Wkudk

Hvordan man spiller Club Penguin

Chatte og spil er de to mest populære online-aktiviteter for børn, men de fleste virtuelle verdener er fokuseret på en ældre publikum. Club Penguin sætter det bedste af spil derinde, at børnene kan endda spille.

Steps

Hvordan man spiller Club Penguin. Opret en klub pingvin-konto.
Hvordan man spiller Club Penguin. Opret en klub pingvin-konto.
 1. 1
  Opret en klub pingvin-konto. Gør dette ved at gå til hjemmesiden ( http://play.clubpenguin.com/ ), og klik oprette en pingvin.
 2. 2
  Følg de enkle trin. Vælge din farve er inkluderet i denne proces, men det er ikke vigtigt, fordi det er nemt at købe (med virtuelle mønter) alle farverne senere.
 3. 3
  Udforsk kortet i nederste venstre hjørne. Dette vil hjælpe dig med at få at vide øen.
 4. 4
  Bliv en hemmelig agent (din pingvin skal være 30 dage gammelt). At blive en hemmelig agent betyder, at du kan hjælpe andre spillere, gør missioner og teleportere fra sted til sted. Du bliver en af ​​en anden pingvin sende dig en særlig invitation.
 5. 5
  Indberette enhver pingvin ser du at være uhøflig eller middelværdi, taler uhensigtsmæssigt eller navngive ringer. Knappen i øverste højre hjørne vil give dig instruktioner.
 6. 6
  Indsend et digt, gåde, joke, eller tegneserie til avisen! Åbn papiret og klik på "Vi har brug for dig!" i øverste venstre hjørne. Husk, at sandsynligheden for indtastningen vises i papiret er meget små-men det er sjovt og værd at prøve!
 7. 7
  Husk aldrig at give nogen personlige oplysninger. En pingvin kan virke venlig og handle som de ønsker at lære dig at kende, men afslørende personlige oplysninger er aldrig en god idé!
 8. 8
  Køb et puffle! Puffles kan vedtages i Pet Shop (placeret i Plaza). Puffles er 800 mønter hver. Der er 10 forskellige farvede puffles at vælge imellem. Men hvis du ar et ikke-medlem, kan du kun få to puffles af enten rød eller blå.
 9. 9
  Pas godt på dine puffles ved at fodre dem, lege med dem og give dem lur. Hvis du ikke gør disse i lang tid, kan de løbe væk.
 10. 10
  Hvis du er medlem, dekorere din iglo. Der er tonsvis af muligheder. Brug din fantasi!
 11. 11
  Vært for en iglo fest! Annoncer i byen og åbne din iglo for andre at komme! (Du skal være medlem for at gøre dette)
 12. 12
  Bliv tour guide! Gå til Ski landsbyen, og der vil være en stand, der vil vise dig, hvordan du bliver en tour guide og hjælpe nye spillere!
 13. 13
  Spille spil for at tjene penge! Du kan tjene penge i disse spil: Pizzatron, puffle redning, java bønner, fiskeri, surfing, og mine indkøbskurv surfing!
 14. 14
  Vær venlig og hjælpsom til andre spillere og have det sjovt!

Tips

 • Mønter kan ikke købes med rigtige penge, kun tjent ved at spille spil i spillet.
 • Hvis du er en hemmelig agent, ikke fortælle nogen overhovedet. Holde det hemmeligt.
 • Må ikke begynde at skrige, hvis din pingvin hedder P15721763237 for eksempel. De er kun kontrol for at se, om dit navn er appropriate.This vil gå væk efter et stykke tid.
 • Ikke-medlemmer kan kun købe røde puffles og blå puffles.
 • Medlemmerne kan nu købe op til "" tyve "" puffles i alle farver til rådighed!

Advarsler

 • Feed din puffle. Hvis du ikke gør det vil køre væk (Du vil ikke få dine mønter tilbage). Også hvis du logger dig puffles sættes i fryse-mode, hvilket betyder at de plejer at få sulten, mens du ikke er på.
 • Må ikke være uhensigtsmæssig.
 • Må ikke hack, dette vil resultere i et permanent forbud.