 2
  Gør dig bekendt med HUD.
  • Start med uret i toppen er din hastighed i knob. næste foroven er din overskrift som et kompas. til højre på skærmen er en lille knap, der siger 'Exit flysimulator. Klik på dette, hvis du ønsker at forlade simulator helt. Nedenfor dette er et tal i toppen af ​​nogle linjer, der siger 0. Dette vil ændre sig, og det er din vertikale hastighed i meter per minut. Nogle gange vil det gå negativt, hvilket betyder at du er på vej ned.
  • Nedenfor det er din højde i meter over havets overflade. Lige nu det bør være på 4320.
  • I midten af ​​skærmen er en bue med nogle andre ting. Dette er din vigtigste HUD. Den bue er din bank vinkel. De parallelle linjer er banen i grader, så hvis det siger 90 så er du pegede lige op og er gået i stå.
  • Nederst venstre hjørne vil være en kasse. I venstre side er gashåndtaget. oversiden er balanceklap. Den højre side er elevatoren, og bunden er roret.
  • Over dette er i øjeblikket intet, men det er, hvor din flap indikator vil være i procent, og din landingsstel status får du. Den SR22 har fast gear, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Styring flyet

 1. 1
  Vid, at kontrollerne er inverteret. Ser op og ned vendes, så hvis du bevæger musen lavere ned på skærmen, så næsen vil pitche op, og vice versa.
 2. 2
  Forbered takeoff. Hvis dit fly begynder at bevæge sig til siden trykke på "," for at flytte til venstre og "." tasten for at flytte til højre.
 3. 3
  Take off. Klik og tryk derefter på tasten Page Up for at øge fremdrift og flytte flyet ned landingsbanen. Når dit fly bevæger sig, flytte musen ned. V1 hastighed F-16 er 280 knob. Ved 280 knob, bør flyet løft i luften.
 4. 4
  Drej til højre. Flyt markøren til højre, indtil jorden er direkte til din højre, og derefter flytte markøren til bunden af ​​skærmen. Dette vil medføre, at du dreje til højre.
 5. 5
  Drej til venstre. Flyt markøren til den venstre side af skærmen, indtil jorden er direkte til din venstre og derefter flytte markøren til bunden af ​​skærmen. Dette vil medføre, at du til at vende til venstre.
 6. 6
  Flyve opad. Vinkel op ved at flytte markøren til bunden af ​​skærmen.
 7. 7
  Flyve nedad. Vinkel ned ved at flytte markøren til toppen af ​​skærmen.
 8. 8
  Hvis du ønsker at forlade, skal du blot trykke på Escape-tasten.

Landing

 1. 1
  Flyv mod lufthavnen, du gerne vil lande på. Øg stak til maksimal indstilling trække gear og klapper. Du skal være cruising på omkring 650 knob.
 2. 2
  Line op landingsbanen. Når du er klar til at lande, justere flyet, så den vej, du har tegnet (landingsbanen) er fuldstændig lodret og i midten af ​​skærmen.
 3. 3
  Mindske hastigheden helt. Hold "Page Down" for at nedsætte hastigheden. Du skal tabe stak med det samme.
 4. 4
  Tryk F for at øge flapindstilling. Dette forsinker flyet. Det vil også gøre det lidt svært at styre. Øg til flapper 100%.
 5. 5
  Uddrag landingsstel ved at trykke på "g"-tasten. Dette gælder kun for F-16.
 6. 6
  Langsomt begynder at flytte markøren op, så du vipper ned.
 7. 7
  Hold øje med din højde.
 8. 8
  Når du er en retfærdig bit væk fra lufthavnen, så sørg for at du er langsom nok til jord. For F-16, er denne hastighed omkring 260 knob. Hvis du går hurtigere end dette, vil du gå ned.
 9. 9
  Gør den endelige nedstigning langsomt. Når du er omkring en 100 eller så meter over jorden skal du sørge for langsomt gå ned. Det er den del, hvor du er mest sandsynligt til at gå ned. Mens landing kan du ramme jorden og hoppe op, men bare langsomt gå ned igen. Sørg for at du synke meget overfladisk.
 10. 10
  Afslut styrtet. Skulle du gå ned, vises en boks, der giver dig mulighed for spændende eller genoptagelse flyvning.
  • Hvis du genoptager flyvning du vil starte igen direkte over, hvor du styrtede ned. Bare gentage de forrige trin.
 11. 11
  Bring flyet til et komplet stop. Ved nu du skal have landet, men du er stadig bevæger sig. Bare tryk både "," og "." nøgler sammen, og du vil bremse til et komplet stop på få sekunder.

Tips

Advarsler

 • Du kan blive svimmel, at gøre dette. Hvis du bare trykke på mellemrumstasten og tage en pause.
 • Dette er ikke korrekt praksis for real flyvende.

Ting du behøver

 • Computer med mus og tastatur
 • Google Earth (version udgivet på 2007/08/20 eller senere)
 • Internetadgang