Wkudk

Sådan holder sikkert på facebook

Facebook er den hurtigst voksende social networking site i verden i dag med op til 250.000 nye brugere bliver tilføjet hver dag. Men udveksling af informationer har masser af risici, herunder dit navn, som kan tilgås af andre og din profil kan ses. Alle kan få værdifulde oplysninger og private fotos fra din profil - i sidste ende at få dig i store problemer. Du kan holde dine ulykker ned til et minimum ved at følge disse trin.

Steps

Sådan holder sikkert på facebook. Disse trin kan hjælpe dig adskille de gode folk fra de dårlige.
Sådan holder sikkert på facebook. Disse trin kan hjælpe dig adskille de gode folk fra de dårlige.

Holde sikker på facebook

 1. 1
  Disse trin kan hjælpe dig adskille de gode folk fra de dårlige.
 2. 2
  Indstil personlige indstillinger på din profil til "venner". Ved at gøre dette, vil du være i stand til at have kontrol, som har adgang til dine oplysninger og billeder. For visse billeder, kan du også vælge nogle venner, som du gør, eller ikke vil have dem til at se.
 3. 3
  Altid overvåge billeder, andre mennesker sat på dig og tagge dig på. Du kan se de mærkede billeder af dig ved at gå til din profil, skal du klikke på "billeder" - du bør se "Fotos af dig" og antallet af mærkede billeder. Klik på det, og se gennem billederne. Du bør være i stand til at un-tag eventuelle utiltalende billeder af dig, men folk stadig har evnen til at se det. Må ikke tøve et sekund for at "un-tag" dig selv fra billeder, som du ikke billiger. Blot klikke på " Rapport / fjern Tag "under" Indstillinger "i bunden af ​​billedet. Også, hvis du tror, ​​at den særlige billede kunne sætte dig i en kompromitterende situation, konsultere hvem sætte det op og bede ham eller hende til at fjerne det straks. Hvis de er dine såkaldte venner de skal efterkomme Deres anmodning.
 4. 4
  Må ikke sende billeder af dig selv under indflydelse af nogen form for stof. Dette refererer til billeder såsom: Dancing-on-the-bar billeder eller oprigtige billeder af den sidste gang du fik hamret med dine venner på happy hour. Må ikke blive fanget med narkotika, især hvis du er mindreårig, fordi nogen blot kan printe billedet ud og vise det til dine forældre eller væsentligste.
 5. 5
  Være forsigtig over de statusser, billeder, videoer osv. Du sender, hvis dine kolleger, kolleger, eller endda din chef er venner med dig. Hvis det er muligt, undgå at sende ud eller acceptere venneanmodninger fra dem, der kender dig fra arbejde, især din chef. Give dem fuld adgang til at se dit personlige liv vil kun have negative virkninger på dit job.
 6. 6
  Undgå at lægge dit telefonnummer, postadresse eller dit hjem adresse i din profil. Folk bruger ofte ord som kæledyrs navne eller numre som passwords, så det anbefales ikke at udgive dem on-line.
 7. 7
  Aldrig sende oplysninger om en kommende ferie eller tur som din status. Hvis du gør det er bare at bede om dit hus for at blive bestjålet. Hvis du skal sende billeder og alle detaljer i din to-ugers tur til Frankrig, så gør det når du vender hjem, ikke før eller under din ferie.
 8. 8
  Skift din adgangskode hver så ofte. Gør ikke din adgangskode noget indlysende såsom din fødselsdag eller mors pigenavn. Prøv at have mindst et stort bogstav, et lille bogstav, to tal og et symbol. Jo længere og mere kompliceret password, jo sikrere er du fra at få din konto hacket. Husk altid at logge ud, når du er færdig med Facebook, især på en delt computer.
 9. 9
  Må ikke forveksle facebook med en on-line dating site. Formålet med Facebook er at forbinde dig med folk, du kender. Gør din profil offentlig betyder, at du deler dine oplysninger med alle, selvom du ikke kender dem, en risiko for, at du ikke ønsker at tage.
 10. 10
  Vær forsigtig, hvem du ven. Må ikke ven nogen ud af din stat / land, medmindre du kender dem temmelig godt. Eneste ven folk, du kender. Du kan tilføje fælles venner, at du ikke ved, om du vil, men ikke anbefales. Eneste ven folk, at du i det mindste kender deres yndlingsfarve, søskende navn, kæledyr navn, eller noget lignende. Sørg for, at de er den rigtige person ved at kigge gennem deres billeder. Hvis de ikke er bekendt, så fjerne dem som en ven ved at komme til din venneliste. Bloker alle, der ser ud til at true eller chikanere dig.
 11. 11
  Udnyt online sociale netværkstjenester overvågning tjenester. Ligegyldigt hvor aktiv du er, som går gennem dine børns indlæg, beskeder, billeder, videoer, kommentarer er umuligt. Husk: børn har ingen ret til privatlivets fred fra deres forældre, men du behøver ikke nødvendigvis at se alle indlæg, de gør, medmindre du har grund til at være mistænksom. Du bør have deres passwords, så du kan se, hvis de får ind farlige situationer eller udstiller uhensigtsmæssig tale eller adfærd. Du kan dog respektere dine børns individualitet og drage fordel af online overvågning tjenester. Disse tjenester informere dig om, hvad du behøver at vide i en let at bruge platformen. Nogle af disse tjenester tilbyder overvågning af Facebook, MySpace, Twitter og mobiltelefoner, blive din sociale skjold mod rovdyr, Cyber-bøller, Reputation spørgsmål.
 12. 12
  Inden du klikker på et link fra Facebook, så husk altid at tjekke adresselinjen, som altid bør vise "www. Facebook.com /" og intet andet ligesom "www.facebook33.tk" eller "www.facebook1.php" osv. som er en giveaway på en phisher. Det kan stjæle din e-mail og adgangskode, samt post spam links til dine venners vægge.

