Wkudk

Sådan finder din fødselsdag på Neopets

Mange brugere, når du bliver bedt med at sætte i en fødselsdag, bare rulle gennem og vælge en tilfældig fødselsdag så glemme alt om det. Det meste af tiden, er det ikke vigtigt eller behov igen. Imidlertid har Neopets ændret login-processen og sætte i din fødselsdag, mens logge ind er nødvendig. Kontoen er ikke tabt for evigt,

Steps

Sådan finder din fødselsdag på Neopets. Log ind på en konto, som du har adgang til, eller oprette en ny.
Sådan finder din fødselsdag på Neopets. Log ind på en konto, som du har adgang til, eller oprette en ny.
 1. 1
  Log ind på en konto, som du har adgang til, eller oprette en ny.
 2. 2
  Venner med din tabte konto. Du kan gøre dette ved at gå til min konto -> neofriends -> Neofriend Anmodninger & Tilføj en Neofriend.
 3. 3
  Kig i din neofriends liste for kontoen. Du tror måske, at det er nytteløst, da du kan naturligvis ikke acceptere, men det vil faktisk få din konto tilbage. Det, vi har brug for her er den alder, og du kan se, at uden at blive accepteret.
 4. 4
  Registreringsdatoen, alder på listen, og trække denne alder fra indeværende år. Godt, nu har du et stykke af oplysningerne-året. Året er enten den, du har, eller året før det afhængigt af måned og dag.
 5. 5
  Check tilbage hver par dage for at se, om alder har ændret sig. Hvis alderen har ændret sig, det betyder, at fødselsdagen var inden for den tidshorisont, du kontrolleret. Du har nu måneden. Dagen skulle være en dag, hvor du har tjekket det sidste til den dag det ændret. Også trække et år fra den, du fandt.
 6. 6
  Prøv at logge ind med de oplysninger, du har indsamlet.
 7. 7
  Ovenstående metode ikke virker mere. Neopets har nu ændret, hvad der vises på neofriend listen. Hvis kontoen ikke har accepteret din anmodning, vil den alder, blive vist som??. Samme gælder for, hvis de har accepteret din anmodning og vælger at beholde deres alder private. Du kan dog stadig bruge denne metode, hvis du har en allerede accepteret neofriend der kan tjekke for dig.

Alternativ metode

Du kan bruge denne metode, mens du kontrollerer alderen til fødselsdag, men det er ikke nødvendigt.

 1. 1
  Komplet trin 1-4 fra ovenstående. Du har stadig brug for år til at gøre dette.
 2. 2
  Gå til login-skærmen og sætte i det år, du optaget.
 3. 3
  Begynd en proces for eliminering ved at gå gennem måneder og dage én efter én. Du er nødt til at starte på 1. januar. Hvis 1 januar ikke virker, sætte i januar 2. og så videre. Når du kommer til slutningen af ​​januar, starte forfra på februar.
 4. 4
  Husk, hvad dag du slap på, når du er ude af stand til at fortsætte, så du kan begynde igen næste dag.

Tips

 • Hvis du prøver den alternative metode, og du i sidste ende få op til den dag, du forsøger at logge på og derefter ændre år til, før den. Så hvis du har forsøgt at logge ind den 21. juni med år 1981, og du bare sætte i juni 21, så prøv 1980 for hver dag efter 21. juni.
 • Husk, at det tager tid, og det er bedre at vente end ikke har konto på alle, især hvis du har vigtige ting på det.
 • Hvis du er dårlig til at huske, så prøv at holde et papir i nærheden af ​​computeren til at optage alt. Ting, du ønsker at optage, er: det år fødselsdag, de dage du tjekket din neofriends listen, og den måned / dag du slap på, hvis du kommer til at prøve at logge ind på det hver dag.
 • Når alder ændringer, trække et år til den, du oprindeligt optaget.

Advarsler

 • Dette tager lang tid.
 • Du kan kun forsøge at logge på 3 gange dagligt

Ting du behøver

 • En konto kan du ikke logge ind.
 • En konto kan du logge ind.