Wkudk

Sådan glitch, tryk og wallhack i soldat foran

Denne artikel er aktuelle på Soldier Front T1.40 opdatering.

Steps

Sådan glitch, tryk og wallhack i soldat foran. Glitching er defineret som værende i stand til at komme ind i en kasse, eller en generelt utilgængelige område af kortet.
Sådan glitch, tryk og wallhack i soldat foran. Glitching er defineret som værende i stand til at komme ind i en kasse, eller en generelt utilgængelige område af kortet.

Glitch [lappet]

 1. 1
  Glitching er defineret som værende i stand til at komme ind i en kasse, eller en generelt utilgængelige område af kortet.
 2. 2
  Download enhver screenshot program.
 3. 3
  Tildele en genvejstast for at tage et screenshot.
 4. 4
  Kør på en boks (den grønne container stakken i Shanghai, for eksempel)
 5. 5
  Når du er ved at ramme kassen, ramte den tildelte screenshot genvejstast.

Tap

 1. 1
  Tapping er defineret som at stoppe din internet (for en lille mængde af tid, jeg. E. 10-15 sekunder) og dræbte mennesker. Det fungerer, fordi hvis din Internettet er slukket, kan du bevæge dig rundt på skærmen, men ikke på fjendens. Og når du tænder på internettet på, alt, hvad du gjorde, vil ske (det meste af tiden). Hvis du bruger NetSuspender, køre "Bypass.exe" og derefter køre "NetSuspender.exe".
 2. 2
  Tryk på standby-knappen. NetSuspender brugere: Klik på suspend genvejstast.
 3. 3
  Gør hvad du ønskede at gøre (tidl.. Grenade 5 personer)
 4. 4
  Tryk på standby-knappen igen. NetSuspender brugere: Klik på cv genvejstast.

Wallhack

 1. 1
  Wallhacking er defineret som brug af et program, der gør andre spillere på SF spil, du er i synlig gennem vægge. Wallhacking er sandsynligvis den mindst åbenlyse krænkelse af SFs regler på denne liste. Når du trykke på eller glitching, normalt alle kan fortælle. Wallhacking? Ikke så meget. Det kræver lidt mere arbejde på wallhacker er en del selv. Bemærk at den medfølgende wallhacking DLL er blevet lappet, derfor ikke længere er brugbare. Men "D3D8.DLL" og "injecTOR.exe" dele af denne tutorial stadig er relevant (hvilket betyder overførslen er stadig meget nyttig).
 2. 2
  Genstart computeren i fejlsikret tilstand (hold f8 under opstart, skal du vælge "safe mode", tryk enter / retur)
 3. 3
  Placer fil med navnet "d3d8. Dll" i "C:/ Windows/System32". Hvis det spørger, om du ønsker at overskrive, skal du klikke på Ja.
 4. 4
  Luk ned, og derefter genstarte computeren.
 5. 5
  Åbn den mappe, hvor din wallhack bosat.
 6. 6
  Kør "injektor. Exe".
 7. 7
  Klik på "load dll" og find dit wallhacking DLL.
 8. 8
  Klik på OK, og derefter under "navn på processen", skriv "soldierfront. Exe". (Små bogstaver)
 9. 9
  Klik på "brug watch"-boksen, indtil den er tjekket (en gang burde være nok).
 10. 10
  Minimer injektoren.
 11. 11
  Start soldat front, og bruge den forudbestemte nøgle (som regel 5 eller funktionstast) for at skifte wallhack til og fra.
 12. 12
  bonde! 09:42, den 22. marts 2009 (GMT)

Tips

 • Granater og snigskytterifler er de mest effektive våben til at dræbe med, når aflytning.
 • Glitching er meget let at identificere. Hvis du glitch, vil folk sandsynligvis være i stand til at fortælle.
 • Må ikke overforbrug disse, tak. Det er ikke beregnet til brug hver eneste gang du spiller, og især ikke i Clan Battle mode. Bare fordi Mighty Sad Funpu Chicken (MSFC, den # 1 clan i SF), gør det, betyder ikke, du bør også. Det er stadig betragtes som snyd.
 • Også at have lidt bredere vifte af vision, skal du bruge GHT AIMPOINT, og en gang i spillet, ramte H for at slukke din første-persons pistol view. Du vil være i stand til at se hele skærmen og stadig sigte, skyde, og omfang.
 • Hvis nogen beskylder dig for at glitching eller tappe, og du er, fortælle sandheden. Liggende ikke få dig overalt med de typer af snyd, fordi de sandsynligvis har bevis for det. Wallhacking imidlertid næsten umuligt at bevise, så lyver om det er langt mindre risikabelt.
 • Tapping tager noget tid at vænne sig til. Prøv det i en enkelt kamp med en ven eller to (efter fortæller dem, naturligvis).

Advarsler

 • Du kan få forbudt. Hvis en GM ser dig gøre disse ting, eller nok e-mails og skærmbilleder af dig i en kasse under et kort, præ-scoping en person, mens wallhacking osv. får tilsendt ijji s SF anti-hack-adresse, kan du få din konto eller endda din IP forbudt fra Soldier Front.
 • Folk kan kæmpe tilbage. Altid huske, at du ikke er den eneste, der ved, hvordan man glitch. Eksempel: Du glitching på Shanghai i den store stak af grønne containere, og nogen glitches ind i feltet, knive dig, og kommer ud.
 • Aldrig ophold "tappet" for mere end 10-15 sekunder. Hvis du opholder dig længere end det, vil du blive koblet fra spillet, og Soldier Front vil lukke ned. Folk kan dræbe dig, mens du er "tappet". Og hvis du bliver dræbt, mens "tappet", så vil du stadig dø.

Ting du behøver