Tips

 • Hvis du ser upassende billeder eller kommentarer, så e-mail Facebook på abuse@Facebook.com.
 • Hæld aldrig venneanmodninger og forslag fra nogen, du ikke kender, eller ved en person, som du ved er en stalker, harasser, mobbe og iffy. Husk nogle mennesker kan sætte falske oplysninger og endda en falsk billede på. Vær på vagt over hvem du tilføje.
 • Fjern noget, du synes er upassende. Dette kunne betyde væg indlæg, billeder eller status er. Hvad du kan have fundet funny aftes måske ikke være så sjovt næste morgen.
 • Hvis nogen er konstant chikanerer dig, sende dig nogen meddelelser, der er middelværdi, nasty, uhensigtsmæssig og gøre dig urolig, kan du fjerne dem fra din venneliste - endnu bedre blokere dem.
 • Må ikke vise din fødselsår. Det lidt hjælper med at forbedre sikkerhedsindstillinger og forhindre identitetstyveri.
 • Hvis nogen synes at være chikanerer dig på Facebook Chat, så skal du ikke tøve med at gå offline. Dette kan gøres ved at klikke på det nederste højre hjørne af siden og vælge "Go Offline"-knappen.
 • Sørg for at du ikke poste nogen sårende eller middelværdi kommentarer / status "s.This kan føre til alle mulige problemer.
 • Hvis dit barn er på Facebook, og er under 13 år, overvåge dem ugentligt for at se hvad der sker, og sørg for dit barn har alt det sikkerhedsudstyr på.
 • Hvis nogen er at være påtrængende eller misbrug husk du kan altid rapportere og blokere dem.

Advarsler

 • Hvis nogen du ikke kender taler til dig, så skal du ikke reagerer og straks blokere dem. Vis dine forældre, hvis du er yngre end atten, og spørge dem, hvad de skal gøre.
 • Hvis du nogensinde får en venneanmodning fra nogen, du ikke kender, så sørg for at vise en voksen, hvis yngre end 18 og rapportere, at personen til Facebook.

Ting du behøver

 • En computer,
 • Internet
 • Facebook-konto